هویج پلو - نسخهی قابل چاپ +- مشاوره خانواده رایگان عطاملک (https://atamalek.ir) +-- انجمن: خانواده ایرانی (https://atamalek.ir/forum-14.html) +--- انجمن: بانوی ایرانی (https://atamalek.ir/forum-116.html) +---- انجمن: نکات خانه داری (https://atamalek.ir/forum-118.html) +---- موضوع: هویج پلو (/thread-3024.html) |
هویج پلو - khanomi - ۱۳۹۱-۹-۲۳ هویج 1کیلو سینه مرغ 1 عدد زرشک 300 گرم خلال بادام و پسته زعفران برنج 3 پیمانه روغن به میزان کافی نمک و فلفل به میزان کافی ادویه پلویی نصف قاشق چایخوری هویج را خلال میکنیم و در تابه با مقداری روغن تفت میدهیم مرغ را که گذاشته ایم بپزد استخوانهایش را جدا و ریش ریش میکنیم و زعفران آب کرده را به رویش میریزیم نمک و فلفل و ادویه میزنیم و کمی که تفت خورد این مواد را لابلای برنج میدهیم البته این غذا اگر در آب مرغ و به صورت کته دم شود بسیار خوشمزه تر و سریع تر آماده میشود و سپس زرشک و خلال بادام و پسته را که خیس داده ایم تفت داده و هنگام کشیدن غذا به روی برنج میدهیم |