مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک
طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک (https://atamalek.ir)
+-- انجمن: خانواده ایرانی (https://atamalek.ir/forum-14.html)
+--- انجمن: بانوی ایرانی (https://atamalek.ir/forum-116.html)
+---- انجمن: نکات خانه داری (https://atamalek.ir/forum-118.html)
+---- موضوع: طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی (/thread-13519.html)



طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی - Mina1382 - ۱۴۰۰-۸-۱

سوپ پیاز یکی از غذاهای معروف کشور فرانسه است که بخاطر طعم بسیار خوبی که دارد در همه دنیا طرفداران زیادی پیدا کرده است. این سوپ به راحتی و در زمان کوتاهی تهی میشود و برای فصل زمستان بسیار مفید و مقوی است و از سرماخوردگی جلوگیری میکند.
[تصویر:  %D8%B3%D9%88%D9%BE-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2.jpg]
مواد لازم برای تهیه سوپ پیاز:
  • آرد: 3 قاشق سوپ خوری

  • پنیر: چدار یا پارمزان

  • پیاز: زرد یک کیلو

  • کره: 3 قاشق سوپ خوری

  • روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری

  • نمک: یک قاشق چایی خوری

  • فلفل سیاه

  • شکر: نصف قاشق چایی خوری

  • استاک: 8 پیمانه

  • نان: باگت 1 عدد
[تصویر:  classic-french-onion-soup-recipe-517x460.jpg]
طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی:
برای درست کردن این سوپ خوشمزه ابتدا پوست پیازها را گرفته و خرد کنید ، قابلمه مورد نظر را روی حرارت قرار داده و کره و روغن را بریزید تا گرم شود سپس پیاز ها را افزوده و هم بزنید تا به روغن و کره آغشته شوند حالا در ماهیتابه رو ببندید و اجازه بدید پیازها برای یک ربع روی حرارت کم بپزد.
بعد از این مدت زمان درب قابلمه را بردارید و پیازها را هم بزنید و به آن نمک، فلفل و شکر بزنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شود. 
در این مرحله بدون اینکه درب قابلمه را ببندید پیازها را برای 40 تا 50 دققیه دیگر تفت داده و بپزید تا کاراملی شوند.
[تصویر:  %D9%BE%D8%AE%D8%AA%D9%86-%D9%BE%DB%8C%D8...40x540.jpg]
آرد رو به پیازهای کاراملی شده اضافه کنید و هم بزنید. یک دقیقه دیگه به پختن پیازها ادامه بدید.
در این میان استاک رو در یک قابلمه جداگانه ریخته و گرم کنید و به پیازهای کاراملی شده اضافه کنید. بعد از اینکه سوپ جوش اومد، حرارت رو کم کنید و اجازه بدید سوپ با حرارت کم به مدت حداقل یک ساعت بپزه و جا بیفته. سوپ رو بچشید و اگه نیاز بود کمی نمک یا فلفل مجددا بهش اضافه کنید.
[تصویر:  1544973871_S5xV6.jpg]
در حین پختن سوپ، یک دونه نان باگت رو برش بزنید و تست کنید.
سوپ پخته شدن رو داخل کاسه های کوچک با عمق زیاد که تحمل دمای فر رو داشته باشن، بریزید. روی هر کاسه یک یا دو برش نان تست شده قرار بدید.
بعد روی کاسه ها رو پنیر رنده شده بریزید. کاسه ها رو داخل یک سینی چیده و تا زمانی که پنیر روی اونها آب بشه، داخل فری که از قبل روشن شده و گرم هست، قرار بدید.
اگه خواسته باشید میتونید درجه ی بالای فر رو روشن کنید تا پنیر ها کاملا برشته بشن. سوپ ها رو از فر خارج کرده و بعد از چند دقیقه که کمی خنک شدن، نوش جان کنید.
 
خواص پیاز:
  • مصرف پیاز از لخته شدن خون داخل رگ‌ها جلوگیری میکند. 

  • پیاز برای تسکین جای نیش زنبور و مگس مفید است، می‌توانید یک پیاز تازه را رنده کنید و آب آن را به صورت پماد و مرهم روی محل نیش زدگی بگذارید.

  • آب پیاز برای تسکین درد دندان مفید است.

  • خوردن پیاز خام در روز خستگی را از بین میبرد و موجب تسکین اعصاب میشود.