قرارگاه سایبری عطاملک
  • اپلیکیشن
  • مشاوره خانواده
  • طراحی لوگو
  • جایزه
  • جستجو
    • ورود
    • ثبت نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
قرارگاه سایبری عطاملک › حیات طیبه › خانواده سبز › مشاوره ازدواج و خانواده v
« قبلی 1 … 14 15 16 17 18 19 بعدی »
› [عشق و ازدواج] دنبال شوهر متدین میگردم

پاسخ جدید 
امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت‌های نمایش موضوع

[عشق و ازدواج] دنبال شوهر متدین میگردم

مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای

اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۱۳۹۹-۱۰-۳۰، ۰۸:۰۷ عصر
باران: سلام جناب پاسخگو

من دختري مومن و محجبه هستم كه دنبال شوهر خوب و متديني مي باشم ولي نميدانم چه ملاك هايي رو بايد مد نظر داشته باشم تا در آينده به مشكلي برنخورم.لطف مي كنيد راهنماييم كنيد؟
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای

اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۱۳۹۹-۱۰-۳۰، ۰۸:۰۸ عصر
با سلام و عرض احترام
خدمت شما عرض كنم كه براي هر شخصي ممكن است ملاك هاي محتلفي باشد و روحيه افراد با يكديگر فرق دارند لذا به صورت ريز و جزئي نمي توان ملاك هايي رو ذكر كرد.مثلا شرايط محيط شما و يا خانواده شما ،وضعيت فرهنگي شما و يا درسي شما و...همگي ملاك هاي خاصي رو مي طلبند.
اما يكسري ملاك هاي كلي هست كه هر دختر مومني مي تواند آنها رو مد نظر داشته باشد كه با دقت در آنها ان شالله انتخاب و ازدواج درستي رو داشته باشد كه بنده مختصر عرض ميكنم:
1- تدیّن. بزرگ‏ترین ویژگی یک همسر مناسب این است که متدیّن باشد و به خدا، پیامبر(ص) امام(ع)، معاد و تمام آن چه پیامبر(ص) از طرف خدا برای سعادت بشر آورده ایمان داشته باشد. حلال خدا را حلال و حرام او را حرام بداند.
2- حسن خلق. از ویژگیهای مهم ،خوش اخلاق بودن همسر است، اگر شوهری بهترین خانه، ماشین، لباس، قیافه، و بیشترین پول را داشته باشد، اما بداخلاق و خشن باشد، تمام افراد خانواده ناراحت خواهند بود، به طوری که آرزو میکنند روی خاک بنشینند و پست‏ترین لباس‏ها را بپوشند و بدترین غذاها را بخورند، اما در خانه گرفتار خشونت و بدزبانی بداخلاقی نباشند. رسول خدا(ص) فرمودند: کسی که به خواستگاری شما آمده اگر اخلاق و دینش مورد پسند باشد، با او ازدواج کنید و اگر چنین نکنید فتنه و فساد بزرگی در زمین به وجود خواهد آمد.(1)
در حدیث دیگر فرمودند: "علیک بذات الدّین؛ بر تو باد که همسر دین داری بگیری".(2) نقل است حضرت رضا(ع) در پاسخ کسی که پرسیده بود شخص بداخلاقی برای خواستگاری دختر آمده چه کنم، دختر به او بدهم یا نه؟ فرمودند: "لا تزوّجحه ان کان سیّی الخلق؛ اگر بد اخلاق است دختر به او نده".(3)
3- شرافت خانوادگی (نجابت و پاکی). رسول خدا(ص) فرمودند: در خانواده شایسته ازدواج کنید، زیرا عرق "نطفه و ژن‏ها" تأثیر میگذارد.(4)
4- سلامتی جسمی و روحی. منظور از سلامتی جسمی و روحی، عاری بودن همسر از بیماریها، نقص‏ها و معلولیت‏های جسمی و روحی عمیق و غیر قابل درمان و تحمل است
با توجه به مطالب فوق، سعی شود در انتخاب شوهر حالت وسواسی پیدا نشود، همین که جوان متدین، خوش اخلاق و خانواده داری به خواستگاری آمد، رضایت به ازدواج دهید؛ ولو این که هنوز کارمند، یا حقوق بگیر هم نباشد. خدا را رازق بدانید، چرا که او متعهّد شده روزی بندگان صالح و پرتلاش خود را برساند. به قول معروف: هر آن کس که دندان دهد نان دهد. پیامبر اکر(ص) فرمودند: هر کسی از ترس هزینه زندگی ازدواج را ترک کند، از ما نیست.(5)
و به قول شاعر: غم روزی مخور، بر هم مزن اوراق دفتر را که قبل از طفل، ایزد پر کند پستان مادر را قال رسول اللَّه:"اذا جاءکم من ترضون خلقه و دینه فزوّجوه الاّ تفعلوه تکن فتنة فی الارض و فساد کبیر
خواهر خوبم سفارش میکنیم ارتباط خود را با خدا و پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) مخصوصاً حضرت زهرا(ع) محکم کنید و به آینده امیدوار باشید. هر گونه ترس و وحشت از آینده از دل خود بیرون کنید و در امر ازدواج هم زیاد سخت گیرد نباشید.
در این لینک کتاب خوبی هست که برای مطالعه خوب است.
لینک کتاب
پی نوشت‏ها:
1. وسائل الشیعه، ج 14، ص 51، قال رسول اللَّه: "اذا جاء کم من ترضون خلقه و دینه فروجوه إلاّ تفعلوه تکن فتنة فی الارض و فساد کبیر".
2. وسائل الشیعه، ج 14، ص 30.
3. علی اکبر مضاهری، جوانان و انتخاب همسر، ص 112.
4. مکارم الاخلاق.
5. کنز العمال، ج 16، ص 279، شماره حدیث 44460.
باز هم سوالي بود در خدمتم.
  موفق باشيد
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »
پاسخ جدید 

لطفاً توجه داشته باشید که ارسال‌های جدیدی که در این انجمن ثبت می‌شوند، ابتدا باید توسط یکی از مدیران تأیید شوند و پس از تأیید مدیر، قابل دیدن خواهند بود.
[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در اینجا بنویسید.
شکلک‌ها
Angel Blush Huh Atamalek (21)
Atamalek (5) Atamalek (3) Atamalek (17) Atamalek (20)
Atamalek (2) Atamalek (19) Atamalek (22) Atamalek (12)
Atamalek (7) Atamalek (13) Heart Angry
Confused Atamalek (25) Dodgy Exclamation
[شکلک‌های بیش‌تر]

شما 1 یا چند ارسال را برای نقل قول انتخاب کرده‌اید. نقل قول این ارسال‌ها یا عدم انتخاب آن‌ها.

موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [ مساِل و مشکلات فردی]  شوهر ذلیل یا مامان دوست مشاورانه 2 95 ۱۳۹۹-۱۱-۷، ۰۸:۲۱ صبح
آخرین ارسال: مشاورانه
  [ همسرداری ]  شوهر عصبی دارم که صداش رو بالا می بره مشاورانه 2 55 ۱۳۹۹-۱۱-۵، ۰۸:۱۴ صبح
  [ همسرداری ]  شوهر عصبی دارم و از من بچه دوم می خواد مشاورانه 1 45 ۱۳۹۹-۱۱-۵، ۰۷:۵۷ صبح
  [ مساِل و مشکلات فردی]  21 ساله هستم و دنبال زن صیغه ای مشاورانه 1 29 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۱۰:۲۰ صبح
  [ احکام شرعی ]  انواع ارضا توسط شوهر مشاورانه 1 28 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۸:۱۵ صبح
  [ همسرداری ]  همسرم نیمه عریان با شوهر خواهرش دست میدهد مشاورانه 1 32 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۷:۴۳ صبح
  [ احکام شرعی ]  زن شوهر دار میتواند عقد دیگری شود؟ مشاورانه 1 28 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۷:۲۸ صبح
  [شبهات عقیدتی و مذهبی] چرا زن نمیتواند چند شوهر داشته باشد؟ مشاورانه 1 21 ۱۳۹۹-۱۱-۳، ۰۹:۳۹ صبح
  [ احکام شرعی ]  چرا در احرام زن و شوهر به هم حرام می شوند؟ مشاورانه 1 22 ۱۳۹۹-۱۱-۳، ۰۹:۰۵ صبح
  [شبهات عقیدتی و مذهبی] دنبال یک زن برای صیغه هستم مشاورانه 1 15 ۱۳۹۹-۱۱-۱، ۰۸:۵۴ صبح

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • قرارگاه سایبری عطاملک
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی