مشاوره خانواده رایگان
  • شبکه اجتماعی ویترین
  • مشاوره خانواده
  • معجون عشق
  • جایزه بگیرید
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
     
    یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

مشاوره خانواده رایگان › خانواده ایرانی › خانواده سبز v
« قبلی 1 … 6 7 8 9 10 … 29 بعدی »
› تست روانشناسی برای شخصیت ناهوئاگاه خود یا دیگران

آخرین مطالب ارسالی
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  [تولید انجمن] امام جمعه و ستاد برگزاری نماز ج... ADMIN ADMIN در شهر
  [تولید انجمن] میدان میوه و تره‌بار؛ یک مطالبه... ADMIN ADMIN در شهر
  دعا برای ظهور حضرت مهدی ( عج ) هادی ADMIN مهدویت و آخرالزمان
  صبح غریب | دل نوشته هایم ADMIN ADMIN مجازیست
  ستاد سایبری آیت الله رئیسی ADMIN ADMIN گفتگوی ایرانیان
  راه کارهای مطرح شدن نام جوین در ایران ADMIN ADMIN معرفی شهرستان جوین
  همراه این چنينی هست؟ ? حفصه ADMIN بانوی ایرانی
برترین امتیاز گیرندگان
906
226
195
189
175
163
128
126
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9484
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
narges 414
sarah 274
ngeekgirl 260
جديدترين کاربران
PRVWilhelm دیروز
UNKGarnet دیروز
Jcicucfufuf ۵-۲۶
09125314583 ۳-۲۳
نیما_صادقی ۳-۱۷
Pepko_Akrapovik ۳-۱۱
atisalimi ۳-۷
conexbaron ۳-۶

افشای تله جمعیت! | ویترین | طراحی و دوخت لباس | شاه دزد
Your browser does not support the audio element.

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تست روانشناسی برای شخصیت ناهوئاگاه خود یا دیگران

ADMIN آفلاین
بنیانگذار قرارگاه سایبری
********
امتیاز: 26,077
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹
محل سکونت: شهرستان جوین
اعتبار: 254
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 246
سپاس شده 467 بار در 374 ارسال
#1
۱۳۹۸-۱۲-۲۲، ۰۴:۴۲ صبح
در قرن بیستم، یک روان‌پزشک مجارستانی به نام «لئوپولد سوندی» تست روان‌شناسی طراحی کرد تا به ضمیر ناخودآگاه افراد پی برده و بتواند افکار، انگیزه‌ها و خواسته‌های پنهان و سرکوب شده آن‌ها را کشف کند.
این روان‌پزشک اعتقاد داشت مردم جذب افرادی می‌شوند که شبیه خودشان هستند. به این معنی که وقتی خصلت‌های یک فرد ما را آزار می‌دهد؛ همان خصلت‌هایی هستند که در درون ما سرکوب شدند و نه در ظاهر بلکه در باطن با او مشابه هستند.
در تست Szondi تصاویری از یک سری افراد مبتلا به اختلالات روانی مختلف به فرد نشان داده شده و از او خواسته می‌شود تا دو فردی که او را جذب کردند (جذاب‌ترین افراد از نظر او) و دو فردی که در او تنفر ایجاد کردند را انتخاب کند.
این انتخاب‌ها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و اطلاعات به پزشک روان‌شناس می‌دهند تا جنبه‌هایی از شخصیت فرد که پنهان هستند و باعث رضایت یا عدم رضایت او شدند را بشناسد.
اصل این آزمون شامل ۶ عکس از ۸ گروه اختلالات روانی و در مجموع ۴۸ عکس است.
بعدا، این تست روان‌شناسی توسط روان‌شناسان دیگر رد شد چون استدلال کردند از روی ظاهر چهره و بدن نمی‌توان به سلامت روانی افراد رسید. امروزه، دیگر از این تست روان‌شناسی استفاده نمی‌شود ولی هنوز در ذهن برخی از مردم باقی مانده است و بدان اشاره می‌کنند.
حتی در سال‌های گذشته برخی از سایت‌ها هم این تست روان‌شناسی را به طور کامل تشریح کرده و کاربران خود را تشویق به انجام آن می‌کردند.
اخیرا یک کاربر فیسبوک به نام Junji Noe نسخه خلاصه و کوتاه شده‌ای از این تست را منتشر کرده که به سرعت در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی محبوب و پر بازدیدکننده شد. هزاران نفر از روی کنجکاوی و پی بردن به ویژگی‌های شخصیتی پنهان خود سراغ این تست رفتند تا به درون لایه‌های پنهانی ذهن خود برسند.
شاید شما هم دوست داشته باشید این تست روان‌شناسی جالب را انجام دهید ولی توجه کنید اگرچه نتایج این تست می‌تواند شامل نتایج غافل‌گیرکننده‌ای باشد که حتی با واقعیت‌های شخصیتی شما هم تطابق دارند ولی فراموش نکنید که این تست هیچ‌گونه پایه علمی ندارد و نمی‌تواند مورد استناد قرار بگیرد.
این تست به این صورت است که باید یک عکس از میان ۸ عکس زیر را انتخاب کنید:
هر عکس نشان‌دهنده یک اختلال روانی و دو مفهوم مهم در دنیای روان‌شناسی به نام‌های «سرکوب» و «انکار» است. معنانی این دو مفهوم تا حدود زیادی مشخص هستند.
در سرکوب ما افکار و تمایلاتی که برایمان ناخوشایند بودند را به ضمیر ناخودآگاه فرستادیم. سرکوب یک مکانیزم دفاعی مهم روان‌شناختی است.
در انکار یک روند ذهنی طی می‌کنیم تا عمیق‌ترین غرایزی که داریم را منکر شده و برعکس به سراغ رفتارهایی برویم که با درون ما متضاد هستند ولی به آن‌ها تظاهر می‌کنیم.
حالا، براساس عکسی که انتخاب کردید؛ می‌توانید تفسیرهای زیر را درباره شخصیت خود داشته باشید:
عکس شماره ۱: سادیست (آزار دیگران)
احتمالا در اوایل زندگی تحت سلطه افرادی اقتدارگرا مانند والدین یا معلمان خود بودید. بنابراین شما احساس تسلط بر دیگران را در خود سرکوب می‌کنید. شخصیتی منفعلانه و نسبتا دوستانه دارید و می‌خواهیم مدام دیگران را خوشحال کنید اما در درون خود عاشق دیدن آزار و رنج دیگران هستید.
سرکوب: تمایل بر سلطه دیگران
انکار: شخصیت صلح‌آمیز و بی‌ضرر و کمک‌کننده به دیگران
تعادل: وقتی نمی‌خواهید کاری را انجام دهید؛ مدام موانعی ایجاد می‌کنید که برای دیگران خسته‌کننده می‌شود. مانند دیر رفتن سر کار!
عکس شماره ۲: صرع (غشی)
در کودکی به شما یاد دادند برخی رفتارها مانند عصبانیت خوب نیستند. بنابراین، شما اجازه نمی‌دهید چنین رفتارهایی در ظاهر از شما سر بزند و همیشه نسبت به حرکات شدید منفی یا مثبت واکنش نشان می‌دهید.
شما یک ماسک عاطفی بر چهره دارید و نمی‌خواهید دیگران عواطف شدید شما از جمله احساسات منفی خود درباره یک موضوع یا فرد را دریابند. سعی می‌کنید مهربان و ملایم باشید و دوستانه رفتار کنید. دوست دارید دیگران شما را قابل اعتماد و صلح‌طلب بشناسند ولی همیشه از درون تحت فشار هستید و برخی اوقات دیگر نمی‌توانید تحمل کنید و یک دفعه منفجر می‌شوید و شدیدا عصبانی می‌شوید که دیگران اصلا ازتان انتظار ندارند.
سرکوب: احساس عصبانیت، تحریک‌پذیری و پرخاشگری
انکار: تبدیل شدن به فردی مهربان و دوست و مسئولیت‌پذیر
تعادل: طغیان‌ها و خشم‌های ناگهانی نادر در اثر تحریک شدن
عکس شماره ۳: جنون
احتمالا فردی باهوش و دارای ذهن بیش فعالی هستید. در تجارت خوب است ولی در زندگی عادی مجبور به تحمل، مهار و قانون‌مداری می‌شوید. از نیازهای عاطفی خود و دیگران بی‌اطلاع هستید و اغلب اوقات احساس گم شدن یا قطع ارتباط با دیگران می‌کنید.
سرکوب: بیش فعالی ذهنی و تخیل زیاد
انکار: پذیرش رفتارهای کلیشه‌ای و قانون‌مدارانه
تعادل: اغلب به صورت دفاعی عمل کرده و دوست دارید از مجموعه قوانین وضع شده پیروی کنید.
عکس شماره ۴: اسکیزوفرنی
اگر این زن را انتخاب کردید؛ احتمالا بدون داشتن عذابی دیگران را سرکوب می‌کنید. برای ارتباط با دیگران تلاش کرده ولی همین کار برایتان یک چالش است. روابط شما فاقد عمق و احساسات عمیق و صادقانه است. برای جبران سعی می‌کنید خود را اجتماعی نشان بدهید و وقت خود را با دوستان و خانواده بگذرانید تا از این طریق انزوا و تنهایی خود را پنهان کنید.
سرکوب: نداشتن احساس نسبت به دیگران
انکار: یک فرد بسیار اجتماعی و دارای دوستان زیاد
تعادل: درباره انزوا یا عدم محبت به دیگران اصلا با دوستان خود صحبت نمی‌کنید.
عکس شماره ۵: هیستریک (هیجانی)
در کودکی به شما گفته شده یا به اجبار مجبور شدید از خودنمایی و خودشیفتگی برای دیگران چشم‌پوشی کنید. عمیقا دوست دارید در کانون توجه و جذب دیگران باشید ولی این‌طور رفتار نکرده و فردی متواضع و صمیمی نشان می‌دهید. به ندرت در کانون توجه دیگران قرار می‌گیرید ولی در خلوت خود بسیار با نشاط هستید و به جزئیات ظاهری خود توجه زیادی دارید.
سرکوب: میل به توجه و تحسین شدن
انکار: از کانون توجه دیگران فرار می‌کنید و سعی دارید خودتان را معتدل نشان دهید.
تعادل: مشاغل و سرگرمی‌های نادر را انتخاب می‌کنید؛ خوش‌لباس و شیک‌پوش هستید و پنهانی جلب توجه می‌کنید.
عکس شماره ۶: افسرده
در ظاهر فردی خوشحال و سرحال هستید ولی در اعماق درون شما و در خولت خودتان احساس تنهایی و بی‌ارزشی می‌کنید و حتی نفس کشیدن را گناه می‌دانید. با تمرکز ذهن خود روی کار و زندگی و افراد دیگر سعی دارید این افکار پنهانی خود را فراموش کنید ولی همیشه اعتماد به نفس پایینی دارید.
سرکوب: احساس بی‌ارزشی و عدم کفایت
انکار: شخصیتی شاد و پویا که روی کار و دوستان خود تمرکز دارد.
تعادل: نقش روانشناس را بازی کرده و دنبال ارائه راهکارهایی برای مشکلات دیگران است.
عکس شماره ۷: دیوانه
شما به احتمال زیاد منطقی، از نظر فکری بالغ و متعادل هستید. با هرج و مرج یا نمایش بیش از حد احساسات مخالف هستید و اگر فردی با صدای بلند صحبت کند؛ اذیت می‌شوید. اگر کسی بیش از حد اعتماد به نفس داشته باشد و بر خود ببالد؛ شما ازش متنفر هستید چون در درون خود مشغول سرکوب گرایش‌های بیش فعالی خود هستید. گرایش‌هایی که باعث می‌شوند کنترل خود را از دست بدهید. احتمالا در کودکی معلمان و والدین شما سعی کردند همیشه فردی آرام و متین باشید.
سرکوب: سطح انرژی و تحریک‌پذیری بالا
انکار: منطقی، معقول، فرار از افراط و تفریط
تعادل: از ورود به مکان‌های وسوسه‌انگیز مانند قمارخانه و کازینو جلوگیری می‌کند.
عکس شماره ۸: اختلال تجزیه هویت
احتمالا در کودکی توسط والدین، معلمین و شایر اعضای خانواده مورد آزار و اذیت قرار گرفتید یا به شما تجاوز شده و از نظر روحی روانی آسیب‌دیده هستید. این تروما باعث شده است تا به طور ناخودآگاه خود را به عنوان یک شریک جنسی زیر سوال ببرید. دوست ندارید نقش جنس مخالف را داشته باشید و دچار دوگانگی هویتی و سرکوب شده هستید.
سرکوب: شریک جنسی خوبی نبودن
انکار: تاکید بر نقش و هویت جنسی، تمایل زیاد به نقش‌های مردانه و زنانه
تعادل: انطباق با کلیشه‌ها و چیزهایی که دیگران از یک شریک جنسی و زن یا مرد بودن انتظار دارند
منبع
پاسخ
وب سایت ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چرا کار کردن برای کودکان مفید است؟ ADMIN 1 1,156 ۱۴۰۱-۱۰-۲۵، ۱۲:۵۸ عصر
آخرین ارسال: kjsiriilo
  چگونه بهترین هدیه برای همسرمان را انتخاب کنیم؟ ADMIN 0 986 ۱۴۰۱-۸-۱۵، ۰۵:۳۰ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  53 ماده غذایی برای افزایش ضریب هوشی ADMIN 0 601 ۱۴۰۱-۴-۲۰، ۰۳:۵۳ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
Music افشای تله جمعیتی برای ایران ADMIN 0 2,656 ۱۴۰۱-۱-۶، ۰۹:۱۳ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  ایده هایی برای جشن روز مادر یا روز زن ADMIN 0 1,102 ۱۴۰۰-۱۰-۲۸، ۱۰:۰۴ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  6 روش رایگان برای مرطوب کردن هوای خانه ADMIN 0 537 ۱۴۰۰-۱۰-۶، ۰۸:۳۰ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  4 فایده جادویی حمام آب یخ برای سلامتی روح و جسم ADMIN 0 722 ۱۴۰۰-۹-۳، ۰۶:۳۰ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  برای چی ازدواج کنیم؟ ADMIN 0 810 ۱۴۰۰-۶-۱۰، ۰۷:۳۱ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  33 دمنوش برای داشتن حال بهتر ADMIN 4 959 ۱۴۰۰-۶-۹، ۰۷:۰۱ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
Star 80 اسم مذهبی و اسلامی زیبا برای دختران + معانی ADMIN 0 645 ۱۴۰۰-۶-۵، ۰۷:۰۸ صبح
آخرین ارسال: ADMIN

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1146 - Table 'atamalek_mybb.mybb_atathreadviews' doesn't exist
Query:
INSERT INTO mybb_atathreadviews (tid) VALUES('10640')

If you're a visitor of this website, please wait a few minutes and try again. If this problem persists, please contact the site owner.

If you are the site owner, please check the MyBB Documentation for help resolving common issues, or get technical help on the MyBB Community Forums.