قرارگاه سایبری عطاملک
  • اپلیکیشن
  • مشاوره خانواده
  • طراحی لوگو
  • جایزه
    • ورود
    • ثبت نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
قرارگاه سایبری عطاملک › حیات طیبه › خانواده سبز › مشاوره ازدواج و خانواده v
« قبلی 1 2 3 4 5 … 19 بعدی »
› [ مساِل و مشکلات فردی]  مادرم راز نگه دار نیست

امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت‌های نمایش موضوع

[ مساِل و مشکلات فردی]  مادرم راز نگه دار نیست

مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۱۳۹۹-۱۱-۶، ۰۵:۰۵ عصر
. متاسفانه همش با مامانم جروبحث میکنیم بابت اخلاقش. اصلا راز دار نیست هرچی بهش میگم میره به بقیه میگه کلافه شدم بخدا دیگه بهش اعتماد ندارم یه حس تنفر بهش پیدا کردم بابت این اخلاقش. مثلا بحث خواستگار اینا که میشه هنوز هیچی نشده به خواهراش میگه و اونا حسرتو…ولی خودشون زرنگن هیچیو نمیگن و پنهان میکنن از من و مامانم ولی برا من زنگ میزنن و فضولی و دخالت میکنن حتی از اوناهم متنفر شدم بخدا خسته و کلافم دیگه تحمل ندارم همش حرص و جوش و گریه دوست دارم بمیرم.
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای
سپاس ها 0
۱۳۹۹-۱۱-۶، ۰۵:۰۶ عصر
سلام به نظرتون این کار مامان دقیقا چه معنی برای شما داره؟ آیا خجالت کشیدن و تحقیر شدنه؟ من فکر می کنم که خیلی خوبه که اول از همه یک مرزی رو با مامان رعایت کنین یعنی شاید نیاز نباشه که او همه چی رو بدونه و در مرحله دوم اینکه چطور میشه که این رفتار او این همه تحقیر یا حس دیگه رو بالا میاره
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای
سپاس ها 0
۱۳۹۹-۱۱-۶، ۰۵:۰۸ عصر
با سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز هر کسی هم دارای ویژگیهای منفی و هم دارای ویژگیهای مثبت می باشد و مادر شما هم از این قاعده مستثنی نیست. شما از ویژگی منفی عدم رازداری گفتید اما از ویژگی های مثبتشون چیزی نگفتید ویژگیهای که حتما کم نیستند اما شاید به چشم شما نمی آیند. حتی می توان این عدم رازداری در مواردی همچون خواستگاری رو ناشی از ذوق و شوق ایشان برای موفقیت و خوشبختی شما دانست که علاقه مندند با دیگران به اشتراک بگذارند و فکر می کنند که دیگران نیز همانند خودشان خوشحال می شوند. چقدر خوبه بعضی مواقع مسایل رو از دید مادرتون ببینید و باهاشون همدلی داشته باشید این گونه شاید خیلی از مسایل برای شما پذیرفتنی تر بشه و ناراحتی و حرص و جوش شما کمتر بشه. خوشبخت و سرفراز باشید.
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [ مساِل و مشکلات فردی]  مادرم داره به پدرم خیانت میکنه میتونم بکشمش؟ مشاورانه 2 149 ۱۳۹۹-۱۱-۷، ۰۸:۱۵ صبح
آخرین ارسال: مشاورانه
  [ تربیت فرزند ]  ارتباط شکننده دخترم با مادرم مشاورانه 2 142 ۱۳۹۹-۱۱-۷، ۰۷:۵۷ صبح
  [شبهات عقیدتی و مذهبی] چرا رهن کامل جایز نیست؟ مشاورانه 1 49 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۸:۲۸ صبح
  [ احکام شرعی ]  پاسور در چه صورتی حرام نیست؟ مشاورانه 1 50 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۷:۵۶ صبح
  [ احکام شرعی ]  با دختری که باکره نیست میتوانم ازدواج کنم؟ مشاورانه 1 51 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۷:۳۳ صبح
  [شبهات عقیدتی و مذهبی] مبالغی مثل شیربها و نفقه و . . . فاحشگی نیست؟ مشاورانه 1 40 ۱۳۹۹-۱۱-۳، ۰۶:۴۸ عصر
  [ احکام شرعی ]  آیا مطالعه آثار دکتر شریعتی جایز نیست؟ مشاورانه 1 37 ۱۳۹۹-۱۱-۳، ۰۸:۴۱ صبح
  [ احکام شرعی ]  چرا نگاه اول به نامحرم گناه نیست؟ مشاورانه 1 60 ۱۳۹۹-۱۱-۳، ۰۸:۳۰ صبح
  [ احکام شرعی ]  چرا حق طلاق در اختیار زن نیست؟ مشاورانه 1 46 ۱۳۹۹-۱۱-۳، ۰۷:۵۵ صبح
  [شبهات عقیدتی و مذهبی] چرا در ایرانآزادی جنسی نیست؟ مشاورانه 1 50 ۱۳۹۹-۱۱-۱، ۰۶:۰۷ عصر

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی