۱۳۹۴-۹-۵، ۱۲:۱۹ عصر
تیرامیسو یکی از محبوب ترین و لذید ترین دسرهای ایتالیایی است با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم:
مواد لازم:
۱- بیسکوییت لیدی فینگر یک بسته
۲-خامه فرم گرفته دو لیوان
۳-شکر یک تا دو قاشق غذا خوری
۴- تخم مرغ پنج عدد
۵- پنیر ماسکار پونه یک بسته
۶-قهوه یا نسکافه یک لیوان دم کرده غلیظ
۷- وانیل نصف قاشق چایخوری
۸- پودر کاکائو به مقدار لازم برای تزین
روش تهیهhttp://www.bezanberim.net/:
سفیده های تخم مرغ را کاملا از زرده ها جدا میکنیم و در ظرفی میریزیم و آن را روی حرارت غیر مستقیم (روی کتری ویا سماور)قرار می دهیم شکر و وانیل را به زردهای خود اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا به رنگ کرم روشن در بیادسپس آن را از روی حرارت برداشته و صبر می کنیم تا کمی خنک شود و به آن پنیر ماسکار پونه را اضافه می کنیم ،کرم بدست آماده را با خامه فرم گرفته مخلوط می کنیم تا به اینجا کرم تیرامیسو را درست کرده ایم حالا نوبت به خیس کردن بیسکویت ها در قهوه و چیدن آنها در ظرف مورد نظر می رسد به طوری که سطح ظرف را بپوشاند سپس روی آن را با کرم تیرامیسو می پوشانیم و دوباره یک لایه بسکوییت و روی آن کرم تا ظرف ما پر شود پس از اتمام کار روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید تا کاملا خود را بگیرد برای تزیین هم می توانید هنگام سرو روی آن را با پودر کاکائو بپوشانید…..
نوش جان………..
مواد لازم:
۱- بیسکوییت لیدی فینگر یک بسته
۲-خامه فرم گرفته دو لیوان
۳-شکر یک تا دو قاشق غذا خوری
۴- تخم مرغ پنج عدد
۵- پنیر ماسکار پونه یک بسته
۶-قهوه یا نسکافه یک لیوان دم کرده غلیظ
۷- وانیل نصف قاشق چایخوری
۸- پودر کاکائو به مقدار لازم برای تزین
روش تهیهhttp://www.bezanberim.net/:
سفیده های تخم مرغ را کاملا از زرده ها جدا میکنیم و در ظرفی میریزیم و آن را روی حرارت غیر مستقیم (روی کتری ویا سماور)قرار می دهیم شکر و وانیل را به زردهای خود اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا به رنگ کرم روشن در بیادسپس آن را از روی حرارت برداشته و صبر می کنیم تا کمی خنک شود و به آن پنیر ماسکار پونه را اضافه می کنیم ،کرم بدست آماده را با خامه فرم گرفته مخلوط می کنیم تا به اینجا کرم تیرامیسو را درست کرده ایم حالا نوبت به خیس کردن بیسکویت ها در قهوه و چیدن آنها در ظرف مورد نظر می رسد به طوری که سطح ظرف را بپوشاند سپس روی آن را با کرم تیرامیسو می پوشانیم و دوباره یک لایه بسکوییت و روی آن کرم تا ظرف ما پر شود پس از اتمام کار روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید تا کاملا خود را بگیرد برای تزیین هم می توانید هنگام سرو روی آن را با پودر کاکائو بپوشانید…..
نوش جان………..