مشاوره خانواده رایگان عطاملک

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه باقلوا فوری
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
 طرز تهیه باقلوا فوری 
[تصویر:  20131715182010.png]

مواد اولیه: 
پودر قند و بادام از هر کدام 200 گرم 
پسته 100 گرم 
زعفران و رنگ زعفران، رنگ قرمز و سبز به میزان لازم 


طرز تهیه: * بادام را خیس کرده پوست آن را گرفته و کاملاً آسیاب می‌کنیم و با پودر قند ورز داده تا خمیری به دست آید.
* سپس پسته را خیس کرده پوست آن را گرفته و کاملاً آسیاب می‌کنیم و با پودر قند ورز می‌دهیم.
* بادام را به دو قسمت تقسیم کرده نیمی از آن را با رنگ زعفران و خود زعفران آب‌کرده رنگ می‌کنیم و روی یک سینی لبه دار یک لایه نازک بادام سفید را ریخته و با گوشت‌کوب به آرامی فشار می‌دهیم.
* سپس رنگ سبز و بعد رنگ قرمز.
* وقتی سفت شد با چاقو آن را به شکل لوزی برش می‌دهیم.

نکته مدت آماده‌سازی یک ساعت است.
نمیشه بجای پسته از یه چیز دیگه استفاده کرد؟Exclamation
نقل قول: نمیشه بجای پسته از یه چیز دیگه استفاده کرد؟
با اين اوضاع اقتصادي كه در پيش رو داريم فكر كنم بهتره كلا  قيد باقلوا رو بزني
(۱۳۹۲-۲-۵، ۰۸:۳۹ عصر)~~sara~~ نوشته است: [ -> ]با اين اوضاع اقتصادي كه در پيش رو داريم فكر كنم بهتره كلا  قيد باقلوا رو بزني

ما که جدیداً قید خیلی از خوراکی ها رو زدیمAtamalek (7)
Atamalek (22)

اشكال نداره  ميگذره
Atamalek (22)
چرا میشه جای پسته چیزهای دیگه ریخت. باقلواهای بیرون تنها چیزی که توش پیدا نمیشه پسته است. یا نخودچی میریزن یا بادام زمینی شما هم میتونی این کار رو بکنی ولی طعم واقعیشو از دست می ده.
______________________
http://parsa-trading.com/pe/