مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک

نسخه‌ی کامل: نودالیت قارچ و اسفناج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
نودالیت با طعم گوشت ۱ بسته -برگ اسفناج(خرد شده) ۱۰۰گرم -قارچ ۱۰۰گرم -کره ۲۵ گرم- -روغن زیتون الیت 1قاشق سوپخوری -نمک وفلفل به میزان لازم

1. ابتدا اسفناج ،را خرد کرده و در تابه ای همراه باروغن زیتون و کره را روی حرارت ملایم قرار می دهیم بعد قارچ را اضافه میکنیم و تفت میدهیمنمک ، فلفل زده و از روی حرارت بر می داریم. 2. نودالیت را در آب جوش ریخته و پس از 3 دقیقه آبکش کرده و با مواد بالا خوب مخلوط کرده وسرو نمایید. 

[تصویر:  91880126995035152580.jpg]