قرارگاه سایبری عطاملک
  • اپلیکیشن
  • مشاوره خانواده
  • طراحی لوگو
  • جایزه
    • ورود
    • ثبت نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
قرارگاه سایبری عطاملک › حیات طیبه › خانواده سبز › مشاوره ازدواج و خانواده v
« قبلی 1 2 3 4 5 6 … 19 بعدی »
› [ تربیت فرزند ]  چگونه از مسائل جنسی با نوجوان صحبت کنیم؟

امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت‌های نمایش موضوع

[ تربیت فرزند ]  چگونه از مسائل جنسی با نوجوان صحبت کنیم؟

مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای

اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۱۳۹۹-۱۱-۴، ۱۰:۵۸ صبح
چگونه نوجوانان را در برخي از مسائل مانند(مسايل جنسي) راهنمايي كنيم؟
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای

اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۱۳۹۹-۱۱-۴، ۱۰:۵۹ صبح
با سلام و احترام
در مسأله راهنمايي افراد به طور كلّي بايد توان فهم، سن و روحيه‏ها حاكم بر شخص را ملاحظه كرد، و مطالب را در محدوده خاص ادراكي، سني و روحي تنظيم و بيان كرد، برخي از مسايل را شايد بتوان به طور مستقيم متذكّر شد. ولي بسياري از مسايل هستند كه بيان آنها نه تنها اثر مثبت نمي‏گذارد بلكه داراي اثرات منفي مي‏باشد. به عنوان مثال: مسأله جنسي و توجّه دادن شخص به اين كه در روابط با آن چگونه باشد، به خصوص شخصي كه تازه پا به بلوغ جنسي گذارده است به صورت مستقيم بسيار مشكل است. اوّلاً بدون اينكه سخن از آن مسأله پيش بيايد بايد او را نسبت به جوّ زمان و اشخاص و محيط آشنا ساخت، و جهات مثبت و منفي جامعه را بيان كرد. تا هشداري باشد براي او به اين كه در اين دنياي امروز اشخاصي هستند كه دشمن انسانيّت هستند و با طرح و نقشه‏هاي مختلف درصدد گمراهي افراد مي‏باشند به خصوص افرادي كه تازه به محيط اجتماع پا نهاده و از بسياري مسايل بي‏اطّلاع هستند و تجربه ندارند.
ثانياً، هدف زندگي را كاملاً بايد براي او روشن سازيم، تا بداند كه دنيا و آنچه در آن هست، مقدّمه‏اي براي سعادت انساني مي‏باشد.
رابعاً: پس از طي كردن اين راهها آنگاه به طور ظريف و دقّت لازم با انتخاب كلماتي مناسب به او بفهمانيم كه يكي از راههايي كه دشمن براي انحراف جامعه وارد مي‏شود، و راه انسان را به سوي كمال معنوي و انساني و رشد عقلاني سد مي‏كند، غريزه جنسي است آنگاه در اينجا به بيان نمونه‏هايي بپردازيم كه با ياد خدا چگونه جلوي نفس امّاره را گرفتند(مانند حضرت يوسف) و خداوند آنان را به مقام عالي انساني رساند، و افرادي كه دچار وسوسه‏هاي شيطاني شده و فريب عوامل محرك شهوت از سوي دشمنان را خوردند، و از هر پستي پست‏تر شدند در اين باره سري كتابهاي آنچه يك جوان بايد بداند نوشته فرهاديان از چاپ دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم و بعضي كتب دكتر علي قائمي توصيه مي‏شود.
« بخش پاسخ به سؤالات »
مؤسسه در راه حق
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [ همسرداری ]  درخواست رابطه جنسی با لباس کامل مشاورانه 2 171 ۱۳۹۹-۱۱-۷، ۰۸:۲۶ صبح
آخرین ارسال: مشاورانه
  [ مساِل و مشکلات فردی]  علاقه رابطه جنسی با محارم هستم مشاورانه 3 123 ۱۳۹۹-۱۱-۶، ۰۴:۵۸ عصر
  [ مساِل و مشکلات فردی]  خیانت جنسی همسرم مشاورانه 2 78 ۱۳۹۹-۱۱-۶، ۰۴:۳۵ عصر
  [ تربیت فرزند ]  پسرم به بچه 6 ساله فامیل آزار جنسی رسانده مشاورانه 2 77 ۱۳۹۹-۱۱-۵، ۰۷:۵۲ صبح
  [ همسرداری ]  در دوران عقد چطوری همدیگه رو ارضا کنیم؟ مشاورانه 1 64 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۷:۲۲ عصر
  [ همسرداری ]  زنم با من رابطه جنسی برقرار نمیکند مشاورانه 1 56 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۵:۲۰ عصر
  [ مساِل و مشکلات فردی]  با خواهر خودم رابطه جنسی دارم مشاورانه 1 63 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۵:۱۷ عصر
  [ همسرداری ]  5 سال شوهرم با من رابطه جنسی نداشته مشاورانه 1 69 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۱۱:۱۹ صبح
  [ مساِل و مشکلات فردی]  چگونه از انحراف جنسی جلوگیری کنم؟ مشاورانه 1 58 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۱۰:۲۷ صبح
  [ احکام شرعی ]  با شوهرم رابطه جنسی داشتیم در زمان نا نحرمیت مشاورانه 1 58 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۱۰:۱۸ صبح

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • قرارگاه سایبری عطاملک
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی