مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک

نسخه‌ی کامل: سر گنجشکی تهرانی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد اولیه :
  • گوشت چرخ كرده و سیب زمینی و گوجه فرنگی هر کدام 500 گرم
  • پياز بزرگ دو عدد
  • سير يك حبه
  • برنج يك قاشق غذاخوري
  • آب نيم ليتر
  • پياز داغ دو قاشق غذاخوري
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
طرز تهيه:

ابتدا گوشت چرخ كرده را با پياز ريز رنده شده مخلوط مي‌‌كنيم. برنج را كه از قبل خيس كرده‌ايم آسياب كرده و به اين مواد اضافه مي‌نماييم. يك سيب‌زميني متوسط را چرخ كرده به اين مواد مي‌افزاييم. نمك، فلفل و زردچوبه زده و آنقدر ورز مي‌دهيم تا ديگر مواد به دستمان نچسبد. سپس سيب‌زميني‌ها را به صورت مكعب‌هاي سه سانتي‌متري خرد كرده. پيازداغ را داخل قابلمه ريخته، آب، نمك و زردچوبه همراه را هم اضافه مي‌‌كنيم. گوجه‌فرنگي‌ها را پوست گرفته و پوره کرده داخل قابلمه مي‌ريزيم. پس از اين‌كه چند جوش زد گلوله‌هاي كوچك از مواد گوشت برداشته به اندازه سرگنجشك به قابلمه اضافه مي‌نماييم. سيب‌زميني‌هاي خرد شده را هم افزوده سير و روغن هم مي‌ريزيم. در ظرف را مي‌ببنديم تا به مدت 45 دقيقه بجوشد، غذاي ما آماده است.
نكته:
استفاده از سيب‌زميني چرخ شده و برنج آسياب شده در مواد گوشت به خاطر پف كردن كله گنجشكي‌ها پس از پختن است.
به جاي گوجه‌فرنگي مي‌توانيد از دو قاشق غذاخوري رب گوجه‌فرنگي استفاده كنيد.