امتیاز موضوع:
  • 36 رأی - میانگین امتیازات: 2.92
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه خمیری برای کشک و بادمجان لقمه ای

#1
مواد لازم برای خمیر کشک و بادمجان لقمه ای:
آرد سفید 3 لیوان
شیرخشک 3 قاشق غذاخوری
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
شکر 1.5 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون (یا هر روغن مایع دیگر) 3-4 قاشق غذاخوری
آب به میزان لازم ( حدود 1 و 1/4 لیوان )


طرز تهیه خمیر کشک و بادمجان :

خمیر مایه و شکر را با 1/4 لیوان آب مخلوط کرده ده دقیقه در جای گرم و تاریک می گذاریم تا خمیر مایه پف کند. اگر خمیر مایه فوری استفاده می کنید صبر کردن نمی خواهد و در همین مرحله روی آرد بریزید.

مواد خشک را با خمیر مایه و روغن مخلوط می کنیم و یک لیوان آب را کم کم مخلوط می کنیم . خمیر را ده دقیقه ورز می دهیم تا به دست نچسبد.

روی خمیر را با دست روغنی چرب می کنیم و یک پلاستیک فریزر را باز کرده روی آن می کشیم و روی پلاستیک یک دستمال می اندازیم.

سپس یک تا دو ساعت در جای گرم می گذاریم تا خمیر دو برابر شود.
حالا خمیر را با وردنه صاف کرده و با قالب گل 5 پر به ابعاد تقریبی 14 سانتی متر قالب می زنیم.



طرز درست کردن کشک و بادمجان لقمه ای, مواد لازم برای کشک و بادمجان لقمه ای

نمونه ای از قالب های مورد نیاز برای این نان ها


یک قالب کمی کوچکتر و شش پر خریده ام. از این ها که دسته اش موقع جمع کردن میخوابد. سایز آن خیلی مناسب تر است!

تزیین کشک و بادمجان,طرز درست کردن کشک و بادمجان لقمه ای

بعد از صاف کردن خمیر آن ها را قالب زده


گلها را داخل قالب مافین که از قبل چرب کرده اید بیندازید طوری که گلبرگهای گل رو به بالا بماند و در فر 170 درجه به مدت 10-15 دقیقه بپزید.

تجربه : چرب کردن قالب مافین برای این خمیر لازم نیست.



پخت کشک و بادمجان لقمه ای,پخت نان کشک و بادمجان لقمه ای

گلها را داخل قالب مافین که از قبل چرب کرده اید بیندازید طوری که گلبرگهای گل رو به بالا بماند


دقت کنید که کمی تغییر رنگ بدهد اما حواستان باشد که به علت کوچکی و نازکی زود می سوزد ( مال من سری اول قهوه ای شد) داخل کاسه ها چون غذا سرو می شود مهم نیست که کمی سفید باشد.



طرز درست کردن کشک و بادمجان لقمه ای, مواد لازم برای کشک و بادمجان لقمه ای

دقت کنید که کمی تغییر رنگ بدهد اما حواستان باشد که به علت کوچکی و نازکی زود می سوزد


بعد از سرد شدن در نانهای کاسه شکل حاصل کشک و بادمجان تان را سرو و با کشک ، نعنا داغ و سیر داغ و یک برگ جعفری تزیین کنید.



طرز درست کردن کشک و بادمجان لقمه ای, مواد لازم برای کشک و بادمجان لقمه ای

بعد از سرد شدن در نانهای کاسه شکل کشک و بادمجان ها را مانند شکل در آن تزیین کنید
پاسخ اخطار


موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نکاتی برای انتخاب چادر مشکی ADMIN 2 149 ۱۳۹۹-۶-۲۴، ۰۵:۴۵ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  شاید برای شما هم اتفاق بیافتد ADMIN 0 217 ۱۳۹۹-۶-۲، ۰۴:۰۴ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  اگر برای شما خواستگار روحانی بیاید؟ ADMIN 0 61 ۱۳۹۹-۵-۳۰، ۰۷:۳۴ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  لباس دختر برای خواستگاری ADMIN 0 162 ۱۳۹۹-۳-۲، ۱۱:۲۷ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  متن لالایی برای کودک و نوزاد ADMIN 0 145 ۱۳۹۸-۱۲-۱۱، ۰۶:۲۴ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
fjump طرز تهیه کیک اسفنجی zibax 1 921 ۱۳۹۸-۶-۲۳، ۰۴:۵۵ عصر
آخرین ارسال: mersanaaa
  بهترین پیشنهادات برای برگزاری سالگرد sara1400 0 518 ۱۳۹۷-۱۲-۲۸، ۱۲:۱۲ عصر
آخرین ارسال: sara1400
  گلیم فرش های ماشینی:جانشینی خَلَف برای هم*تای سنتی خود reyhanejvd 0 401 ۱۳۹۷-۴-۲۱، ۱۰:۵۴ صبح
آخرین ارسال: reyhanejvd
  فرش ماشینی ۱۰۰۰ شانه، انتخابی مناسب برای منازل ایرانی reyhanejvd 0 450 ۱۳۹۷-۴-۲۱، ۱۰:۵۳ صبح
آخرین ارسال: reyhanejvd
  روش تهیه سوپ جو با شیر saharh708 0 631 ۱۳۹۴-۸-۶، ۰۳:۴۵ عصر
آخرین ارسال: saharh708



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان