مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک

نسخه‌ی کامل: هویج پلو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
هویج 1کیلو

سینه مرغ 1 عدد

زرشک 300 گرم

خلال بادام و پسته

زعفران

برنج 3 پیمانه

روغن به میزان کافی

نمک و فلفل به میزان کافی

ادویه پلویی نصف قاشق چایخوری



هویج را خلال میکنیم و در تابه با مقداری روغن تفت میدهیم مرغ را که گذاشته
ایم بپزد استخوانهایش را جدا و ریش ریش میکنیم و زعفران آب کرده را به
رویش میریزیم نمک و فلفل و ادویه میزنیم و کمی که تفت خورد این مواد را
لابلای برنج میدهیم البته این غذا اگر در آب مرغ و به صورت کته دم شود
بسیار خوشمزه تر و سریع تر آماده میشود و سپس زرشک و خلال بادام و پسته را
که خیس داده ایم تفت داده و هنگام کشیدن غذا به روی برنج میدهیم