قرارگاه سایبری عطاملک
  • اپلیکیشن
  • مشاوره خانواده
  • طراحی لوگو
  • جایزه
    • ورود
    • ثبت نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
قرارگاه سایبری عطاملک › حیات طیبه › خانواده سبز › مشاوره ازدواج و خانواده v
« قبلی 1 2 3 4 5 6 … 19 بعدی »
› [ مساِل و مشکلات فردی]  21 ساله هستم و دنبال زن صیغه ای

امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت‌های نمایش موضوع

[ مساِل و مشکلات فردی]  21 ساله هستم و دنبال زن صیغه ای

مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۱۳۹۹-۱۱-۴، ۱۰:۱۹ صبح
من جوانی هستم21 ساله اهل تهران وتمایل زیادی به سکس دارم و تا به حال هم نداشته ام وچون بسیار تحت فشار هستم و نمیخاهم گناه کنم راه را صیغه کردن یافتم ولی نمیدانم خانم مورد نظر را از کجا پیدا کنم لطفا" کمکم کنید
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۱۳۹۹-۱۱-۴، ۱۰:۲۰ صبح
با سلام و خدمت شما دوست عزیز
خدمت شما عرض کنم که لازم است است بدانید راه صحیح ارضاء غریزه جنسی ازدواج است و هیچ راهی بهتر از این نیست و ازدواج به دو صورت موقت (صیغه ) و دائم صورت می گیرد. برای جوانی که قادر به ازدواج دائم نیست راه حل ازدواج موقت است ولی با وجود ذهنیت منفی مردم این راه محدودیت هایی دارد. ازدواج موقت با دختری که باکره است ، باید با اجازه پدر صورت گیرد .
هر چند بنده ازدواج موقت را بخاطر عوارض و مشکلاتی که دارد اصلا توصیه نمی کنم و بنظرم اگر همت و اراده کنید و کمی راحت بگیرید براحتی می توانید ازدواج کنید.
در ضمن ما کمکی در مورد مسئله صیغه نداریم و فقط به سوالات دینی و مشاوره پاسخ می دهیم. اگر خیلی اصرار دارید به اینکار از طریق افراد موثق اقدام کنید. یا موسسات معتبری که برای ازدواج آسان وجود دارد. سایت هایی در اینترنت نیز وجود دارد که در مورد ازدواج موقت فعالیت دارد که ببیندکدام معتبر است و اقدام کنید.
در عین حال می توانید با ورزش های دست جمعی مانند فوتبال و کوهپیمایی ، مطالعه روشمند در رشته های هنری و ذوقی و ذهنی، دوری از عوامل تحریم جنسی ، کنترل خیالات و افکار، دقت دراستفاده از برخی از غذاها و... از تحریک و فشار جنسی بکاهید تااز برخی آسیب ها در امان باشید ، یا از آنها بکاهید.
موفق باشید.
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [عشق و ازدواج] عاشق دختری هستم که 5 سال ازم بزرگتره مشاورانه 4 109 ۱۴۰۰-۱-۲۱، ۰۷:۵۰ عصر
آخرین ارسال: ملایجردی
  [ مساِل و مشکلات فردی]  خیلی عصبی هستم چکار کنم؟ مشاورانه 3 153 ۱۳۹۹-۱۱-۷، ۰۸:۰۱ صبح
آخرین ارسال: مشاورانه
  [ مساِل و مشکلات فردی]  علاقه رابطه جنسی با محارم هستم مشاورانه 3 133 ۱۳۹۹-۱۱-۶، ۰۴:۵۸ عصر
  [ تربیت فرزند ]  پسرم به بچه 6 ساله فامیل آزار جنسی رسانده مشاورانه 2 82 ۱۳۹۹-۱۱-۵، ۰۷:۵۲ صبح
  [ مساِل و مشکلات فردی]  دختری عصبانی هستم و می خوام آروم و مودب بشم مشاورانه 1 64 ۱۳۹۹-۱۱-۵، ۰۷:۱۲ صبح
  [ تربیت فرزند ]  عصبانیت دختر 4 ساله و فحاشی کردن مشاورانه 1 74 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۹:۴۸ عصر
  [ تربیت فرزند ]  دستشویی رفتن بچه 4 ساله ام مشاورانه 2 60 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۷:۱۶ عصر
  [ مساِل و مشکلات فردی]  دختری بسیار شهوتی و گرم مزاج هستم چکار کنم؟ مشاورانه 1 63 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۵:۳۸ عصر
  [ احکام شرعی ]  علاقه به رابطه مقعدی هستم مشاورانه 1 83 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۵:۲۹ عصر
  [ احکام شرعی ]  صیغه کردن زنا کار صحیح است؟ مشاورانه 1 46 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۷:۴۰ صبح

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی