قرارگاه سایبری عطاملک
  • اپلیکیشن
  • مشاوره خانواده
  • طراحی لوگو
  • جایزه
  • جستجو
    • ورود
    • ثبت نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
قرارگاه سایبری عطاملک › حیات طیبه › خانواده سبز › مشاوره ازدواج و خانواده v
« قبلی 1 … 13 14 15 16 17 … 19 بعدی »
› [ مساِل و مشکلات فردی]  دوست پسرم گفته تا عید صبر کنم

پاسخ جدید 
امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت‌های نمایش موضوع

[ مساِل و مشکلات فردی]  دوست پسرم گفته تا عید صبر کنم

مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای

اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۱۳۹۹-۱۰-۳۰، ۰۸:۲۲ عصر
جواني اخيراً مرا مجذوب خود كرده است و از من مي‏خواهد كه با او باشم. اين شخص از من مي‏خواهد تا عيد صبر كنم تا ايشان به خانواده خود بگويد و از من خواستگاري كند نمي‏دانم چه كنم. از شما خواهشمندم به من كمك كنيد.
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای

اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۱۳۹۹-۱۰-۳۰، ۰۸:۲۵ عصر
با سلام و ادب
در صورتي كه جوان مذكور واقعاً خواهان زندگي مشترك با شما است، بايد در اين جهت قدم برداريد و اقدامات اوليه را انجام دهد. يعني خانواده خود را در جريان قرار دهد و زمينه خواستگاري را فراهم نمايد. قبل از اين كه به صورت رسمي از شما خواستگاري نمايد، از هرگونه ارتباط و تماس خاصي با آن شخص خودداري نماييد كه ممكن است خداي ناكرده به ورطه سقوط و انحراف كشيده شويد چون اغلب جوان‏ها دروغ مي‏گويند و مايلند بهره برداري، حتي درحد صحبت و گردش كردن داشته باشند و بعد بروند به سراغ كارشان. لذا ممكن است محروميت از ادامه تحصيل را براي شما به همراه داشته باشد. پس به خواسته اين شخص درخصوص ارتباط قبل از ازدواج توجهي ننماييد و سعي كنيد گوهر عفت و پاكدامني را از دست ندهيد و اگر واقعاً شما را مي‏خواهد، قبول نكردن ارتباط قبل از ازدواج او را بيشتر مصمم خواهد كرد، ولي اگرملاقات حضوري را بيش از يك بار بپذيريد، با خود خواهد گفت اين دختر با همه مرتبط بوده است.
همان طوري كه خود آن شخص به شما گفته است كه عيد به خواستگاري خواهد آمد، صبر كنيد. متوجه خواهيد شد كه آيا ايشان در ادعاي خود صادق است يا نه. تنها بودن دليل نمي‏شود كه عفت و تقوا را به آساني از دست دهيم. با توجه به اين كه جواني وره كشش‏ها و هيجان‏ها است و قلب انسان در اين مرحله نقش‏پذير است، به خوبي مي‏توان دريافت معاشر خوب و صالح چه نقش بزرگي در پرورش قواي روحي و عاطفي انسان بازي مي‏كند. از اين رو سعي كنيد معاشرت‏هاي شما براساس موازين شرعي و حفظ گوهر عفت و پاكدامني باشد و از معاشرت با نامحرم خودداري نماييد و در همه كارها خدا را حاضر و ناظر بر اعمال خود بدانيد. در حديث داريم كه مؤمن دو بار از يك سوراخ ضربه نمي‏بيند. حضرت عالي نوشتيد كه بعضي به عنوان ازدواج با من صحبت كردند و اقدام نكردند و اسمم به بدي در رفته است. از همين امر عبرت بگيريد. در عين احترام در گفتگوي تلفني، از حضور بيش‏تر عذر خواهي كنيد و بگوييد در صورتي كه از طرف خانواده به خواستگاري مد، مي‏توانيم در منزل ما ساعت‏ها حرف بزنيم. اگر خدا قسمت كرد، هر دو مي‏پذيريم و مراسم به وسيله والدين بر پا خواهد شد.
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »
پاسخ جدید 

لطفاً توجه داشته باشید که ارسال‌های جدیدی که در این انجمن ثبت می‌شوند، ابتدا باید توسط یکی از مدیران تأیید شوند و پس از تأیید مدیر، قابل دیدن خواهند بود.
[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در اینجا بنویسید.
شکلک‌ها
Angel Blush Huh Atamalek (21)
Atamalek (5) Atamalek (3) Atamalek (17) Atamalek (20)
Atamalek (2) Atamalek (19) Atamalek (22) Atamalek (12)
Atamalek (7) Atamalek (13) Heart Angry
Confused Atamalek (25) Dodgy Exclamation
[شکلک‌های بیش‌تر]

شما 1 یا چند ارسال را برای نقل قول انتخاب کرده‌اید. نقل قول این ارسال‌ها یا عدم انتخاب آن‌ها.

موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [ مساِل و مشکلات فردی]  بکارتم توسط دوست پسرم از دست رفت مشاورانه 2 96 ۱۳۹۹-۱۱-۷، ۰۸:۴۶ صبح
آخرین ارسال: مشاورانه
  [ مساِل و مشکلات فردی]  شوهر ذلیل یا مامان دوست مشاورانه 2 91 ۱۳۹۹-۱۱-۷، ۰۸:۲۱ صبح
  [ تربیت فرزند ]  ارتباط پسرم با زن داداشم مشاورانه 2 86 ۱۳۹۹-۱۱-۷، ۰۷:۴۹ صبح
  [ تربیت فرزند ]  پسرم به بچه 6 ساله فامیل آزار جنسی رسانده مشاورانه 2 46 ۱۳۹۹-۱۱-۵، ۰۷:۵۲ صبح
  [ تربیت فرزند ]  پسرم در خانه پرخاشگر و در مهد مهربان است مشاورانه 2 50 ۱۳۹۹-۱۱-۵، ۰۷:۴۴ صبح
  [ تربیت فرزند ]  پسرم تا 12 شب بیرون خونه ست مشاورانه 1 35 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۷:۳۰ عصر
  [ احکام شرعی ]  پسرم دختر را 3 بار حامله کرده و سقط کرده اند مشاورانه 1 22 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۷:۳۶ صبح
  [ احکام شرعی ]  از دوست پسرم باردار شدم، میتونم سقط کنم؟ مشاورانه 1 23 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۷:۰۸ صبح
  [شبهات عقیدتی و مذهبی] ذان نشانه چیست و چرا 3 بار گفته میشود؟ مشاورانه 1 26 ۱۳۹۹-۱۱-۱، ۰۷:۳۳ عصر
  [ مساِل و مشکلات فردی]  دوست دخترم حامله شده مشاورانه 1 33 ۱۳۹۹-۱۱-۱، ۰۷:۰۹ عصر

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • قرارگاه سایبری عطاملک
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی