مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک
مزایای راه اندازی VoIP - نسخه‌ی قابل چاپ

+- مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک (https://atamalek.ir)
+-- انجمن: فجازی (https://atamalek.ir/forum-41.html)
+--- انجمن: مجازیست (https://atamalek.ir/forum-42.html)
+---- انجمن: اینترنت و شبکه‌های اجتماعی (https://atamalek.ir/forum-21.html)
+---- موضوع: مزایای راه اندازی VoIP (/thread-7765.html)



مزایای راه اندازی VoIP - osveh - ۱۳۹۴-۱۰-۱۰

در این مقاله قصد داریم در مورد مزایای راه اندازی VoIP در شبکه صحبت کنیم. شرکت پردیس پارس مجری راه اندازی شبکه های کامپیوتری علاوه بر ارائه خدمات شبکه در حوزه سرویس های مایکروسافتی، مجازی سازی شبکه، راه اندازی فایروال، خدمات راه اندازی ایمیل سرور، خدمات راه اندازی مانیتورینگ شبکه، خدمات راه اندازی بکاپ سرور، خدمات سیسکو و میکروتیک، در حوزه خدمات VoIP از جمله راه اندازی VoIP و پشتیبانی VoIP نیز به صورت تخصصی فعالیت می کند.

Voice over IP انتقال صدا از طریق بستر IP یا به صورت واضح تر روی بستر شبکه می باشد. از طریق راهکارهای VoIP می توانیم به جای استفاده از سامانه های آنالوگ از طریق شبکه اقدام به راه اندازی VoIP کنیم. از امکانات راه اندازی VoIP روی بستر شبکه می توان به موارد ذیل اشاره نمود:
- عدم نیاز به کابلکشی جداگانه برای تلفن
o همانطور که میدانید سیم های تلفن به صورت تک زوج و دو زوج می باشد. برای گوشی های معمولی در شبکه از سیم های تک زوج و برای گوشی های مدیرتی دو زوج سیم نیاز می باشد. در هر صورت برای اتصال تلفن ها به داخلی مورد نظر در سانترال نیاز است به میزان داخلی های موجود کابلکشی تلفنی انجام شود و از طریق سوکت های RJ11 اتصال تلفن ها با سانترال برقرار شود. اما پس از راه اندازی VoIP در شبکه دیگر نیازی به کابلکشی جداگانه نمی باشد چرا که می توانیم از طریق همان کابلهای شبکه که برای کامپیوترها کشیده اس برای گوشیهای دیجیتال نیاز استفاده کنیم. همچنین امکان استفاده از نرم افزارهای تلفنی نیز وجود دارد به این صورت که یکی از نرم افزارهای تلفنی نظیر Zoiper و یا 3CX را در ویندوز نصب نموده و داخلی کاربر را روی آن تنظیم میکنیم و کاربر از طریق هدست ارتباط تلفنی خود را آغاز می کند.
- امکان ضبط تماس های ورودی و خروجی بدون نیاز به دستگاههای جانبی
o سانترال ها امکان ضبط تماس را به صورت مستقل ندارند. در نتیجه برای اینکه بتوانیم تماس های داخلی را ضبط نماییم باید از دستگاههای جانبی استفاده کنیم که معمولاً خطهای تلفن قبل از ورود به سانترال ابتدا وارد این دستگاهها شده سپس وارد سانترال می شود. اما در سامانه های VoIP این امکان به راحتی وجود دارد.
- امکان اتصال چندین شبکه مختلف از طریق اینترانت در یک شبکه تلفنی بدون نیاز به دستگاههای جانبی
o در سانترال های آنالوگ برای اینکه بتوانیم داخلی های یکی از شعب با داخلی های شعب دیگر بتوانند به صورت داخلی با یکدیگر تماس داشته باشند ابتدا باید برای هر یک از آنها یک دستگاه گیت وی خریداری نموده سپس به میزان کانالهای موجود گیت ویت تماس داخلی بین شعب برقرار می شود. مثلاً اگر یک گیت وی 4 کاناله خریداری کنیم حداکثر 4 داخلی به صورت همزمان می توانند با شعب دیگر صحبت کنند، اما پس از راه اندازی VoIP در شبکه این امکان به راحتی وجود دارد که داخلی های شعب با یکدیگر تماس داخلی داشته باشند.
- امکان دسترسی از اینترنت به شبکه تلفنی داخل شرکت (به صورت کنترل شده برای کاربران مجاز)
o در سانترال های آنالوگ امکان دسترسی به خطوط تلفن و یا داخلی ها از طریق اینترنت وجود ندارد. در نظر بگیرید یکی از کارمندان شما بیشتر اوقات در بیرون سازمان فعالیت داشته باشد، در عین حال نیاز داشته باشد که از طریق خطهای تلفن شرکت با مشتریان تماس بگیرد؛ این قابلیت در سامانه های VoIP به سادگی امکان پذیر می باشد اما در سانترال ها امکان پذیر نیست.
- سادگی و عدم محدودیت در ایجاد IVR های تو در تو
o IVR یا منشی تلفنی همان پیغامی ست که در اول تماس برای تماس گیرنده پخش می شود تا تماس گیرنده مستقیماً به فرد مورد نظر خود در سازمان دسترسی پیدا کند. در بعضی سازمان ها IVR به صورت ساده و در بعضی سازمان به صورت پیشرفته و بزگتر می باشد به این صورت که با وارد شدن به یکی از بخشها مجدداً زیرمجموعه های دیگری برای انتخاب وجود دارد. سیستم تلفن بانک یک مثال مشخص برای این مورد می باشد.
- امکان راه اندازی کنفرانس تلفنی
o ایجاد کنفرانس در سانترال ها وجود دارد اما در سامانه های VoIP علاوه بر امکانات بیشتر به سادگی امکان راه اندازی وجود دارد.
- راه اندازی صف تماس جهت مرکز تماس ها
o صف تماس نیز از امکانات فوق العاده در راه اندازی VoIP می باشد. در خیلی از موارد وقتی با واحد پشتیبانی شرکت های مختلف تماس میگیرید پیغامی برای شما پخش می شود که شما نفر چندم در صف انتظار می باشید و به زودی با کارشناسان متصل خواهید شد، این همان صف تماس می باشد که نیاز خیلی از سازمان ها و شرکت ها می باشد. در سامانه های VoIP صف تماس یکی از ویژگیهای مهم می باشد.
- امکان اتصال به نرم افزارهای گوناگون از طریق برنامه نویسی
o با توجه به نوع سامانه VoIP امکان اتصال آن به نرم افزارهای داخل شبکه فراهم می شود. مثلاً در مورد استریکس با توجه به هسته لینوکسی امکان اتصال به Web Application یی که با PHP نوشته شده است راحت تر است یا در مورد مایکروسافت لینک با توجه به مایکروسافتی بودن آن امکان اتصال به نرم افزارهایی که با ASP .NET نوشته شده باشد راحت تر است.
- امکان ایجاد نامحدود داخلی
o در سانترال های مختلف ظرفیت های پذیرش داخلی نیز متفاوت می باشد. هر چند با افزایش ماژول امکان افزایش داخلی نیز وجود دارد اما در هر صورت افزایش داخلی پس از تکمیل ظرفیت به صورت سخت افزاری فراهم می شود اما در مورد سامانه های VoIP پس از تامین Resource لازم محدودیتی در افزایش داخلی وجود نخواهد داشت.
موارد فوق بخشی از امکانات راه اندازی VoIP در شبکه می باشد. خدمات قابل ارائه توسط تیم فنی ما در سایت ما دنبال نمایید.


RE: مزایای راه اندازی VoIP - osveh - ۱۳۹۴-۱۰-۱۴

آموزش نصب Exchange 2016

این مقاله اولین مقاله جهت نصب و راه اندازی Microsoft Exchange 2016 خواهد بود. در این مقاله یک معرفی از نسخه های مختلف Exchange خواهیم داشت و پیش نیازهای نصب را بررسی خواهیم نمود. شرکت پردیس پارس ارائه دهنده خدمات تخصصی ایمیل سرور شامل نصب و راه اندازی ایمیل سرورهای مختلف نظیر Exchange Server، Kerio Connect و MDaemon می باشد. خدمات شبکه شرکت پردیس پارس شامل خدمات نصب و راه اندازی اکتیودایرکتوری، خدمات مجازی سازی شبکه، خدمات مجازی سازی نرم افزار، خدمات مجازی سازی دسکتاپ، خدمات نصب و راه اندازی بکاپ سرور، خدمات نصب و راه اندازی میکروتیک، خدمات نصب و راه اندازی سیسکو، خدمات نصب و راه اندازی VoIP و پشتیبانی شبکه می باشد.

برنامه ریزی و نصب Exchange Server 2016
کدام نسخه Exchange 2016 را نصب کنیم؟
اگر شما در حال برنامه ریزی جهت نصب Exchange 2016 هستید، باید در نظر بگیرید که کدام یک از نسخه های این برنامه را در سرورهای خود نصب کنید.
برای Exchange 2016 دو نسخه وجود دارد که فقط یک تفاوت بین آنها وجود دارد، و آن تعداد دیتابیس هایی ست که در هر سرور قابلیت مانت شدن دارد.
در نسخه استاندارد حداکثر 5 دیتابیس به ازای هر سرور
در نسخه اینترپرایس حداکثر تا 100 دیتابیس به ازای هر سرور
تعریف مایکروسافت از دیتابیس های مانت شده به صورت ذیل می باشد:
"یک دیتابیس مانت شده می تواند یک دیتابیس فعال باشد که توسط کلاینت ها در حال استغاده می باشد و یا یک دیتابیس غیر فعال که جهت ریکاوری و یا برای لاگ گیری می باشد. شما می توانید تعداد زیادی دیتابیس ایجاد کنید اما تعداد دیتابیس هایی که می توانید مانت کنید بر اساس حداکثرهای تعیین شده بالا می باشد. دیتابیس های ریکاوری جزو دیتابیس های قابل شمارش محسوب نمی شوند."
در اینجا چند مثال ذکر می کنیم. در این مثال یک سرور که نسخه استاندارد روی آن نصب شده است، 5 دیتابیس مختلف دارد. تمامی این دیتابیس ها قابیت مانت شدن دارند. همچین می توان یک دیتابیس جداگانه جهت ریکاوری ساخت و آن را به سرور مانت کرد که در سناریوهای بازگردانی دیتا کاربرد دارد.
[تصویر:  01-Exchange01.png]
آموزش نصب و راه اندازی ایمیل سرور، بررسی نسخه های مختلف ایمیل سرور، پیش نیازهای نصب Exchange

[تصویر:  01-Exchange02.png]

یک سرور مشابه که روی آن نیز نسخه استاندارد نصب شده است با 6 دیتابیس که تمامی آن دیتابیس ها نمی توانند در یک زمان مانت شوند. در حالیکه در نسخه اینترپرایس تمامی 6 دیتابیس و یا حداکثر تا 100 دیتابیس قابلیت مانت شدن دارد.
[تصویر:  01-Exchange03.png]
آموزش نصب و راه اندازی ایمیل سرور، بررسی نسخه های مختلف ایمیل سرور، پیش نیازهای نصب Exchange


در مورد DAG (Database Availability Group) چطور؟ DAG می تواند تا 16 عضو، و هر عضو می تواند بر اساس محدودیت نسخه نصب شده دیتابیس داشته باشد. در نتیجه یک نسخه استاندارد که عضو DAG هست می تواند از 5 دیتابیس اکتیو و یا غیر اکتیو میزبانی کند و یک نسخه اینترپرایس که عضو DAG هست می تواند تا 100 دیتابیس اکتیو یا پسیو را میزبانی نماید. DAG تنها محدودیت های خودش را در نظر می گیرد. اگر یک DAG با 16 عضو نسخه استاندارد در نظر بگیریم و بخواهیم از هر دیتابیس 4 کپی داشته باشیم، پس حداکثر از 20 دیتابیس می توانیم میزبانی کنیم.
آموزش نصب و راه اندازی ایمیل سرور، بررسی نسخه های مختلف ایمیل سرور، پیش نیازهای نصب Exchange
برای شفاف کردن این موضوع باید بدانید که صرفاً بخاطر داشتن DAG نیازی نیست که نسخه اینترپرایس را نصب کنید. انتخاب نسخه نصبی شما صرفاً بر اساس محدودیت تعداد دیتابیس های ست که به یک سرور می تواند مانت شود.

برای رول Edge Transport که تعیین شده از هیچ دیتابیسی میزبانی نمی کند از لایسنس نسخه استاندارد استفاده می شود.

وقتی شما لایسنس Exchange 2016 را می خرید یک کد لایسنس در اختیار شده قرار داده می شود که باید آن را در سرور وارد کنید. آن کد لایسنس مشخص می کند که شما کدام نسخه را می توانید نصب کنید، فرقی بین فایل ستاپ و نحوه نصب این دو نسخه وجود ندارد. تمامی سرور به صورت آزمایشی نصب می شوند و شما پس از تکمیل نصب می بایست کد لایسنس را وارد کنید. همچنین می توانید از نسخه استاندارد به نسخه اینترپرایس آپگرید کنید. اما شما نمی توانید از نسخه اینترپرایس به نسخه استاندارد دان گرید کنید مگر با پاک کردن کل برنامه و نصب مجدد. نتیجه اینکه شما می توانید نسخه استاندارد را نصب نموده و با توسعه سازمان خود نسبت به ارتقاء از نسخه استاندارد به نسخه اینترپرایس اقدام نمایید. (به عنوان مثال وقتی یک شرکت یا کسب و کاری با سازمان شما ادغام شده و مجموعه توسعه پیدا می کند.)
در نهایت مطالب بالا مشخص می کند که کدام لایسنس را باید تهیه کنید. لایسنس رول Client Access جداگانه در نظر گرفته شده است و تاثیری در لایسنسی که شما برای سرور تهیه می کنید ندارد.
نصب پیش نیازهای Exchange 2016 در ویندوز سرور 2012
Exchange 2016 می تواند روی ویندوز 2012 و 2012R2 نصب شود. روی هر دو نسخه استاندارد و دیتاسنتر ویندوز می توان Exchange 2016 را نصب نمود. خود Exchange روی فیچرهای هیچکدام از نسخه های استاندارد یا دیتاسنتر وابسته نیست.
نکته اینکه یک نسخه کامل با GUI جهت نصب Exchange لازم می باشد و نمی توان آن روی نسخه Core ویندوز نصب کرد.
سه حالت در نصب Exchange 2016 در ویندوز وجود دارد:
رول میل باکس (این رول تنها رول اجباری جهت نصب Exchange می باشد)
رول Edge Transport (این رول اختیاری می باشد و نمی توان آن را در کنار میل باکس نصب نمود)
Management Tools (که برای ادمین که روی Workstation یا سرور نصب می شود)
پیش نیازها برای نصب هر کدام از موارد بالا متفاوت می باشد، پس بیایید به هر کدام از آنها نگاهی بیاندازیم.
نصب پیش نیازها جهت رول میل باکس
برای نصب رول میل باکس در ویندوز Power Shell را به صورت Run As Administrator اجرا نمایید و کامند ذیل را جهت نصب رول های سیستمی و فیچرهای مورد نیاز اجرا کنید:

[تصویر:  01-Exchange04.png]
C:\> Install-WindowsFeature AS-HTTP-Activation, Desktop-Experience, NET-Framework-45-Features, RPC-over-HTTP-proxy, RSAT-Clustering, RSAT-Clustering-CmdInterface, RSAT-Clustering-Mgmt, RSAT-Clustering-PowerShell, Web-Mgmt-Console, WAS-Process-Model, Web-Asp-Net45, Web-Basic-Auth, Web-Client-Auth, Web-Digest-Auth, Web-Dir-Browsing, Web-Dyn-Compression, Web-Http-Errors, Web-Http-Logging, Web-Http-Redirect, Web-Http-Tracing, Web-ISAPI-Ext, Web-ISAPI-Filter, Web-Lgcy-Mgmt-Console, Web-Metabase, Web-Mgmt-Console, Web-Mgmt-Service, Web-Net-Ext45, Web-Request-Monitor, Web-Server, Web-Stat-Compression, Web-Static-Content, Web-Windows-Auth, Web-WMI, Windows-

آموزش نصب و راه اندازی ایمیل سرور، بررسی نسخه های مختلف ایمیل سرور، پیش نیازهای نصب Exchange





پس از اتمام عملیات یک ری استارت برای تکمیل فرآیند نیاز می باشد. اگر می خواهید پس از تکمیل به صورت اتومات سرور ری استارت شود به آخر کامند ذکر شده –Restart را اضافه نمایید.
پس از ری استارت سیستم موارد ذیل را به ترتیب دانلود و نصب نمایید:
.Net Framework 4.5.2
Microsoft Unified Communication Managed API 4.0, Core Runtime 64-Bit
این سرور آماده نصب Exchange Server 2016 می باشد.
پیش نیازها جهت نصب رول Edge Transport
برای سرور با رول Edge Transport پیش نیازها از رول میل باکس کمتر می باشد. Power Shell را به صورت Run As Administrator اجرا نموده و کامند زیر را جهت نصب فیچر مورد نیاز وارد در آن اجرا کنید:

C:\> Install-WindowsFeature ADLDS

پس از تکمیل موارد ذیل را دانلود و نصب نمایید:
.Net Framework 4.5.2
Microsoft Unified Communication Managed API 4.0, Core Runtime 64-Bit
نصب پیش نیازها جهت Management Tools
همانند نسخه قبلی، Exchange Server 2016 از یک محیط وبی بنام Exchange Admin Center جهت کارهای مدیریتی استفاده می کند. چیزی به جز نصب یک مرورگر اینترنت جهت اتصال به این اینترفیس نیاز نمی باشد.
اما اگر می خواهید Exchange Management Shell نیز به همراه Management Tools نصب شود آن وقت نیاز است که .Net Framework 4.5.2 را نصب کنید. پس از نصب .Net Framework شما می توانید Management Tools را نصب کنید.
پس از نصب پیش نیازها می توانید مراحل نصب Exchange Server 2016 را شروع کنید.


RE: مزایای راه اندازی VoIP - saharh708 - ۱۳۹۴-۱۰-۱۴

نحوه اضافه کردن درایور به ESXi

چگونه درایورها را به VMware ESXi 5.X اضافه کنیم
شرکت پردیس پارس فعال در زمینه راه اندازی شبکه های کامپیوتری و مجازی سازی شبکه، امنیت شبکه، پشتیبانی از شبکه های کامپیوتری، مجازی سازی دسکتاپ با حداقل هزینه، راه اندازی ایمیل سرورهای مختلف، راه اندازی مانیتورینگ و رصد شبکه ها و ایجاد ارتباط بین دفاتر در خدمت شما می باشد تا بهترین راهکارها را برای شما به ارمغان بیاورد. اینجانب اشکان پزشکی کارشناس ارشد شرکت پردیس پارس در زمینه مجازی سازی شبکه و مشکلات حاشیه ای آن مقاله ای برای شما تهیه نموده ام .


حاضر هستم شرط ببندم بارها اتفاق افتاده که نیاز دارید تا یک درایور را به ایمیج ESXi اضافه کنید. بیشتر ما برای یادگیری ESXi از فضای آزمایشگاهی استفاده می نماییم و جهت نصب ESXi بر روی کامپیوترهای قدیمی یا شخصی با مشکلات عدیده ای مواجه می شویم که یکی از آنها شناخته نشدن درایورهای کامپیوتر قدیمی توسط ESXi می باشد. همچنین اگر شما سخت افزارهای جدیدی دارید یا سرورهایی که برای کاربردهای خیلی معمولی ساخته شده اند کامپوننت هایی دارند که شناخته نمی شوند. در این پروسه ی عدم شناسایی معمول ترین کامپوننت ها شامل Network Adapterها و Storage controllerها می باشند. در طی روند نصب ESXi اولین بررسی مربوط به کارت شبکه شما می باشد اگر درایور توسط ESXi شناخته نشود با پیغام زیر مواجه می شوید و نصب ادامه پیدا نمی کند.
[تصویر:  VMware03_1.png]
آموزش مجازی سازی شبکه، نحوه اضافه کردن درایور به ESXi، خدمات مجازی سازی شبکه
کلید حل مشکلات ما در برنامه ی ESXi Customizer است. برنامه ی سبک و کم حجم که دارای رابط گرافیکی بوده و شما به راحتی می توانید درایور مورد نظر خود را به ایمیج ESXi تزریق inject کنید. بهتر است بر هیجان ایجاد شده از سادگی کار فائق بیایید!! زیرا این پایان راه نیست و هنوز کارهای زیادی برای رسیدن به آرامش باید انجام بدهید.
شما نمی توانید از درایورهای رایج که درنسخه های ویندوزی وجود دارد استفاده نمایید. در این قسمت شما به فایل هایی با پسوند .vib و یا .tgz نیازمند هستید. اگر این فرمت ها پیدا شدند که کار تمام است در غیر این صورت باید به سراغ گوگلِ عزیز بروید و جستجو کنید و به وب سایت های فروشندگان این کامپونت ها مراجعه کنید و درایورهای خود را پیدا نمایید. اگر باز هم دستِ خالی ماندید اصلا نگران نباشید بالاخره یکنفر در کره خاکی درایوری برای کامپونت شما Compile کرده است! دنبال آن یک نفر باشید و دامنه جستجو را وسیعتر نمایید. اگر هیچ کدام از راه های بالا موثر نبود و شما باز هم به درب بسته خوردید امید را سرلوحه کار قرار داده و با خود تکرار کنید همیشه راهی هست !! به کمک برنامه ی ESXi Community Packaging Tools شما می توانید درایور موجود را Compiled نمایید.
حال وقت آن رسیده که برنامه ESXi Customizer را اجرا کنید. همان گونه که در عکس زیر مشاهده می نمایید قسمت اول
شامل انتخاب فایل ISOی ESXi می باشد. در قسمت دوم باید درایوری را که در نظر دارید به ESXi اضافه نمایید انتخاب و در قسمت آخر آدرس محلی که قرار است بعد از اضافه شدن درایور به ISOی ESXi ذخیره شود را بدهید. حال کافی است دکمه RUN را بزنید.
[تصویر:  VMware03_2.png]
آموزش مجازی سازی شبکه، نحوه اضافه کردن درایور به ESXi، خدمات مجازی سازی شبکه
[تصویر:  VMware03_3.png]
اضافه شدن درایورها به ESXi در چند دقیقه رخ می دهد و پیغامی مبنی بر اتمام داستان برای شما نمایش داده می شود.
آموزش مجازی سازی شبکه، نحوه اضافه کردن درایور به ESXi، خدمات مجازی سازی شبکه
حال به مسیری که در مرحله قبلی انتخاب کردید بروید. باید نسخه ی دلخواه ESXi همراه با درایورهای شما به همراه به Log فایل موجود باشد. به راحتی می توانید فایل ISO را رایت کرده و اقدام به نصب ESXi نمایید.
برنامه ی ESXi Customizer بسیار خوب و دمِ دستی می باشد. تنها قسمت سخت قضیه پیدا کردن درایور می باشد که با راهکارهای بیان شده در این مقاله عملا مشکلی باقی نمی ماند. توصیه میکنم حتما این برنامه را امتحان نمایید.

ابزارهای مورد نیاز را می توانید در لینکهای ذیل دانلود کنید:

ESXi-CPT-v2.3

http://s3.picofile.com/file/8222658350/ESXi_CPT_v2_3.exe.html

تگ: آموزش مجازی سازی شبکه، نحوه اضافه کردن درایور به ESXi، خدمات مجازی سازی شبکه
از سری مقالات مهندس اشکان پزشکی


RE: مزایای راه اندازی VoIP - saharh708 - ۱۳۹۴-۱۰-۱۴

[quote='saharh708' pid='17531' dateline='1451905705']
نحوه اضافه کردن درایور به ESXi

چگونه درایورها را به VMware ESXi 5.X اضافه کنیم
شرکت پردیس پارس فعال در زمینه راه اندازی شبکه های کامپیوتری و مجازی سازی شبکه، امنیت شبکه، پشتیبانی از شبکه های کامپیوتری، مجازی سازی دسکتاپ با حداقل هزینه، راه اندازی ایمیل سرورهای مختلف، راه اندازی مانیتورینگ و رصد شبکه ها و ایجاد ارتباط بین دفاتر در خدمت شما می باشد تا بهترین راهکارها را برای شما به ارمغان بیاورد. اینجانب اشکان پزشکی کارشناس ارشد شرکت پردیس پارس در زمینه مجازی سازی شبکه و مشکلات حاشیه ای آن مقاله ای برای شما تهیه نموده ام .


حاضر هستم شرط ببندم بارها اتفاق افتاده که نیاز دارید تا یک درایور را به ایمیج ESXi اضافه کنید. بیشتر ما برای یادگیری ESXi از فضای آزمایشگاهی استفاده می نماییم و جهت نصب ESXi بر روی کامپیوترهای قدیمی یا شخصی با مشکلات عدیده ای مواجه می شویم که یکی از آنها شناخته نشدن درایورهای کامپیوتر قدیمی توسط ESXi می باشد. همچنین اگر شما سخت افزارهای جدیدی دارید یا سرورهایی که برای کاربردهای خیلی معمولی ساخته شده اند کامپوننت هایی دارند که شناخته نمی شوند. در این پروسه ی عدم شناسایی معمول ترین کامپوننت ها شامل Network Adapterها و Storage controllerها می باشند. در طی روند نصب ESXi اولین بررسی مربوط به کارت شبکه شما می باشد اگر درایور توسط ESXi شناخته نشود با پیغام زیر مواجه می شوید و نصب ادامه پیدا نمی کند.
[تصویر:  VMware03_1.png]
آموزش مجازی سازی شبکه، نحوه اضافه کردن درایور به ESXi، خدمات مجازی سازی شبکه
کلید حل مشکلات ما در برنامه ی ESXi Customizer است. برنامه ی سبک و کم حجم که دارای رابط گرافیکی بوده و شما به راحتی می توانید درایور مورد نظر خود را به ایمیج ESXi تزریق inject کنید. بهتر است بر هیجان ایجاد شده از سادگی کار فائق بیایید!! زیرا این پایان راه نیست و هنوز کارهای زیادی برای رسیدن به آرامش باید انجام بدهید.
شما نمی توانید از درایورهای رایج که درنسخه های ویندوزی وجود دارد استفاده نمایید. در این قسمت شما به فایل هایی با پسوند .vib و یا .tgz نیازمند هستید. اگر این فرمت ها پیدا شدند که کار تمام است در غیر این صورت باید به سراغ گوگلِ عزیز بروید و جستجو کنید و به وب سایت های فروشندگان این کامپونت ها مراجعه کنید و درایورهای خود را پیدا نمایید. اگر باز هم دستِ خالی ماندید اصلا نگران نباشید بالاخره یکنفر در کره خاکی درایوری برای کامپونت شما Compile کرده است! دنبال آن یک نفر باشید و دامنه جستجو را وسیعتر نمایید. اگر هیچ کدام از راه های بالا موثر نبود و شما باز هم به درب بسته خوردید امید را سرلوحه کار قرار داده و با خود تکرار کنید همیشه راهی هست !! به کمک برنامه ی ESXi Community Packaging Tools شما می توانید درایور موجود را Compiled نمایید.
حال وقت آن رسیده که برنامه ESXi Customizer را اجرا کنید. همان گونه که در عکس زیر مشاهده می نمایید قسمت اول
شامل انتخاب فایل ISOی ESXi می باشد. در قسمت دوم باید درایوری را که در نظر دارید به ESXi اضافه نمایید انتخاب و در قسمت آخر آدرس محلی که قرار است بعد از اضافه شدن درایور به ISOی ESXi ذخیره شود را بدهید. حال کافی است دکمه RUN را بزنید.
[تصویر:  VMware03_2.png]
آموزش مجازی سازی شبکه، نحوه اضافه کردن درایور به ESXi، خدمات مجازی سازی شبکه
[تصویر:  VMware03_3.png]
اضافه شدن درایورها به ESXi در چند دقیقه رخ می دهد و پیغامی مبنی بر اتمام داستان برای شما نمایش داده می شود.
آموزش مجازی سازی شبکه، نحوه اضافه کردن درایور به ESXi، خدمات مجازی سازی شبکه
حال به مسیری که در مرحله قبلی انتخاب کردید بروید. باید نسخه ی دلخواه ESXi همراه با درایورهای شما به همراه به Log فایل موجود باشد. به راحتی می توانید فایل ISO را رایت کرده و اقدام به نصب ESXi نمایید.
برنامه ی ESXi Customizer بسیار خوب و دمِ دستی می باشد. تنها قسمت سخت قضیه پیدا کردن درایور می باشد که با راهکارهای بیان شده در این مقاله عملا مشکلی باقی نمی ماند. توصیه میکنم حتما این برنامه را امتحان نمایید.