مشاوره خانواده رایگان عطاملک

نسخه‌ی کامل: كال كباب(غذای شمالی)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.



کال کباب یکی از غذاهای محلی استان گیلان است که همچون دیگر غذاهای گیلانی عطر و طعم فوق العاده ای دارد، این غذا با انار ترش مزه دار شده و در تهیه آن از نوعی سبزی معطر محلی استفاده می شود.

مواد اولیه:
▪ بادنجان……………………………… …….. یک و نیم کیلوگرم
▪ گردو ساییده……………………………….. ۳۰۰ گرم ▪آب انارترش یا دانه انار ترش…………….. یک پیمانه
▪ چوچاق آسیاب شده (سبزی محلی) ……….. دو قاشق سوپخوری
▪ سیر (رنده شده)…………………………….. چهار حبه ▪ نمک و فلفل……………………………… به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا بادنجان ها را روی شعله گاز یا زغال کباب کنید. پس از کبابی شدن پوست بادمجان ها را جدا کنید. بادنجان های پوست کنده را درون ظرفی بریزید و خوب بکوبید.
پس از اینکه به طور کامل له شد، گردوی آسیاب شده را با بادنجان ها مخلوط کنید.
سپس انار دانه شده یا آب انار را اضافه کنید و دوباره میکس کنید تا دانه های انار خوب درون مایه له شود.
در آخرین مرحله چوچاق و سیر را اضافه کنید و همه مواد را خوب بکوبید و یا آسیاب کنید.
نمک و فلفل اضافه کنید و یک دور با سرعت زیاد میکس کنید.
غذای شما آماده است. آن را داخل ظرف بکشید و با دانه های انار تزیین کنید.
این غذا را به عنوان چاشنی و یا پیش غذا می توانید میل کنید.
نکات:
▪ به جای سبزی محلی چوچاق می توانید از گشنیز نیز استفاده کنید.