مشاوره خانواده رایگان عطاملک

نسخه‌ی کامل: نودل طلایی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم برای 4 نفر:

نودالیت مرغ: ۴ بسته
گوشت: 200 گرم 
قارچ: 5-6 عدد
فلفل دلمه: 1عدد 
پیاز: 2 عدد متوسط
رب: 3 قاشق غذا خوری 
سیب زمینی: 1عدد
روغن زیتون: 3قاشق غذا خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه: 

نودل با میگو و قارچ

ابتدا ته ماهی تابه رو با کمی روغن چرب کرده و گوشت را در آن بریزید و پیاز و قارچ و فلفل دلمه خرد شده را به ترتیب به آن اضافه کنید و در ظرف را گذاشته، بگذارید به مدت 20 دقیقه در حرارت ملایم در بخار خودش پخته شود، سپس یک قاشق روغن به مواد اضافه کرده وپس از آن ادویه و رب گوجه فرنگی را افزوده و هم بزنید تا کمی سرخ شود. 
سیب زمینی را از آب نمک خارج کرده و کف قابلمه کمی روغن ریخته و سیب زمینی ها را درآن بچینید و روی شعله قرار دهید تا کاملا سرخ شود، نودالیت ها را طبق درستور روی جلد آماده کنید لایه لایه درون ظرف ریخته غذای شما آماده سرو است.

[تصویر:  43097497961114047525.jpg]