مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک
[ مشاوره فردی] بعد طلاق والدینم حاضر به ازدواج نیستم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک (https://atamalek.ir)
+-- انجمن: خانواده ایرانی (https://atamalek.ir/forum-14.html)
+--- انجمن: مشاوره خانواده و ازدواج (https://atamalek.ir/forum-122.html)
+--- موضوع: [ مشاوره فردی] بعد طلاق والدینم حاضر به ازدواج نیستم (/thread-11926.html)



بعد طلاق والدینم حاضر به ازدواج نیستم - مشاورانه - ۱۳۹۹-۱۱-۱

دختري ۱۸ساله هستم و خيلي منطقي، اما چند وقت است که به خاطر مشکلات خانوادگي مثل جدايي مادر و پدرم و طلاق برادرم؛ خيلي زودرنج و عصبي شده ام و اين جدايي ها باعث شده است من از ازدواج به شدت بترسم و حتي به ازدواج نکردن فکر کنم! لطفا راهنمايي کنيد چه کار کنم!


RE: بعد طلاق والدینم حاضر به ازدواج نیستم - مشاورانه - ۱۳۹۹-۱۱-۱

با سلام
طبيعي است که در شرايط سختي به سر مي بريد، جدايي پدرو مادر و همچنين جدايي برادرتان از همسرش در حال حاضر فشار رواني زيادي بر شما تحميل کرده، به نحوي که موجب اضطراب شما شده است.

زودرنجي، ترس از آينده، پرخاشگري، پيش بيني آينده اي منفي و اجتناب از ازدواج از نشانه هاي اين اضطراب است. اما دقيقا در سوالتان مشخص نکرده ايد که چقدر از اين ۲رويداد ناخوشايند گذشته است زيرا با توجه به آسيب هايي که افراد از اين اتفاقات منفي مي بينند زمان سازگاري آن ها با شرايط متفاوت است.

شش ماه تا يک سال تقريبا زمان مناسبي براي تطبيق فرد با شرايط جديد است. براي حل مشکل خود بهتر است به اين نکات توجه داشته باشيد:

۱ -به افکاري که با آن درگير هستيد، دقت کنيد. اغلب اين افکار موجب خشم يا پايين آمدن تحمل تان نسبت به اين شرايط مي شود. گاهي افکاري از قبيل «چرا من بايد چنين سرنوشتي داشته باشم؟» يا «چرا خانواده من اين مشکلات را برايم ايجاد مي کنند؟» باعث ايجاد خشم شما مي شود. يا افکاري مثل «خسته شده ام»، «تحمل اين شرايط را ندارم»، «کم آورده ام» و «نمي توانم خوشبخت باشم» باعث پايين آمدن تحمل شما مي شود و حتي از موضوعات کوچک و بي اهميت مي رنجيد و آزرده خاطر مي شويد. پس تلاش کنيد افکار مناسب تري را جايگزين آن کنيد مانند: «روزهاي سختي را مي گذرانم ولي بالاخره پيروز مي شوم».

۲ -انتخاب برخي از رفتارها باعث طولاني تر شدن ناراحتي ها مي شود از جمله: گوشه گيري، ترک روابط دوستانه، محدود کردن فعاليت هاي روزانه، بيکاري، افزايش ساعات خواب بدون نياز به خواب بيشتر، تغذيه نامناسب (مانند پرخوري عصبي يا بي اشتهايي)

۳ -تلاش کنيد براي کم کردن آثار منفي جدايي هاي اخير در زندگي تان افرادي را به عنوان دوست انتخاب کنيد که از روحيه بهتر و شاداب تري برخوردارند نه افرادي منفي باف و افسرده. روابط فاميلي يا دوستانه خود را گسترده کنيد تا بتوانيد هيجانات منفي را از طريق اين ارتباط ها يا درددل با دوست صميمي تخليه کنيد. استفاده از دفتر يادداشت هاي روزانه نيز کمک کننده است.

۴ -به جاي پاک کردن صورت مسئله يعني ازدواج نکردن بهتر است به بررسي نقاط ضعف يا اشتباهاتي که والدين تان در زندگي مشترک شان داشتند، بپردازيد تا ديد منطقي تري نسبت به زندگي مشترک بيابيد. براي مثال به اين فکر کنيد که وجود چه مهارت هايي در زندگي آن ها ضروري بود تا جدايي اتفاق نيفتد؟ تلاش کنيد اين مهارت ها را از هم اکنون بياموزيد. ترس از آينده را با ابزار تحليل منطقي زندگي گذشته آن ها و کسب مهارت هاي لازم براي ازدواج از ميان ببريد.
این لینک را هم ببینید:
خیلی حساس و زود رنجم چکار کنم؟


http://t-pasokhgoo.ir/%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87/%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%84%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C/655-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%B3-%D9%88-%D8%B2%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D9%86%D8%AC%D9%85-%DA%86%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D9%86%D9%85%D8%9F.html