مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک
اسنک ژامبون و بروکلی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک (https://atamalek.ir)
+-- انجمن: خانواده ایرانی (https://atamalek.ir/forum-14.html)
+--- انجمن: بانوی ایرانی (https://atamalek.ir/forum-116.html)
+---- انجمن: نکات خانه داری (https://atamalek.ir/forum-118.html)
+---- موضوع: اسنک ژامبون و بروکلی (/thread-2783.html)



اسنک ژامبون و بروکلی - hamraz - ۱۳۹۱-۶-۳

مواد لازم برای 8 نفر
250 گرم ژامبون گوشت خرد شده
250 گرم بروکلی
8 لایه نان تست
2 قاشق غذاخوری کره نرم
سه چهارم پیمانه پنیر پیتزا
8 عدد تخم مرغ
2 پیمانه شیر
نصف قاشق چایخوری خردل،نمک و فلفل




طرز تهیه
ژامبون خرد شده را با روغن در ماهیتابه تفت می دهیم.سپس روغن آن را گرفته و کنار می گذاریم.بروکلی ها را در آب جوش ریخته و به مدت 10 دقیقه می پزیم تا نرم بشوند،سپس آبکشی کرده و به صورت گل در می آوریم.
قالب مستطیل شکلی را برداشته ،کف آن را یک لایه نازک کره می مالیم.لایه های نان تست را نیز کمی به کره آغشته می کنیم و ته قالب می گذاریم،روی آنها پنیر،ژامبون و بروکلی می ریزیم.
در کاسه ی دیگری تخم مرغ ، شیر ، خردل ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و روی سایر موادی که در قالب هستند می ریزیم.
20 دقیقه قبل از پختن اسنک فر را روشن کرده و روی حرارت 165 درجه سانتی گراد قرار می دهیم.سپس به مدت یک ساعت یا تا زمانی که تخم مرغ ها سفت بشوند آن را می پزیم.پس از خنک شدن آن را به 8 تکه تقسیم می کنیم.