امتیاز موضوع:
  • 32 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه کفته تبریزی

#1
Wink 
[تصویر:  kofte.jpg]
 
کوفته تبریزی
 
گوشت چرخ کرده 1 کیلو  .  لپه 1 پیمانه  .  برنج 1 پیمانه  .  پیاز  1 عدد
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری  .  تخم مرغ 2 عدد  .  سبزی کوفته 5 قاشق غذاخوری
آرد نخود چی 2  قاشق غذاخوری  .  زعفران.نمک.فلفل.ادویه.دارچین.گل سرخ به مقدار لازم
تره.مرزه به مقدار لازم  .  پیازداغ 3 قاشق .  زرشک.آلو.تخم مرغ پخته.مغز گردو به مقدار لازم
 
[تصویر:  kofte-tabrizi-1.jpg]
 
 
طرز تهیه :  ابتدا برای تهیه سس کوفته درون قابلمه آب ، پیاز داغ ، رب گوجه فرنگی ، کمی ادویه ، دارچین ، گل سرخ ، کمی مرزه و تره خرد شده بریزید و بگذارید جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید.
 
لپه ها را از شب قبل خیس دهید ، لپه ها را بپزید و با آب سرد ابکشی کنید ، برنج را نیز بپزید و ابکشی نمائید.
 
[تصویر:  kofte-tabrizi-2.jpg]
 
لپه ها و برنج را به همراه 1 پیاز کوچک و نصف گوشت چرخ کنید سپس تخم مرغ ها و نصف دیگر گوشت را به همراه سبزی کوفته ، ارد نخودچی ، نمک ، فلفل و دارچین به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید یا ورز دهید ( مانند مایه کباب کوبیده ).
 
درون کاسه ای یک توری بیندازید سپس مقداری از مایه کوفته بردارید ، کمی ورز دهید و داخل کاسه روی توری بریزید و داخل آن یک عدد [مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.] ، کمی پیازداغ ، چند عدد الو و کمی مغز گردو ، زرشک بریزید ، روی آن مقداری دیگر از مواد کوفته بریزید سپس با جمع کردن توری خوب گردش کنید تا بصورت یک توپ در اید.
 
[مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]
 
به هر تعداد که میخواهید کوفته درست کنید ( اندازه کوفته ها بستگی به سلیقه خودتان دارد ) ، پس از اتمام کار ارام ارام کوفته ها را در سسی که از قبل اماده کرده اید قرار دهید ( دقت کنید که در زمان قرار دادن کوفته ها سس نباید بجوشد ، میتوانید کوفته ها را با توری داخل سس قرار دهید ).
 
پس از قرار دادن [مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.] اجازه دهید تا کمی خودشان را بگیرند و سفت شوند سپس میتوانید کمی کوفته ها را بچرخانید تا اب و روغن به تمام نقاط کوفته برسد.
 
1 تا 2 ساعت برای پخت کوفته ها زمان لازم است و پس از این زمان کمی شعله را بیشتر کنید تا اب کوفته ها غلیظ تر شود ، میتوانید داخل اب کوفته حدود 2 قاشق ارد نخودچی که با کمی روغن تفت داده شده است بریزید تا غلظت بیشتری داشته باشد.
 
پس از اماده شده کوفته ها اجازه دهید کمی سرد شوند سپس اب کوفته را به ظرف سرو اضافه کنید.
 
نکته : سبزی کوفته مخلوطی از جعفری + گشنیز + مرزه + ترخون + نعناع است ؛ بهتر است برای کوفته از گوشت مخلوط گوسفند و گوساله استفاده کنید.
 
اب کوفته نباید در زمان ریختن[مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.] کوفته ها در حال جوش باشد چون کوفته ها از هم میپاشد ،  تا زمانی که کوفته ها سفت نشدند نباید اب بجوشد بلکه باید ریزجوش بزند ، باید برای جلوگیری از ترک خوردن کوفته تمام مواد خوب ورز داده شوند.
پاسخ اخطار


موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
fjump طرز تهیه کیک اسفنجی zibax 1 929 ۱۳۹۸-۶-۲۳، ۰۴:۵۵ عصر
آخرین ارسال: mersanaaa
  روش تهیه سوپ جو با شیر saharh708 0 634 ۱۳۹۴-۸-۶، ۰۳:۴۵ عصر
آخرین ارسال: saharh708
  طرز تهیه سالاد ماکارونی آسیایی sanazengine 0 535 ۱۳۹۴-۷-۲۴، ۰۸:۰۱ عصر
آخرین ارسال: sanazengine
  طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی zarin6716 0 511 ۱۳۹۴-۴-۲۹، ۰۵:۳۶ عصر
آخرین ارسال: zarin6716
  طرز تهیه سالاد تربچه و هویج zarin6716 0 440 ۱۳۹۴-۴-۲۹، ۰۵:۳۶ عصر
آخرین ارسال: zarin6716
  طرز تهیه فاجیتای مرغ zarin6716 0 487 ۱۳۹۴-۴-۲۹، ۰۵:۳۵ عصر
آخرین ارسال: zarin6716
  طرز تهیه موس شکلاتی ngr1429 1 644 ۱۳۹۴-۴-۲۱، ۰۱:۳۶ عصر
آخرین ارسال: lida1s
  طرز تهیه حلوای گل سرخ مناسب سفره افطار ngr1429 0 464 ۱۳۹۴-۴-۱۷، ۱۰:۳۹ عصر
آخرین ارسال: ngr1429
  طرز تهیه کلوچه آویشن، شیرینی ماه مبارک رمضان ngr1429 0 406 ۱۳۹۴-۴-۱۷، ۱۰:۳۸ عصر
آخرین ارسال: ngr1429
  طرز تهیه خمیری برای کشک و بادمجان لقمه ای ngr1429 0 576 ۱۳۹۴-۴-۱۴، ۱۲:۴۵ صبح
آخرین ارسال: ngr1429



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان