مشاوره خانواده رایگان
  • شبکه اجتماعی ویترین
  • مشاوره خانواده
  • معجون عشق
  • جایزه بگیرید
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
     
    یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

مشاوره خانواده رایگان › خانواده ایرانی › خانواده سبز v
« قبلی 1 … 12 13 14 15 16 … 29 بعدی »
› تهدید خیانت زن و مرد در خانواده های مذهبی و مقید ایرانی

آخرین مطالب ارسالی
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  دعا برای ظهور حضرت مهدی ( عج ) هادی ADMIN مهدویت و آخرالزمان
  صبح غریب | دل نوشته هایم ADMIN ADMIN مجازیست
  ستاد سایبری آیت الله رئیسی ADMIN ADMIN گفتگوی ایرانیان
  راه کارهای مطرح شدن نام جوین در ایران ADMIN ADMIN معرفی شهرستان جوین
  همراه این چنينی هست؟ ? حفصه ADMIN بانوی ایرانی
  [ مشاوره فردی] ] چطوری زندگیمو حفظ کنم جدا ... Rose محمدی پور مشاوره خانواده و ازدواج
  لیست لوازم مورد نیاز برای اتاق خواب عروس و دا... zizi_mg سایت_سوربان بانوی ایرانی
برترین امتیاز گیرندگان
906
226
195
189
175
163
128
126
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9482
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
narges 414
sarah 274
ngeekgirl 260
جديدترين کاربران
UNKGarnet امروز
Jcicucfufuf دیروز
09125314583 ۳-۲۳
نیما_صادقی ۳-۱۷
Pepko_Akrapovik ۳-۱۱
atisalimi ۳-۷
conexbaron ۳-۶
asra_mehrabi ۳-۴

افشای تله جمعیت! | ویترین | طراحی و دوخت لباس | شاه دزد
Your browser does not support the audio element.

امتیاز موضوع:
  • 36 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تهدید خیانت زن و مرد در خانواده های مذهبی و مقید ایرانی

zahra-daneshju آفلاین
عضو جدید
*
امتیاز: 23
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۳
محل سکونت: تهران
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#1
۱۳۹۳-۵-۴، ۰۱:۰۹ صبح
تهدید خیانت زن و مرد در خانواده های مذهبی و مقید ایرانی
 
مشاورینمطرح خانواده از افزایش طلاق های ناشی از خیانت همسران به یکدیگر خبر داده اند. کارشناسان با اشاره به علل پدید آمدن این ناهنجاری اخلاقی در حریم جامعه مذهبی ایران نگرانی خود را از افزایش خیانت و تاثیر آن بر قوام خانواده اعلام کردند.
 
دکترحمید ایروانی مشاور خانواده که با رویکرد جدیدش در ترمیم روابط ناشی از خیانت همسران به چهره ای محبوب و البته گرانقیمت در بین مشاورین خانواده در شمال شهر تهران تبدیل شده است، در این رابطه به خبرنگار همشهری گفت: متاسفانه از هر ده مورد مراجعه ای که به دفتر من می شود ، هشت مورد آن در خصوص خیانت یکی از زوجین بوده است، اگر چه در بسیاری از موارد خیانت از سوی مرد آغاز می شود اما در سالهای اخیر به دلایلی این ناهنجاری اخلاقی از سوی زن نیز به عنوان یک عمل متقابل و به بهانه انتقام از مرد بی وفا و یا بر طرف کردن کمبودهای عاطفی ناشی از بی توجهی همسر به کار گرفته می شود.
 
اینمتخصص موفق مسائل زوجین و عضو گروه مشاورین گرانقیمت درس زندگی در پاسخ به این پرسش که آیا بازگشت زوجین به زندگی تخریب شده پس از خیانت امکان پذیر است یا خیر به خبرنگار ما گفت: به کمک متدهایی که مشاور خانواده بکار می گیرد در 90 درصد از موارد زندگی زوجین ترمیم و زندگی مشترک از سر گرفته می شود البته به شرط آنکه فرد خیانت دیده و یا خیانت کرده بدون اتلاف وقت و بلافاصله با دوری از اتخاذ تصمیم عجولانه با یک مشاور خانواده که در این زمینه تخصص لازم را داشته باشد، مشورت نماید تا مشاور بتواند لایه های تخریب شده در روابط را بصورت گام به گام ترمیم نماید.
 
اینمتخصص مشهور و همسر امیا ازلو میکاپ آرتیست معروف ترکیه ای در ایران افزود: متأسفانه بسیاری از مشاورین تنها راه خیانت همسر را طلاق و جدایی می دانند در حالیکه پاک کردن صورت مساله عقلانی نیست و بلکه بهتر است دلایل وقوع خیانت توسط مشاور شناسایی شده و در صدد رفع آن برآمد. تجربیات من بارها این ادعا را به اثبات رسانده است که بی توجهی همسر به نیازهای روحی و جنسی طرف مقابل نقش بسیار مهمی در شکل گیری خیانت داشته است.
 
 
دکترنازنین محمدفر از مشاورین خانواده نیز به مقوله خطرناک خیانت خاموش اشاره کرد، به گفته وی خیانت به همسر زندگی بسیاری از زوج ها را تهدید می کند و اگر آنها در صدد رفع مشکلات موجود در روابط خود برنیایند به احتمال زیاد روزی خیانت می تواند زندگی آنها را به چالشی جدی بکشاند. از دیدگاه وی خیانت به همسر، خانواده مذهبی یا غیرمذهبی نمی شناسد و خطر آن در خانواده هایی که به ظاهر زندگی خوب و آرامی دارند بیشتر از خانواده های دیگر است.
 
دکترمهرداد احمدیان راد از مشاورین مطرح خانواده نیز معتقد است، افرادی که به همسر خود خیانت می کنند، عموماً از قدرت شخصیتی پایینی برخوردار هستند، از دیدگاه وی صرف نظر از ضعف ایمان و اخلاق، این دسته از افراد دارای شخصیت متزلزلی هستند و نمی توانند خود را با چهار چوب زندگی مشترک تطبیق دهند و سعی می کنند از آن به انحاء گوناگون بگریزند.
 
 
همچنیندکتر محمدحسین شاکرزاده مشاور حوزه خانواده با اشاره به تاثیر مخرب ماهواره بر رویکردهای اخلاقی زوج و زوجه در خانواده آن را عامل مهمی در قبح زدایی از این رفتار غیر اخلاقی برشمردند و تاکید کردند: 90 درصد از افرادی که دچار این انحراف می شوند از ماهواره استفاده می کنند و همچنین این افراد عموماً قبل از ازدواج دارای روابط متعدد با جنس مخالف بوده اند که آنها را تنوع طلب بار آورده است و لذا کمی پس از شروع زندگی مشترک با مقایسه شرایط بی بند و بار پیش از ازدواج ، به سمت این انحراف کشیده می شوند.
 
خانمدکتر مهسا آل احمد روانشناس نیز داشتن چندین موبایل و شماره های تلفن موقت متعدد بدون اطلاع دیگر اعضای خانواده خصوصاً همسر را یکی از مصادیق تکرار شده در بین این افراد دانسته و افزود، همسران البته پس از زمان کوتاهی بر اساس برخی شواهد، متوجه تغییر رفتار یکدیگر می شوند و در صورت عدم برخورداری از توان روحی و دینی مناسب از آن پس بدون کمترین اعتماد اخلاقی به یکدیگر منتظر فرصتی برای انتقام هستند که منجر به رفتارهای غیر اخلاقی متقابل می شود و این رفتار سرانجام خانواده را به نقطه فروپاشی می رساند.
 
 

اینمشاور حوزه خانواده ورود مسئولانه دستگاههای فرهنگی و اجتماعی را در پیش گیری از این رویکرد انحرافی در بین زوجین خواستارشده و نسبت به بی توجهی و سهل انگاری در مقابله با این معضل اخلاقی هشدار داد.
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
sanaz25 آفلاین
عضو جدید
*
امتیاز: 9
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۳
محل سکونت: teh
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 29
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#2
۱۳۹۳-۱۲-۶، ۰۸:۵۸ عصر
مطلب مفیدی بود. تشکر.
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی سیستم های خانواده davood99 0 360 ۱۴۰۱-۱۰-۱۷، ۰۵:۴۷ عصر
آخرین ارسال: davood99
atamalek [تولید انجمن] گلچین مباحث مهم خانواده سبز ADMIN 1 1,004 ۱۴۰۱-۱-۶، ۰۹:۱۷ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  راهنمای مدیریت هزینه در خانواده ADMIN 0 832 ۱۴۰۰-۱۱-۲۴، ۰۵:۰۶ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
  بهترین مرکز مشاوره آنلاین خانواده در مشهد ADMIN 1 972 ۱۴۰۰-۸-۲، ۱۲:۱۸ صبح
آخرین ارسال: mehraz_
atamalek مشاوره خانواده رایگان در عطاملک ADMIN 0 585 ۱۴۰۰-۶-۲۲، ۰۴:۳۸ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
Star 80 اسم مذهبی و اسلامی زیبا برای دختران + معانی ADMIN 0 645 ۱۴۰۰-۶-۵، ۰۷:۰۸ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
Thumbs Up 8 راه برای شکایت از خانواده شوهر پیش او ADMIN 3 868 ۱۴۰۰-۵-۲۴، ۰۶:۵۲ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
  چگونه با خانواده شوهر رفتار کنیم؟ ADMIN 2 1,441 ۱۴۰۰-۵-۵، ۰۷:۵۲ عصر
آخرین ارسال: mahsa_khanom
  عروسک ایرانی aroosak 1 757 ۱۴۰۰-۲-۱، ۰۶:۵۸ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
  خانواده برتر | علیرضا پناهیان ADMIN 0 932 ۱۳۹۹-۳-۲، ۰۶:۳۵ عصر
آخرین ارسال: ADMIN

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1146 - Table 'atamalek_mybb.mybb_atathreadviews' doesn't exist
Query:
INSERT INTO mybb_atathreadviews (tid) VALUES('4644')

If you're a visitor of this website, please wait a few minutes and try again. If this problem persists, please contact the site owner.

If you are the site owner, please check the MyBB Documentation for help resolving common issues, or get technical help on the MyBB Community Forums.