۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۰۷ عصر
مواد لازم
لپه باقالاي زرد يك پيمانه
برنج دو پيمانه
زردچوبه 1قاشق غذا خوری :
زعفران دم كرده در صورت تمایل
پياز يك عدد
آب، روغن و نمك به ميزان لازم
كره 50 گرم :طرز تهيه
ابتدا برنج را شسته و خيس ميكنيم. لپه باقالا را با نمك و آب به مدت ده
دقيقه ميپزيم. سپس پياز را ريز رنده كرده و همراه زردچوبه سرخ ميكنيم
باقالا را آبكش كرده و با برنج داخل قابلمه يا (پلوپز) ميريزيم. پياز سرخ
شده، روغن، نمك و كره را درون قابلمه برنج ريخته وقتي آب برنج به جوش آمد
زعفران دم كرده را درون آن ميريزيم و هنگامي كه آب برنج تمام شد دمكني را
گذاشته و زير گاز را كم ميكنيم تا برنج كاملا دم بكشد معمولا براي دم
كشيدن برنج در حالت كته 30 تا 35 دقيقه وقت لازم است
لپه باقالاي زرد يك پيمانه
برنج دو پيمانه
زردچوبه 1قاشق غذا خوری :
زعفران دم كرده در صورت تمایل
پياز يك عدد
آب، روغن و نمك به ميزان لازم
كره 50 گرم :طرز تهيه
ابتدا برنج را شسته و خيس ميكنيم. لپه باقالا را با نمك و آب به مدت ده
دقيقه ميپزيم. سپس پياز را ريز رنده كرده و همراه زردچوبه سرخ ميكنيم
باقالا را آبكش كرده و با برنج داخل قابلمه يا (پلوپز) ميريزيم. پياز سرخ
شده، روغن، نمك و كره را درون قابلمه برنج ريخته وقتي آب برنج به جوش آمد
زعفران دم كرده را درون آن ميريزيم و هنگامي كه آب برنج تمام شد دمكني را
گذاشته و زير گاز را كم ميكنيم تا برنج كاملا دم بكشد معمولا براي دم
كشيدن برنج در حالت كته 30 تا 35 دقيقه وقت لازم است
˙·٠•●♥✿خانمی ✿♥●•٠·˙