مشاوره خانواده رایگان عطاملک
اش شیرازی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- مشاوره خانواده رایگان عطاملک (https://atamalek.ir)
+-- انجمن: خانواده ایرانی (https://atamalek.ir/forum-14.html)
+--- انجمن: بانوی ایرانی (https://atamalek.ir/forum-116.html)
+---- انجمن: نکات خانه داری (https://atamalek.ir/forum-118.html)
+---- موضوع: اش شیرازی (/thread-4810.html)



اش شیرازی - hosna - ۱۳۹۳-۷-۲۶

[تصویر:  ash-maast.jpg]
مواد دورد نیاز
  • گوشت گوسفندی بهتر است چرب باشد. 250 گرم
  • نخود یا لپه یک سوم پیمانه برنج
  • برنج 1 پیمانه
  • سبزی تره و نعنا و جعفری
  • پیاز 2 عدد متوسط
  • نعنای خشک
  • روغن و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان کافی
  • ماست ترش یا چکیده

دستور پخت

  1. ابتدا گوشت و نخود را می گذاریم تا خوب پخته و نرم باشد
  2. سبزی را شسته و خرد کرده همراه با برنج می گذاریم خوب بپزد و له شود نمک و زرد چوبه و فلفل فراموش نشود.
  3. بعد از پختن گوشت آن را از استخوان جدا کرده با گوشت کوب می کوبیم تا به صورت له شده در آید و با برنج که خوب پخته و به صورت آش درآمده است مخلوط می کنیم
  4. نخودپخته شده را نیز همراه با آب گوشت داخل آن می ریزیم.
  5. حال پیاز داغ و نعنا داغ درست می کنیم ومقداری از آن را داخل اش ریخته بقیه را برای تزیین نگه می داریم.
  6. ماست را اضافه کرده می گذاریم جوش بزند و خوب مخلوط شود
  7. میزان ماست بستگی به سلقیه خودتان دارد می تواند کم یا زیاد باشد یا اصلا ماست نزنید و آبغوره به آن اضافه کنید که می شود آش غوره. در هر دو صورت خوشمزه است.