امتیاز موضوع:
  • 80 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه چای سنتی

#1
انواع چای های سنتی ایران

اکثر چای ها به شرح ذیل مورد تأیید ائمه ی معصومین علیهم السلام و اساتید بزرگی چون شیح الرئیس ابن سینا می باشد.

1. چای گل گاوزبان و سنبل طیب: گل گاو زبان ( 4 قاشق مرباخوری) به اضافه سنبل طیب (9 قاشق مرباخوری) و 1 عدد لیمو عمانی در 2 لیوان آب سرد و مقداری نبات.

خواص : گل گاو زبان طبیعت گرم و تر ، آرام بخش اعصاب ، خواب آور ، سر دردهای عصبی ، دردهای کلیوی ، ضد سودا و صفرا.

سنبل طیب : طبیعت گرم ، ضد قولنج و اسپاسم ، ضد تشنج و صرع ، تقویت قوه باء

2. چای به لیمو زیرفون: به لیمو( 1 قاشق مرباخوری ) به اضافه زیرفون01 قاشق غذاخوری) در یک قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص : طبیعت گرم ، ضد سرماخوردگی ، ضد ناراحتی عصبی ، ضد تشنج ، ضد نقرس، ضد سیاتیک ، ضد غلظت خون، ضد رماتیسم ، خواب آور شب ، ضد میگرن ، آرامبخش ، ضد تپش قلب ، ضد سردرد، تقویت حافظه ، تقویت معده ، ضد آسم ، پایین آورنده ی فشار خون، ضد اسهال ، شستشو دهنده ی کلیه.

3. چای بادرنجبویه زیرفون: بادرنجبویه ( 1 قاشق مرباخوری) به اضافه ی زیرفون ( 1 قاشق غذاخوری) در یک قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص : طبیعت خیلی گرم ، در بعضی مزاجها بالا برنده ی قوی قشار خون ، مقوی قلب و اعصاب ، خونساز ، تقویت کننده سلولهای مغزی ، فوق العاده آرام بخش ، ( گیاه مورد علاقه ی حضرت علیu ) مقوی مغز ، ضد صدای گوش ، خواب آور، نشاط آور، ضد بیماریهای کلیه ، ضد خوابهای وحشتناک ، ضد بوی دهان.

4. چای بابونه : ( 1 قاشق غذاخوری) در یک قوری ( 3 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت معتدل و دیم آن گرم و خشک . آرام بخش اعصاب ، معده ، روده و تقویت آنها ، ضد تب ، ضد انگل ، ضد یبوست ، مقوی اعصاب و مغز ، اشتها آور ، ضد بلغم و صفرا ، شستشودهنده بسیار قوی کلیه ها .

5. چای به لیمو : ( 1 قاشق غذاخوری) در یک قوری ( 2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص : طبیعت گرم ، خواب آور شب ، آرامبخش ، ضد میگرن ، ضد سردرد، ضد تپش قلب ، تقویت حافظه ، ضد نفخ ، تقویت معده ، ضدآسم.

6. چای دارچین : ( چند قلم آسیاب نشده ) در یک قوری ( 3 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

7. چای زنجبیل : (1 قاشق مربا خوری کوبیده) در یک قوری( 2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص : طبیعت گرم و خشک ، بالا برنده فوری فشار خون ، ضد ضعف اعصاب ، تقویت کننده حافظه ، تنظیم ادرار، ضد رطوبت مزاج ، ضد بلغم و صفراوی ، خونساز ، ضد درد مفاصل ، تقویت قوه باء مقوی جهاز هاضمه ، ضد سم غذایی ، مقوی معده ، مسکن ، مقوی قوای رئیسه بدن.

8. چای میوه گل نسترن: ( 15 عدد ) در یک قوری ( 2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت معتدل و خشک ، پایین آورنده فشار خون ، ضد قند خون ، ضد ورم و درد کلیه ، شستشو دهنده کلیه ، سرشار از ویتامین ث ، ضد سرماخوردگی ، مقوی معده ، ضد اسهال .

9. چای زیرفون: (1 قاشق غذای خوری ) در یک قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص : طبیعت گرم ، مصرف زیاد پایین آورنده فشار خون ، ضد ناراحتیهای عصبی و تشنجها ، ضد میگرنهای مزمن ، ضد بیخوابی ، ضد سردرد، بیماریهای ریوی ، زکام ، ضد غلظت خون ، ضد استفراغ ، ضد رماتیسم ، آرتروز، نقرس و سیاتیک ( برای خانمهای باردار ممنوع است).

10. چای آویشن : (1 قاشق غذا خوری ) در یک قوری ( 2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص : طبیعت معتدل ، بالا برنده فشار خون ، تقویت اعصاب ، رفع کولیتهای مزمن ، شسشو دهنده ی کلیه ، ضد انگل ، ضد رطوبت بدن ، ضد صفرا، ضد زکام و سرفه و آسم ، اشتهاآور ، ضد غلظت خون ، مقوی جهاز هاضمه ، تقویت بینایی.

11. چای اکلیل کوهی : ( 1 قاشق غذاخوری ) در یک قوری ( 2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص : طبیعت گرم ، گیاه معجزه گر ، مقوی اعصاب ، شستشودهنده ی کلیه ، ضد صفرا ، ضد دلهره و اضطراب ، تقویت بدن ، زکام ، آسم ، سیاه سرفه ، مقوی معده ، ضد درد روماتیسمی و استخوانی و کمر ، ضد سنگ کیسه صفرا.

12. چای گزنه : ( 1 قاشق غذاخوری ) در یک قوری ( 2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص : طبیعت گرم و خشک ، ضد قند، ضد غلظت خون، ضدچربی، ضد صفرا و سنگ کیسه ی صفرا ، ضد سرطان ، ضد خونریزی ، زیاد کننده شیر مادر ، رفع خستگی ، ضد ریزش مو.

13. چای مرزنگوش : (1 قاشق غذاخوری ) در قوری ( 3 لیوان آب سرد) به همراه مقدار نبات.

خواص: طبیعت گرم ، آرامبخش اعصاب ، بهترین داروی میگرن کهنه و درد شقیفه ها و سردردها ، ضد نفخ معده ، ضد ورم معده، ضد اخلاط مضره ، ضد سرماخوردگی ، ضد اسهال ، تب بر ، خواب آور ، اشتهاآور.

14. چای استخودوس : (1 قاشق غذاخوری ) در یک قوری( 3 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات

خواص : طبیعت گرم و خشک ، آرامبخش اعصاب ، تقویت کننده سلولهای مغز ، ضد میگرن ، ضد زکام و آسم و برونشیت ، مسکن ، درمان رماتیسم ، شسشودهنده ی کلیه ، ضد اگزما . ( کاربرد در اکثر بیماریها دارد)

15. چای فلوس : ( 1 قاشق غذاخوری مغز فلوس) در یک قوری( 2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص : طبیعت پایین آورندة فشار خون ، برفک دهان ، ملین ، مسهل قوی، ضد صفرا، ضد یبوستهای بد و مزمن، ضد تورم امعاء و احشاء .

16. چای زعفران : (1 قاشق مرباخوری کوبیده ) در یک قوری ( لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص : طبیعت گرم و خشک ، مفرح ، مقوی قلب ، محرک قوای مغزی ، نشاط آور ، خنده آور ، ضد کرمخوردگی دندان ، شستشودهنده کلیه ، مقوی معده ، ضد سرفه

17. چای نعناع: ( 1 قاشق غذاخوری ) در یک قوری( 2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص : طبیعت معتدل و اندکی گرم ، ضد اسهال و استفراغ ، ضد نفخ معده ، خوشبوکننده دهان ، آرام کننده ی روده ها ، رفع خستگی ، رفع ناراحتیهای کیسه صفرا ، رفع ناراحتیهای ریوی ، تنگی نفس و آسم ، ضد سرفه.

18. چای بابونه : ( 1 قاشق غذا خوری ) در یک قوری ( 2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص : طبیعت معتدل و اندکی گرم ، ضد اسهال و استفراغ ، ضد نفخ معده ، مقوی معده ، خوشبوکنننده ی دهان ، آرام کننده ی روده ها ، رفع ناراحتی های ریوی و آسم ، و تنگی نفس ، ضد سرفه ، ضد ناراحتی های کیسه صفرا ، رفع خستگی .

19. چای چلتوک برنج : ( 1 قاشق غذاخوری ) در یک قوری( 2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

20. چای گلپر : ( 1 قاشق غذاخوری ) در یک قوری ( 2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص : طبیعت گرم و خشک ، تقویت کننده عالی حافظه ، ضد صرع قوی ، ضد فراموشی ، ضد انواع اسهال .

21. چای زیره سیاه : ( 1 قاشق غذاخوری) در یک قوری( 2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص : طبیعت بسیار گرم ، بالا برنده فشار خون ، سوزاندن چربی اضافی ، تصفیه خون ، مقوی قلب و عروق ، شستشودهنده کلیه ، ضد چاقی ، ضد زردی پوست ، ازدیاد کننده ی شیر مادر ، ضد نفخ معده ، مقوی معده ، رفع ناراحتی های روده.

22. چای بهارنارنج : ( 1 قاشق [مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]) در یک قوری( 2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص : طبیعت گرم ، آرامبخش ، تقویت کننده ی قلب و اعصاب ، مفرح و نشاط آور ، سردردهای عصبی ، اشتهاآور.

23. چای هوفاریقوت : (1 قاشق غذاخوری ) در یک قوری(2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص : طبیعت گرم و خشک ، مقوی اعصاب ، مقوی قلب ، دافع اخلاط فاسده .

24. چای کوهی: ( 1 قاشق غذاخوری ) در یک قوری( 2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص : طبیعت گرم ، ضد آلرژی و حساسیت ، مقوی اعصاب ، آرامبخش ، ضد اگزمای پوستی .
ان الله مع الصابرین
پاسخ اخطار


موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درمان سنگ کلیه در طب سنتی ابوعلی سینا با استفاده از آب قلیایی و رژیم قلیایی dr_pooya 0 432 ۱۳۹۷-۴-۱۰، ۰۲:۲۲ عصر
آخرین ارسال: dr_pooya
  20 روش طرز تهیه دهانشویه خانگی برای سلامت دندان leila992 0 573 ۱۳۹۶-۱۱-۲۳، ۰۸:۳۵ عصر
آخرین ارسال: leila992
  آشنایی با مهم ترین خواص شبدر قرمز در طب سنتی leila992 0 742 ۱۳۹۶-۱۱-۲۳، ۰۷:۵۷ عصر
آخرین ارسال: leila992
  خواص پیچ امین الدوله در طب سنتی را بیشتر بشناسید leila992 0 335 ۱۳۹۶-۱۱-۲۳، ۰۷:۵۴ عصر
آخرین ارسال: leila992
  درمان گل مژه در طب سنتی leila992 0 770 ۱۳۹۶-۱۱-۲، ۰۹:۲۲ عصر
آخرین ارسال: leila992
  کاربرد شیشه های رنگی در معماری سنتی shimanami 0 264 ۱۳۹۶-۱۰-۲۰، ۰۵:۲۵ عصر
آخرین ارسال: shimanami
  تهیه دهانشویه گیاهی و طبیعی در منزل ADMIN 0 54 ۱۳۹۴-۱۰-۱۱، ۰۸:۵۷ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  پوست تخم مرغ در طب سنتی ADMIN 0 306 ۱۳۹۴-۶-۲۰، ۰۸:۲۲ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
  درمان سنتی واریکوسل ADMIN 0 433 ۱۳۹۴-۶-۲۰، ۰۸:۲۰ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
  طب سنتی-طب اسلامی -طب سوزنی filiph 0 406 ۱۳۹۳-۱۱-۲۶، ۰۵:۴۴ عصر
آخرین ارسال: filiph

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان