قرارگاه سایبری عطاملک
  • اپلیکیشن
  • مشاوره خانواده
  • طراحی لوگو
  • جایزه
  • جستجو
    • ورود
    • ثبت نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
قرارگاه سایبری عطاملک › حیات طیبه › خانواده سبز › مشاوره ازدواج و خانواده v
« قبلی 1 … 15 16 17 18 19 بعدی »
› [ مساِل و مشکلات فردی]  به خاطر نداشتن خواستگار بی ایمان شدم

پاسخ جدید 
امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت‌های نمایش موضوع

[ مساِل و مشکلات فردی]  به خاطر نداشتن خواستگار بی ایمان شدم

مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای

اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۱۳۹۹-۱۰-۳۰، ۰۷:۱۳ عصر
دخترم 29 ساله است او از این که خواستگارش کم شده تحت تاثیر قرار گرفته و گاهی خدا را هم عادل نمی داند. و حجابش را هم رعایت نمی کند من با او دو هفته است که قهر کرده ام اما تأثیری نداشته من به عنوان مادر وظیفه دینی ام چیست؟ آیا قهرم را ادامه دهم؟ به زور متوسل شوم؟ یا رهایش کنم؟
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای

اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۱۳۹۹-۱۰-۳۰، ۰۷:۱۴ عصر
سلام و عرض ادب
همانطور که مستحضرید انجمن احکام فقط پاسخ شرعی مسئله را می دهد و بقیه جنبه ها را اساتید دیگر انجمن ها عهده دار هستند به عنوان نمونه در همین سئوالی که در بالا آمده است می بینید که مسئله جنبه های مختلف روانشناسی و کلامی دارد و صحت برخورد مادر با دخترش در این وضعیت ، مسلما منوط به دانستن برخی از نیاز های اساسی روانشناختی و اعتقادی دختر خود است که لازم است ضمن نهی از منکری که به عنوان وظیفه شرعی انجام می دهد ، از آن نیز اطلاع داشته باشد .

اما پاسخ شرعی مسئله :

بر این مادر گرانقدر لازم است ضمن نهی از منکری که با حفظ مراتب آن می کنند یعنی بعد از تأثیر نکردن قهر ، با زبان به نصیحت او می پردازند ... ، امر به معروف را هم فراموش نکنند یعنی برای رفع شبهه او در مورد مسائل اعتقادی زمینه آشنایی او را با مراکزی 1  که می توانند در این جهت به او کمک کنند ، فراهم نمایند 2

ناگفته نماند اینگونه مسائل بر اساس فشارهای روانی پدید می آید و به شکل شبهات اعتقادی و ... بروز می کند و تا با کمک روانشناسان اصل فشار کاهش نیابد ، درمان های دیگر و سعی در رفع شبهه و غیره ، ناکارآمد خواهد بود .
1تماس با مرکز ملی پاسخگویی به سئوالات دینی به شماره 09640 و بیان مشکل می تواند راهگشا باشد
2توضيح المسائل مراجع ، ملحقات ،‌مبحث امر به معروف م 2805 , 2791 , 2804
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »
پاسخ جدید 

لطفاً توجه داشته باشید که ارسال‌های جدیدی که در این انجمن ثبت می‌شوند، ابتدا باید توسط یکی از مدیران تأیید شوند و پس از تأیید مدیر، قابل دیدن خواهند بود.
[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در اینجا بنویسید.
شکلک‌ها
Angel Blush Huh Atamalek (21)
Atamalek (5) Atamalek (3) Atamalek (17) Atamalek (20)
Atamalek (2) Atamalek (19) Atamalek (22) Atamalek (12)
Atamalek (7) Atamalek (13) Heart Angry
Confused Atamalek (25) Dodgy Exclamation
[شکلک‌های بیش‌تر]

شما 1 یا چند ارسال را برای نقل قول انتخاب کرده‌اید. نقل قول این ارسال‌ها یا عدم انتخاب آن‌ها.

موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [ احکام شرعی ]  آیا جواب رد دادن به خواستگار خوب گناه است؟ مشاورانه 1 26 ۱۳۹۹-۱۱-۱، ۰۶:۲۶ عصر
آخرین ارسال: مشاورانه
  [ مساِل و مشکلات فردی]  چرا خواستگار مذهبی ندارم؟ مشاورانه 1 12 ۱۳۹۹-۱۱-۱، ۰۵:۳۹ عصر
  [ مساِل و مشکلات فردی]  خواهر ناشنوایم خواستگار ندارد و عصبی شده مشاورانه 1 23 ۱۳۹۹-۱۱-۱، ۰۹:۳۷ صبح
  [عشق و ازدواج] به خاطر اخلاق بد مادر جواب رد بدهم؟ مشاورانه 1 14 ۱۳۹۹-۱۱-۱، ۰۹:۳۵ صبح
  [عشق و ازدواج] 2 خواستگار همزمان با ویژگی های متفاوت دارم مشاورانه 1 33 ۱۳۹۹-۱۱-۱، ۰۸:۱۲ صبح
  [عشق و ازدواج] استرس و راستی آزمایی خواستگار مشاورانه 2 38 ۱۳۹۹-۱۰-۳۰، ۱۱:۴۰ عصر
  [ مساِل و مشکلات فردی]  خواستگار دیپلم دارم خودم لیسانس دارم مشاورانه 1 31 ۱۳۹۹-۱۰-۳۰، ۱۰:۰۲ عصر
  [عشق و ازدواج] چطور از خواستگار تحقیق کنیم؟ مشاورانه 1 25 ۱۳۹۹-۱۰-۳۰، ۰۹:۵۴ عصر
  [عشق و ازدواج] به پدرم بگویم در دانشگاه خواستگار دارم؟ مشاورانه 1 19 ۱۳۹۹-۱۰-۳۰، ۰۹:۳۴ عصر
  [عشق و ازدواج] منتظر خواستگار پزشک و با ایمان هستم مشاورانه 1 27 ۱۳۹۹-۱۰-۳۰، ۰۷:۴۲ عصر

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • قرارگاه سایبری عطاملک
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی