مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک
ترحلوا با هويج افطاری استان همدان - نسخه‌ی قابل چاپ

+- مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک (https://atamalek.ir)
+-- انجمن: خانواده ایرانی (https://atamalek.ir/forum-14.html)
+--- انجمن: بانوی ایرانی (https://atamalek.ir/forum-116.html)
+---- انجمن: نکات خانه داری (https://atamalek.ir/forum-118.html)
+---- موضوع: ترحلوا با هويج افطاری استان همدان (/thread-3007.html)



ترحلوا با هويج افطاری استان همدان - khanomi - ۱۳۹۱-۹-۲۳

[تصویر:  40949.jpg]
دستور غدایی زیر یکی از غذاهای سنتی استان همدان است که معمولا بر سر سفره افطار همیشه همراه دارند.به دستور زیر توجه کنید
ترحلوای هویج یكی از دسرها و یا پیش غذاهای اصیل شهر همدان است كه سر سفره افطار مردم این شهر قرار می‌گیرد.

مواد لازم
هویج : نیم كیلو
شكر : یك استكان
زعفران : نصف استكان
گلاب : یك استكان
روغن : نصف استكان
آرد برنج : یك پیمانه
هل آسیاب شده : 3 عدد
دارچین : به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا
هویج رنده شده را پخته و آن را از صافی پارچه‌ای رد كنید تا‌ آب درون هویج
خارج شود سپس آرد و روغن را با هم تفت داده و خوب كه طلایی شد زعفران، آب،
روغن و شكر را به هویج ها اضافه كنید و مواد را خوب به هم زده تا كمی سفت
شود.
حال
گلاب و هل آسیب شده را نیز به آن اضافه كرده و پس از كمی سرد شدن آن را
داخل ظرف ریخته و با دارچین و پودرنارگیل آن را تزئین كنید.