چاقو قیمه - نسخهی قابل چاپ +- مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک (https://atamalek.ir) +-- انجمن: خانواده ایرانی (https://atamalek.ir/forum-14.html) +--- انجمن: بانوی ایرانی (https://atamalek.ir/forum-116.html) +---- انجمن: نکات خانه داری (https://atamalek.ir/forum-118.html) +---- موضوع: چاقو قیمه (/thread-3013.html) |
چاقو قیمه - khanomi - ۱۳۹۱-۹-۲۳ غذای رسمی اردبیل گوشت ریز خرد شده 250 گرم پیاز خرد شده 1عدد بزرگ آبغوره مقدار لازم تخم مرغ 3عدد رب گوجه 2ق غ خلال بادام 5ق غ گوشت ریز ریز شده را با پیاز تفت میدهیم و زرچوبه و نمک و رب را اضافه میکنیم و خوب سرخ میکنیم. حدود 1لیتر آب روی گوشت میریزیم و میگذاریم با حرارت ملایم بجوش بیاید. بعداز جوش آمدن خلال بادام و آبغوره را اضافه میکنیم و میگذاریم با حرارت کم جا بیفتد و غلیظ شود. در آخر تخم مرغها را با فاصله از هم روی خورش میشکنیم و باید مواظب باشیم قاطی نشوند.بعد از 10 دقیقه آماده است. |