مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک

نسخه‌ی کامل: عکاسی تبلیغاتی - ترفند ها و روش ها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
1- به پشت ‌زمینه توجه کنیدسعــــی کنیــد از پشت ‌زمینه‌های خلوت برای عکس استفاده کنید. به طور مثال، عکاسی تبلیغاتی از یک شخص در خیابان شلوغ و پر جمعیت، اصلا زیبا نیست و تمرکز بیننده را از سوژه اصلی پرت می‌کند. بهتر است زمان یا مکانی را برای عکاسی انتخاب کنید که بتوانید تعداد موارد اضافه عکس را به صفر برسانید. همیشه سعی کنید تعادل را حفظ کنید. شاید بتوان با چند قدم جابه‌جا شدن، عکسی زیباتر و خلوت ‌تر گرفت. بیشتر اوقات، پشت ‌زمینه خلوت نمای زیباتری به عکس می‌بخشد.

[تصویر:  Photography_pic2.jpg] [تصویر:  Photography_pic1.jpg]
[تصویر:  Photography_pic3.jpg] [تصویر:  Photography_pic4.jpg]



[B]2- به سوژه نزدیک شوید
یکی از اشتباهات مشترک عکاسان آماتور، عکاسی صنعتی از فاصله دور و استفاده نکردن از زوم است. بیشتر مبتدی‌ها از این که روی سوژه زوم کنند هراس دارند و بیشتر عکس‌هایی که می‌گیرند از دور، بدون پیام، شلوغ و درهم‌ برهم است و نمی‌توان تشخیص داد منظور عکاس از گرفتن چنین عکسی چه بوده است.



3- سوژه را در مرکز قرار ندهید
یکی از کارهایی که میان بیشتر مبتدی‌‌ها رایج‌ است، قرار دادن سوژه در وسط کادر است. برای ثبت عکس‌های جذاب‌ تر سعی کنید از قانون یک‌ سوم استفاده کنید. به طور مثال اگر درختی در یک دشت وجود دارد، آن را در مرکز کادر نگذارید زیرا زیبایی‌اش را از دست می‌دهد. با قرار دادن آن در گوشه‌ای از کادر، عکس بهتر و زیباتری خواهید داشت. قانون یک ‌سوم در هر دو حالت عمودی و افقی کاربرد دارد. برای مثال برای عکس گرفتن از دریا و آسمان، خوب است دریا در یک‌ سوم پایین کادر و آسمان دو سوم باقی کادر را پر کنند.
[تصویر:  FIG_22_WEB.png]


4- فلاش دوربین خود را بشناسید
پیش از استفاده از دوربین دیجیتال ، خوب است بدانید فلاش دوربین تا چند متر را پوشش می‌دهد. به طور مثال، بیشترین فاصله‌ ای که بهترین فلاش‌ها پشتیبانی می‌کنند، کمتر از ۱۰ متر است. به همین دلیل در مواقعی که فاصله زیاد است می‌توانید از exposure (سیستم نورسنجی دوربین) برای جبران نور استفاده کنید. البته بالا بردن حساسیت نوری هم در افزایش محدوده فلاش بی تاثیر نیست. یعنی با زیاد کردن میزان ISO، مثلا از ۱۰۰ به ۲۰۰، محدوده فلاش نیز از ۳ به ۶ متر افزایش می‌یابد. حتما به این نکته توجه داشته باشید که ممکن است هنگام عکاسی از چند چهره در یک کادر و استفاده از فلاش، چهره آنهایی که نزدیک‌تر هستند روشن‌تر و افرادی که عقب‌تر هستند، تیره‌تر شود.
برای جلوگیری از چنین اتفاقی بهتر است فاصله عکاس از همه افراد تقریبا یکسان باشد.




5- بهترین زاویه دید را انتخاب کنید
انتخاب زاویه دید و محل قرار گرفتن دوربین نسبت به موضوع عکاسی یکی از مهم‌ترین موارد خلق یک عکس خوب است. با انتخاب یک زاویه درست می‌توانید کاری کنید که عکس‌های شما کاملا متفاوت به نظر برسند.
برای این منظور یا سوژه را جا به‌ جا کنید یا خودتان به عنوان عکاس آنقدر جابجا شوید تا موقعیت مناسب را بیابید. سعی کنید تا جای ممکن از زوایای مختلف از سوژه عکس بگیرید. این کار کمک می‌کند تا بهترین حالت را پیدا و عکس خوبی ثبت کنید.

[تصویر:  Photography_pic9.jpg] [تصویر:  Photography_pic10.jpg]
[تصویر:  Photography_pic11.jpg] [تصویر:  Photography_pic12.jpg]

خود سوژه هم از زوایای مختلف به صورت های متفاوتی دیده می شود. با تغییر زاویه دید می توان حالت های دینامیک و زنده ای به سوژه داد، مثلاً می توانید با نزدیک کردن دوربین به سطح زمین و دراز کشیدن روی زمین از سوژه های ورزشی تصاویر خوبی را ثبت کنید.[/B]