۱۳۹۲-۴-۲۰، ۰۷:۰۴ عصر
نودالیت با طعم مرغ = ۱ بسته
عصاره پیاز = ۱ عدد
تکه های فیله مرغ = ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای= ۱ عدد
قارچ = ۲۵۰ گرم
کره= ۵۰ گرم
آبلیمو= به مقدار کافی
فلفل سیاه= به مقدار کافی
طرز تهیه: .نودالیت را با یک و نیم لیوان آب در حال جوش با چاشنی مخصوص نودالیت بپزید و سپس آن را آبکش نمایید 2.فلفل را با عصاره پیاز در کره کمی تفت دهید سپس قارچ و تکه های فیله مرغ را به آناضافه کرده و بگذارید روی حرارت ملایم بجوشد تا کاملا غلیظ شود 3.در پایان کمی فلفل سیاه و آبلیمو به آن اضافه نمایید 4.مواد آماده شده را روی نودالیت آبکش شده اضافه کرده و میل نمایید.
عصاره پیاز = ۱ عدد
تکه های فیله مرغ = ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای= ۱ عدد
قارچ = ۲۵۰ گرم
کره= ۵۰ گرم
آبلیمو= به مقدار کافی
فلفل سیاه= به مقدار کافی
طرز تهیه: .نودالیت را با یک و نیم لیوان آب در حال جوش با چاشنی مخصوص نودالیت بپزید و سپس آن را آبکش نمایید 2.فلفل را با عصاره پیاز در کره کمی تفت دهید سپس قارچ و تکه های فیله مرغ را به آناضافه کرده و بگذارید روی حرارت ملایم بجوشد تا کاملا غلیظ شود 3.در پایان کمی فلفل سیاه و آبلیمو به آن اضافه نمایید 4.مواد آماده شده را روی نودالیت آبکش شده اضافه کرده و میل نمایید.