امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امتیازات: 2.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نودل طلایی

#1
مواد لازم برای 4 نفر:

نودالیت مرغ: ۴ بسته
گوشت: 200 گرم 
قارچ: 5-6 عدد
فلفل دلمه: 1عدد 
پیاز: 2 عدد متوسط
رب: 3 قاشق غذا خوری 
سیب زمینی: 1عدد
روغن زیتون: 3قاشق غذا خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه: 
ابتدا ته ماهی تابه رو با کمی روغن چرب کرده و گوشت را در آن بریزید و پیاز و قارچ و فلفل دلمه خرد شده را به ترتیب به آن اضافه کنید و در ظرف را گذاشته، بگذارید به مدت 20 دقیقه در حرارت ملایم در بخار خودش پخته شود، سپس یک قاشق روغن به مواد اضافه کرده وپس از آن ادویه و رب گوجه فرنگی را افزوده و هم بزنید تا کمی سرخ شود. 
سیب زمینی را از آب نمک خارج کرده و کف قابلمه کمی روغن ریخته و سیب زمینی ها را درآن بچینید و روی شعله قرار دهید تا کاملا سرخ شود، نودالیت ها را طبق درستور روی جلد آماده کنید لایه لایه درون ظرف ریخته غذای شما آماده سرو است.

[مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]
پاسخ اخطار


موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نودل با میگو و قارچ nunu_khm 1 854 ۱۳۹۳-۳-۱۰، ۰۴:۴۱ عصر
آخرین ارسال: nazanin.akbari
  سالاد سبز نودل nunu_khm 0 640 ۱۳۹۲-۴-۲۵، ۰۳:۲۹ عصر
آخرین ارسال: nunu_khm
  نودل با فیله مرغ nunu_khm 0 595 ۱۳۹۲-۴-۲۲، ۰۶:۴۹ عصر
آخرین ارسال: nunu_khm
  نودل با سس گوجه nunu_khm 0 567 ۱۳۹۲-۴-۲۰، ۰۷:۰۴ عصر
آخرین ارسال: nunu_khm
  انواع نودل nunu_khm 0 891 ۱۳۹۲-۴-۲۰، ۰۶:۵۹ عصر
آخرین ارسال: nunu_khm



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان