مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک

نسخه‌ی کامل: تاریخچه پارتیشن و کاربرد آن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
چنانچه که نگاهی به تاریخچه پارتیشن در ایران کنیم خواهیم دید که در ابتدا یک شرکت که اجرا کننده نمایشگاه های بین المللی یک سیستم پارتیشن مدولار اداری بوده که به منظور تفکیک غرفه های نمایشگاهی خود تولید نمود و این سیستم از نخستین پارتیشن های تولید انبوه در ایران به حساب می آید که در اکثر شرکت ها و ادارات نیز دارای کاربرد است. این سیستم از پارتیشن ها دارای که دارای سرعت بالایی در نصب و جمع آوری بودند اما به این دلیل که از ابتدا به منظور اجرای نمایشگاه طراحی شده بودند دوام کمتری داشتند و بایستی گاهی اوقات مورد باز بینی قرار می گرفتند. این نوع پارتیشن ها از یک سازه آلومینیومی با ترکیبی از ام دی اف همراه بود که ضخامت کم آن و هماهنگی نداشتن ام دی اف و آلومینیوم را میتوان از معایب پارتیشن اداری به حساب آورد.

با گذشت زمان از ابداع این پارتیشن های مذکور نیز یک شرکت ایرانی اقدام به طراحی و ساخت پارتیشن های تمام ام دی اف کرد . طراحی این سیستم از پارتیشن های اداری به شکل یک سری تایل های منظم بود که با ژوئن از یکدیگر تفکیک میگردد. درتفکیک این پارتیشن های مذکور معمولااز ام دی اف استفاده میگردد و بسیار کم از شیشه استفاده می شود وروش ساخت ابتدایی آنها امکان تغییر و جابجایی را از کاربر میگرفت که مشکل ساز بود. از دیگر معایب بایستی به ،عدم بکارگیری پارتیشن ها در طول های بلند و تاریک بودن راهروها با توجه به کم بودن شیشه ها و نیز شکننده بودن باطومی پرده که بین جداره های پارتیشن بکار رفته اشاره نمود.

با گذشت زمان و زحمت طراحان، این نوع پارتیشن ها شکل بهتری به خود گرفتند و به طور منظم در تمام قسمت های پارتیشن ، پنجره هایی از دو جداره شیشه با پرده کرکره طراحی شد. در این نوع طراحی به منظور جلوگیری از شکست های ناگهانی شیشه بایستی که تا ارتفاع 100 سانتی متری از سطح زمین را توسط ام دی اف مهار میکرذد.
با رشد و ارتقاء تکنولوژی و تامل بیشتر روی مدل های گذشته ، مجموعه های امروزی قادر به اصلاح معایب طرح های قدیمی ام دی اف تا حد ممکن میباشد که پارتیشن ها را به شکل امروزی برای مشتریان فراهم سازد. بکار گرفتن شیشه های قدی ، پرده های ولومی ،امکان نقل و انتقال ، تغییر فرم چینش و ساخت و سهولت در نصب از نقاط قوت این نوع پارتیشن ها محسوب میشود..
تازه و جدیدترین نوع پارتیشن هایی در بازارایران وجود دارند از نوع پارتیشن های آلومینیومی هستند پارتیشن های آلومینیومی بنابر یک سری پروفیل آلومینیومی به همراه شیشه می باشد که بخش هایی از آن در ایران تولید گردیده و اتصالات آن از کشور آلمان صادر می گردد .پارتیشن های آلومینیومی در واقع دو جداره تولید می شوند اما به شکل تک جداره هم نیز قابلیت اجرا دارند . شیشه های سکوریت ،عایق صوتی برودتی ، یراق الات مخصوص و درب های تمام شیشه جدا از زیبایی پارتیشن ها از ویژگی های پارتیشن آلومینیومی به حساب می آیند.

پیش بینی ما در خصوص طرح ها و مدلهای پارتیشن در سالهای آتی در ایران رواج پارتیشن های تمام شیشه می باشد . نور از اساسی ترین نیاز های انسان در زندگی به شمار میآید که سبب شده تا ما هم در طراحی فضاهای اداری به آن اهمیت خاصی داده و به افزایش مقدار نور طبیعی در طراحی مبلمان اداری توجه بیشتری داشته باشیم.

در قرن گذشته سنت رایج برای مدیران به این شکل بود که هر مدیر برای خود یک اتاق نسبتاً محدود ی داشته باشدکه آسوده از مزاحمت دیگران بتواند بر عملکرد کارمندانی که در اتاق های بزرگتری مستقر بودند نظارتداشته باشد. تعداد و اندازه این اتاق ها مناسب با وسیعتر شدن فعالیت ها نیز متغیر بودو گاهی اوقات دامنه این تغییرات باعث میشد که یا به ساختمان اضافه شود و یا با ساختمان بزرگ دیگری جابجا شوند.
این تغییرات که شامل دور شدن برخی بخش ها از هم شد استفاده از وسائل ارتباطی و احتیاج به ان ها را را ضروری می نموده تا قبل از آن پیام ها به شکل یادداشت روابط بین نقاط مختلف تشکیلات را تامین میکرد. با گسترده شدن تشکیلات نارسائی این شیوهنمایان گشت.لازمه ی تصمیم گیری های قاطع و مشخص،مطلع بودن از تمامی اطلاعات موجود می باشد و تضمین کننده شرایطی به این شکل نیز وجود ارتباط سریع و مطمئن می باشد. بنابراین عدم کارایی تشکیلات قدیمی اداری تغییر کردن و بهبود وضع کنونی را اجباری کرد.
محیط اداری بایستی دارای فضایی آرامش بخش بمنظور دقت وتمرکز در امور شغلی و تصمیمات مدیریتی باشد که این امر نیز نیازمند فضاسازی بنا بر استانداردهای مورد نظر از جمله آکوستیک، امنیت ، کنترل ، زیبایی و ظرافت می باشد.
پیکر بندی فضای مناسب هر محیط اعم از فضاهای خصوصی یا فضاهای عمومی می تواند تاثیر زیادی رادر رسیدن به استانداردهای مورد نظر که بیان شد داشته باشد.

در حال حاضر با توجه به محدودیت فضاهای اداری اکثر مدیران ترجیح می دهند به منظور استفاده حداکثر از فضای موجود و کسب بالاترین بهره وری ،از امکانات به روز به همراه ویژگیهای منحصر به فردتری استفاده کنند.
دیوارهای اداری یکی از آنها است. یکپارچگی در طراحی محیط اداری ، شفافیت به عنوان یکی از ارکان اساسی در شکل گیری یک فضای اداری کارآمد ، انعطاف پذیری ، وزن کم و قابلیت جابجایی آنها ،بیشترین استفاده از نور طبیعی ، استفاده مجدد از این دیوار ها در فضاهای دیگر و سازگاری با محیط زیست به دلیل قابل بازیافت بودن مواد به کار گرفته شده در ساخت دیوار ها از جمله ی این ویژگی ها به حساب می آید که میتوان آن را از .مزایای غیرقابل انکار آنها دانست. هم چنین دیوار جداکننده با ساختار فلزی مثل آلومینیوم همراه با پوشش شیشه ای به جای دیوار های سنتی میتواند حس زیبائی ، تعادل و انرژی طبیعی رابه محیط بدهد و سبب تقویت همکاری مابین کارکنان شود.
کاربرد های پارتیشن

تفکیک کردن فضای ورودی از سایر فضاها توسط بوسیله پارتیشن

تفکیک فضای سالن ها و بدل نمودن آن به اتاقک های پارتیشنی

مخفی کردن فضای قناس فضا، ستون های قرارگرفته در مرکز یا فضاهایی با دیوار کج

منبع:partpartition.com
پارتیشن دوجداره
پارتیشن دوجداره  علاوه بر جلوگیری از صدا و کاهش صدای اتاق مجاور باعث عایق بندی حرارتی نیز میشود که در مصرف انرژی صرفه جویی خواهد شد و به نوعی پارتیشن دوجداره از اتلاف انرژی جلوگیری میکند .

ارتفاع پارتیشن ها به عواملی مانند جریان گردشی هوا و عایق شدن از لحاظ صدا بستگی دارد. در پارتیشن دوجداره از جداره های شیشه نیز به صورت دوجداره استفاده می گردد که ارتفاع استفاده از شیشه ها متناسب با سلیقه مشتری و نور موجود در محل قابل تغییر می باشد.

در پارتیشن دوجداره میتوان از پرده کرکره بین جداره ها استفاده کرد. شیشه هایی که در دو طرف پرده کرکره نصب می شوند باعث جلوگیری از نفوذ گرد و غبار بر روی پرده کرکره ها می شوند. در پارتیشن دو جداره می توان از پرده کرکره با مکانیزم سایه روشن (ولومی) استفاده نمود، به طوری که امکان عبور نور در مواقع دلخواه را فراهم نموده و به آن زیبایی میبخشد.