۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۰۷ عصر
هویج 1کیلو
سینه مرغ 1 عدد
زرشک 300 گرم
خلال بادام و پسته
زعفران
برنج 3 پیمانه
روغن به میزان کافی
نمک و فلفل به میزان کافی
ادویه پلویی نصف قاشق چایخوری
هویج را خلال میکنیم و در تابه با مقداری روغن تفت میدهیم مرغ را که گذاشته
ایم بپزد استخوانهایش را جدا و ریش ریش میکنیم و زعفران آب کرده را به
رویش میریزیم نمک و فلفل و ادویه میزنیم و کمی که تفت خورد این مواد را
لابلای برنج میدهیم البته این غذا اگر در آب مرغ و به صورت کته دم شود
بسیار خوشمزه تر و سریع تر آماده میشود و سپس زرشک و خلال بادام و پسته را
که خیس داده ایم تفت داده و هنگام کشیدن غذا به روی برنج میدهیم
سینه مرغ 1 عدد
زرشک 300 گرم
خلال بادام و پسته
زعفران
برنج 3 پیمانه
روغن به میزان کافی
نمک و فلفل به میزان کافی
ادویه پلویی نصف قاشق چایخوری
هویج را خلال میکنیم و در تابه با مقداری روغن تفت میدهیم مرغ را که گذاشته
ایم بپزد استخوانهایش را جدا و ریش ریش میکنیم و زعفران آب کرده را به
رویش میریزیم نمک و فلفل و ادویه میزنیم و کمی که تفت خورد این مواد را
لابلای برنج میدهیم البته این غذا اگر در آب مرغ و به صورت کته دم شود
بسیار خوشمزه تر و سریع تر آماده میشود و سپس زرشک و خلال بادام و پسته را
که خیس داده ایم تفت داده و هنگام کشیدن غذا به روی برنج میدهیم
˙·٠•●♥✿خانمی ✿♥●•٠·˙