امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امتیازات: 2.95
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نکاتی برای طبخ ماهی

#1
fjump 
[تصویر:  1391349106_www.abzico.com.m74.jpg]


● برای تهیه ماهی به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
ماهی دارای گوشت لطیف و لذیذ است که در هوای گرم خیلی زود فاسد می‌شود و برای انتخاب و نگهداری آن باید نهایت دقت بکار برد.
● مشخصات انواع ماهی تازه:
ماهی تازه دارای چشم‌های برجسته و براق و گوشت سفت است و فشار انگشت به هیچ وجه اثری روی سطح ماهی باقی نمی گذارد. زیر گوش ماهی تازه کاملاً قرمز است و نباید به هیچ وجه بوی نا مطبوعی بدهد. اما در صورتی که ماهی مانده باشد زیر گوش آن کبود رنگ و دارای بوی زننده است ماهی نر دارای گوشت بیشتر و خوشمزه تر از ماهی آماده می‌باشد. سر ماهی سفید نر دارای خال‌های سفید است و تنها علامت مشخص ماهی نر است.
ماهی سوف - شبیه ماهی سفید است که اندازه کوچک آن نیز برای فروش فراوان است. گوشت ماهی سوف بسیار لطیف و تیغ آن کمتر است.
ماهی آزاد - این ماهی یکی از بهترین انواع ماهی است که به اندازه‌های مختلف پیدا می‌شود، گوشت آن چرب و بدون تیغ است، و بهترین طرز طبخ آن کباب آن است.
ماهی قزل آلا - این ماهی نیز یکی از لذیذ ترین انواع ماهی است که گوشت ان کمی کم چربی و بدون تیغ ریز و فلس می‌باشد پشت ماهی قزل آلا دارای خال‌های ریز قرمز بسیار زیباست و در نوع دیگر آن مصنوعا پرورش داده می‌شود خالهای مزبور سیاه رنگ است.
ماهی اوزون برون - از این ماهی خاویار تهیه می‌شود و دارای پوست کلفت و چربی بسیار و بدون تیغ ریز است، برای طبخ آن باید پوستش را کاملاً گرفت و بهترین طرز طبخ این ماهی کباب کردن آن است.
ماهی سل یا حلوا - این ماهی معمولاً در جنوب ایران یافت می‌شود شکل آن گرد و پهن است و به اندازه‌های کوچک و بزرگ دیده می‌شود. چربی آن کم و بدون طیغ ریز و دارای فلس‌های ریز است که باید قبل از طبخ فلس آن را با لبه تیز کارد تراشید.
● آماده کردن ماهی برای طبخ:
به‌طور کلی بهتر است ماهی را دو سه ساعت قبل از طبخ شست و تمیز کزد و مقداری نمک به آن زد تا گوشت آن خوشمزه‌تر شود. برای پاره کردن شکم ماهی و گرفتن پرهای آن بهتر است از قیچی استفاده نمود.
در صورتی که بخواهیم فلس‌های ماهی را بگیریم بدون اینکه پوست آن گرفته شود، باید ماهی را قبل از پاره کردن شکم شست و خشک نمود و با لبه کارد فلس‌های آن را تراشید.
● طریقه شوری گرفتن از ماهی دودی:
فلس‌های ماهی را می‌گیریم سرو دم آن را می‌بریم و آن را به دلخواه به سه یا چهار قسمت تقسیم می‌کنیم، بعد قطعات ماهی را از قسمت ستون فقرات دو نیمه و استخوان ستون فقرات را می‌گیریم، ماهی را ممکن است یک شب در آب سرد بخیسانیم و دو سه بار آب آن را عوض می‌کنیم در صورت نبودن فرصت ماهی را دو بار در آب ساده می‌جوشانیم و آب آن را عوض می‌کنیم، بعد قطعات ماهی را با دستمال خشک می‌نمائیم و دو طرف هر قطعه ماهی را به کمی آرد آغشته می‌سازیم و در ورغن سرخ می‌کنیم. باید دقت کرد ماهی هنگام سرخ کردن زیاد خشک نشود.
[مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]
پاسخ اخطار


موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نکاتی برای انتخاب چادر مشکی ADMIN 2 151 ۱۳۹۹-۶-۲۴، ۰۵:۴۵ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  شاید برای شما هم اتفاق بیافتد ADMIN 0 217 ۱۳۹۹-۶-۲، ۰۴:۰۴ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  اگر برای شما خواستگار روحانی بیاید؟ ADMIN 0 61 ۱۳۹۹-۵-۳۰، ۰۷:۳۴ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  لباس دختر برای خواستگاری ADMIN 0 164 ۱۳۹۹-۳-۲، ۱۱:۲۷ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  متن لالایی برای کودک و نوزاد ADMIN 0 148 ۱۳۹۸-۱۲-۱۱، ۰۶:۲۴ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
  بهترین پیشنهادات برای برگزاری سالگرد sara1400 0 519 ۱۳۹۷-۱۲-۲۸، ۱۲:۱۲ عصر
آخرین ارسال: sara1400
  گلیم فرش های ماشینی:جانشینی خَلَف برای هم*تای سنتی خود reyhanejvd 0 402 ۱۳۹۷-۴-۲۱، ۱۰:۵۴ صبح
آخرین ارسال: reyhanejvd
  فرش ماشینی ۱۰۰۰ شانه، انتخابی مناسب برای منازل ایرانی reyhanejvd 0 450 ۱۳۹۷-۴-۲۱، ۱۰:۵۳ صبح
آخرین ارسال: reyhanejvd
  طرز تهیه خمیری برای کشک و بادمجان لقمه ای ngr1429 0 574 ۱۳۹۴-۴-۱۴، ۱۲:۴۵ صبح
آخرین ارسال: ngr1429
  آبمیوه های تابستانی برای شادابی و رفع تشنگی مخصوصا در ماه رمضان ngr1429 0 424 ۱۳۹۴-۴-۱۴، ۱۲:۴۵ صبح
آخرین ارسال: ngr1429



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان