مشاوره خانواده رایگان عطاملک

نسخه‌ی کامل: كاچی دسر سنتی ایرانی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  42706.jpg]
روغن را داغ كرده، آرد گندم یا برنج را در آن بریزید و صبر كنید تا سرخ شود، سپس آب، شكر و زعفران را به آن اضافه كنید.
مواد لازم:
2 لیوان آرد
2 لیوان نبات کوبیده شده
250 تا 300 گرم روغن زرد
نصف فنجان گلاب
یك قاشق چایخوری زعفران سائیده
50 گرم خلال بادام
كمی پودر پسته و دارچین
طرزتهیه
نبات
کوبیده شده را با 4 لیوان آب می گذاریم بجوشد. سپس آن را صاف كرده، زعفران
حل شده و گلاب را به آن اضافه می كنیم و آن را كنار می گذاریم. روغن زرد
(یا کره گوسفند آب شده که آن را روغن زرد مینامیم) را در یك قابلمه ریخته،
پس از آب شدن روغن زرد آرد را كم كم اضافه می كنیم.
بعد
با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم كرده و به هم زدن
آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود ( برای تهیه كاچی نیاز به سرخ كردن
آرد نمی باشد). در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمك اضافه كرده و قابلمه را
از روی حرارت برمی داریم و شربت را كم كم به آن اضافه می كنیم و مرتب به هم
می زنیم تا مایع صاف و یك دست شود. خلال بادام را هم اضافه می كنیم و ظرف
را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا كاچی جا بیفتد . در صورتی كه
كاچی كمی سفت شد، می توانیم یك لیوان آب به آن اضافه كنیم و می گذاریم كاچی
به روغن بیفتد. معمولاً این نوع كاچی را برای خانم های تازه زایمان كرده،
می پزند. از آنجایی که این غذا دارای خواص غذایی سرشاری است, خوردن آن را
به دخترانی که به دوران بلوغ میرسند توصیه می کنیم.