نودل طلایی - نسخهی قابل چاپ +- مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک (https://atamalek.ir) +-- انجمن: خانواده ایرانی (https://atamalek.ir/forum-14.html) +--- انجمن: بانوی ایرانی (https://atamalek.ir/forum-116.html) +---- انجمن: نکات خانه داری (https://atamalek.ir/forum-118.html) +---- موضوع: نودل طلایی (/thread-4151.html) |
نودل طلایی - nunu_khm - ۱۳۹۲-۴-۲۵ مواد لازم برای 4 نفر: نودالیت مرغ: ۴ بسته گوشت: 200 گرم قارچ: 5-6 عدد فلفل دلمه: 1عدد پیاز: 2 عدد متوسط رب: 3 قاشق غذا خوری سیب زمینی: 1عدد روغن زیتون: 3قاشق غذا خوری نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه: نودل با میگو و قارچ ابتدا ته ماهی تابه رو با کمی روغن چرب کرده و گوشت را در آن بریزید و پیاز و قارچ و فلفل دلمه خرد شده را به ترتیب به آن اضافه کنید و در ظرف را گذاشته، بگذارید به مدت 20 دقیقه در حرارت ملایم در بخار خودش پخته شود، سپس یک قاشق روغن به مواد اضافه کرده وپس از آن ادویه و رب گوجه فرنگی را افزوده و هم بزنید تا کمی سرخ شود. سیب زمینی را از آب نمک خارج کرده و کف قابلمه کمی روغن ریخته و سیب زمینی ها را درآن بچینید و روی شعله قرار دهید تا کاملا سرخ شود، نودالیت ها را طبق درستور روی جلد آماده کنید لایه لایه درون ظرف ریخته غذای شما آماده سرو است. |