مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک
اپلیکیشن های جاسوس به صورت آمار و نمودار - نسخه‌ی قابل چاپ

+- مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک (https://atamalek.ir)
+-- انجمن: فجازی (https://atamalek.ir/forum-41.html)
+--- انجمن: سواد رسانه ای و جنگ نرم (https://atamalek.ir/forum-56.html)
+--- موضوع: اپلیکیشن های جاسوس به صورت آمار و نمودار (/thread-5609.html)



اپلیکیشن های جاسوس به صورت آمار و نمودار - ADMIN - ۱۳۹۳-۱۲-۱۴

احتمالا همه شما تا کنون هشدارهایی درباره اینکه ابزارهای ارتباطی موبایل، وسیله جاسوسی هستند و در استفاده از آنها باید دقت نمود شنیده اید و باز هم احتمالا خیلی از شما آن را جدی نگرفته اید. در این مطلب که آمار با همکاری چند نفر از متخصصان کامپیوتری تهیه شده است، چند نرم افزار پرمخاطب را بررسی میکنیم که شامل وایبر، لاین و تلگرام هستند.

به تصویر زیر دقت کنید.



[تصویر:  14248064482851.jpg]




در این تصویر سطح دسترسی های این نرم افزارها و میزان استفاده آنها از این سطح دسترسی ها مشخص شده است. بازه زمانی آزمایش یک دوره 15 روزه بوده است.

رنگ قرمز به معنی داشتن سطح دسترسی و استفاده از آن، رنگ زرد به معنی داشتن سطح دسترسی و عدم استفاده و رنگ سبز به معنای عدم داشتن دسترسی است.

معمولا دسترسی به مخاطبین یا دفترچه تلفن برای همگام سازی مخاطبین و ایجاد ارتباط بین افراد است و یا استفاده از دوربین و ضبط صدا نیز برای ارسال فیلم و عکس و صدا به کار میرود که جزو امکانات این نرم افزارها است.

همان طور که مشخص است نرم افزار وایبر دارای بیشترین سطح دسترسی است و با شدت از این دسترسی ها استفاده میکند. و در بسیاری از موارد این استفاده غیرعادی است.


دسترسی به موقعیت مکانی
از امکانات بسیاری از نرم افزارها است که این سه نرم افزار هم آن را دارا میباشند و معمولا با رضایت صاحب گوشی عمل میکنند که وایبر بدون اجازه 5 بار از جی پی اس استفاده نموده است.

در قسمت مخاطبین
نزدیک به 7000 بار چک کردن مخاطبین در مقابل 175 بار و 644 بار عدد بسیار بزرگ و غیرقابل توجیهی برای نرم افزار وایبر است. همچنین وایبر و تلگرام علاوه بر چک کردن مخاطبین قابلیت ویرایش را دارد که نرم افزاردیگر این قابلیت را ندارد که وایبر نزدیک به 900 بار مخاطبین ویرایش کرده است اما تلگرام 89 بار. همچنین وایبر یکبار یک مخاطب را نیز حذف کرده است!

در قسمت مکالمات و پیامک

تلگرام به این قسمت کاری ندارد اما لاین میتواند آمار مکالمات را کنترل کند که از آن استفاده نکرده است. اما در مقابل وایبر 178 بار مکالمات را کنترل کرده است (برای یک فرد پرکار در طی 15 روز این تعداد مکالمه رخ نمیدهد) و 1590 بار پیامک هار چک کرده است و یک بار هم پیامک نوشته اما سیستم جلوی ارسال آن را گرفته است. (در تصاویر بعدی مشخص است)

دوربین و ضبط صدا
همان طور که توضیح داده شد لازم است که این نرم افزارها به دوربین و میکروفون دسترسی داشته باشند، اما تلگرام و لاین استفاده ای از این قابلیت نکرده اند. در حالی که در 15 روز وایبر 350 بار از دوربین گوشی استفاده کرده است و دوبار صدا ضبط نموده. قطعا بجز عکاسان حرفه ای کسی را نمیشناسید که در طی یک سال 350 عکس بگیرند اما این نرم افزار در 15 روز اینکار رو کرده است و ضبط صدا نیز بدون میل صاحب گوشی بوده است!


تغییر حالت بلوتوث و وای فای هم از دیگر قابلیت های لاین و وایبر فقط بلوتوث را کنترل میکند و در تلگرام این موضوع وجود ندارد. 

در ادامه تصاویر لاگ تهیه شده از این نرم افزارها که برای تهیه این مطلب استفاده شد قرار میگیرد.


وایبر:






[تصویر:  142480071271831.jpg]









[تصویر:  142480071278162.jpg]


لاین





[تصویر:  14248007128293.jpg]




تلگرام





[تصویر:  142480071288234.jpg]