مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک

نسخه‌ی کامل: آبگوشت دودار
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم
نخود 200 گرم
لوبيا چيتي 100 گرم
گوشت سردست 1 کيلو
پياز متوسط 2 عدد
بادمجان 3 عدد
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
کشک 500 گرم
روغن‌ مايع ،نمک و فلفل
طرز تهیه
حبوبات را حتماً از شب قبل بخیسانید. اگر زمان باشد بهتر است که یک روز خیسانده شود و یک روز هم در دستمال مرطوب بماند تا آنزیم بازدارنده حبوبات تغییر کند و به واسطه تغییر این آنزیم، هضم و جذب پروتئین آن آسان تر شود.
گوشت را به قطعه‌هاي درشت برش داده ،حبوبات را با يک پياز، گوشت و مقداري آب روي حرارت ملايم قرار دهيد تا کاملاً بپزد.
بادمجان‌ها را پوست گرفته، نمک زده و به مدت نيم ساعت در آبکش قرار دهيد تا تلخي آن گرفته شود. سپس آنها را شسته، خشک کرده و به صورت حلقه‌هاي دو سانتيمتري برش دهيد و در آبگوشت بريزيد.
هنگامی که بادمجان نيم پز شد، یک پياز دیگر را رنده کنيد. زردچوبه را در مقداري روغن تفت دهيد پياز را بيفزاييد و تفت دهيد. سپس به همراه نمک و فلفل به آبگوشت اضافه کنيد. کمي از آبگوشت را در کشک بريزيد کاملا"‌مخلوط کنيد تا رقيق و يکدست شود و به آبگوشت اضافه کنيد. پس از اضافه کردن کشک 20 دقيقه ديگر روي حرارت ملايم بماند. در ظرف مورد نظر ريخته سرو کنيد.