امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نودالیت قارچ و اسفناج

#1
نودالیت با طعم گوشت ۱ بسته -برگ اسفناج(خرد شده) ۱۰۰گرم -قارچ ۱۰۰گرم -کره ۲۵ گرم- -روغن زیتون الیت 1قاشق سوپخوری -نمک وفلفل به میزان لازم

1. ابتدا اسفناج ،را خرد کرده و در تابه ای همراه باروغن زیتون و کره را روی حرارت ملایم قرار می دهیم بعد قارچ را اضافه میکنیم و تفت میدهیمنمک ، فلفل زده و از روی حرارت بر می داریم. 2. نودالیت را در آب جوش ریخته و پس از 3 دقیقه آبکش کرده و با مواد بالا خوب مخلوط کرده وسرو نمایید. 

[مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]
پاسخ اخطار


موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لوبیا پلو با قارچ مفید برای مزاج های معتدل heidari 0 467 ۱۳۹۴-۴-۲، ۱۱:۴۷ صبح
آخرین ارسال: heidari
  سالاد اسفناج saharrahin 0 388 ۱۳۹۴-۱-۱۹، ۰۲:۱۴ عصر
آخرین ارسال: saharrahin
  نودل با میگو و قارچ nunu_khm 1 855 ۱۳۹۳-۳-۱۰، ۰۴:۴۱ عصر
آخرین ارسال: nazanin.akbari
  نودالیت مرغ و سبزیجات nunu_khm 0 568 ۱۳۹۲-۴-۲۵، ۰۳:۳۱ عصر
آخرین ارسال: nunu_khm
  نودالیت ادویه ای nunu_khm 0 1,140 ۱۳۹۲-۴-۲۲، ۰۷:۳۶ عصر
آخرین ارسال: nunu_khm
  نودالیت چیلی nunu_khm 0 578 ۱۳۹۲-۴-۲۲، ۰۶:۴۹ عصر
آخرین ارسال: nunu_khm
  نودالیت با سوسیس و قارچ nunu_khm 0 1,362 ۱۳۹۲-۴-۲۲، ۰۶:۴۹ عصر
آخرین ارسال: nunu_khm
  سالاد نودالیت و قارچ nunu_khm 0 675 ۱۳۹۲-۴-۲۰، ۰۷:۰۴ عصر
آخرین ارسال: nunu_khm
  نودالیت با فیله مرغ nunu_khm 0 576 ۱۳۹۲-۴-۲۰، ۰۷:۰۴ عصر
آخرین ارسال: nunu_khm
  خورش اسفناج گیلانی khanomi 0 849 ۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۱۲ عصر
آخرین ارسال: khanomi



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان