مشاوره خانواده رایگان عطاملک

نسخه‌ی کامل: وضعیت جهان بعد از کرونا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
فعلا همه درگیر محافظت از خود و خانواده در برابر ویروس کرونا هستیم.
چندین هفته است زندگی عادی در سراسر جهان دستخوش تغییر شده است و عادت‌های روزانه را فراموش کردیم. کسب‌وکارها در یک شرایط بحرانی هستند و تکلیف بسیاری از مسایل به درستی روشن نیست.
بسیاری از افراد بیکار شدند یا فعلا در خانه به سر می‌برند و شرایط حاضر شدن در سر کار را ندارند؛ وام‌ها و قسط‌ها پرداخت نشده یا به تاخیر افتادند. معلوم نیست این وضعیت تا چه زمانی ادامه دارد و چند هفته یا چند ماه دیگر درگیر این ویروس همه‌گیر هستیم.
از یک سو بسیاری از کارگران و کارمندان برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در محل کار حاضر نشدند و از سوی دیگر بسیاری از مردم به رستوران‌گردی، مسافرت، گردش‌گردی و تفریح نمی‌روند. حتی خدمات آرایشی و زیبایی هم تعطیل شده است.
همه این‌ها یعنی یک شوک بزرگ به جهان و اقتصاد کسب‌وکارها. یعنی تغییر مدل کسب درآمد و برهم خوردن تعادل عرضه و تفاضا!
بحران پساکرونایی
ویروس کرونا جهان را تعطیل کرده است. هری کسینجر، تئوریسین آمریکایی و وزیر خارجه اسبق ایالات متحده در یادداشت می‌گوید جهان هرگز مانند قبل نخواهد بود: «تاثیرات شیوع ویروس کرونا بسیار بلند مدت است و از چندین نسل فراتر خواهد رفت.»
خوب، در این وضعیت برای جهان پس از کرونا برنامه مشخصی داریم؟ هم برنامه شخصی و هم برنامه کسب‌وکاری و شغلی؟
هریک از ما فارغ از اینکه بیکار هستیم؛ بیکار شدیم؛ مدیر یک کسب‌وکار هستیم؛ کارمند یک شرکت خصوصی هستیم؛ دانش‌آموز و دانش‌جو هستیم یا یک مادر خانه‌دار بودیم؛ باید یک برنامه مشخص برای دوران پس از شیوع کرونا داشته باشیم.
این برنامه برای کسب‌وکار بسیار حیاتی‌تر است. آن‌ها باید برای کاهش درآمد و سود، کمبود بودجه و منابع مالی، کاهش تقاضا و خرید مردم آماده باشند.
پیش‌بینی‌های کارشناسان نشان می‌دهد مردم یک تا سه ماه زمان نیاز دارند تا دوباره به زندگی عادی برگردند و در این مدت هنوز کسب‌وکارها و فعالیت‌های اجتماعی جان نگرفته‌اند. رستوران‌ها و کافه‌ها خلوت هستند؛ نمایشگاه‌ها بی‌رونق خواهند بود؛ بازارها خلوت هستند و شاید والدین اجازه ندهند فرزندان‌شان در مدارس و دانشگاه‌ها حاضر شوند.
اگر شرکت‌ها در دوران کرونا ناچار شدند چند کارمند را تعدیل کنند؛ منتظر شکایت‌های بیمه‌ای و مالیاتی و درگیری‌های دادگاهی باشند.
افزون بر این، پروتکل‌هایی را تدوین کنند تا از این دوران بحران مالی و رکود اقتصادی گذر کنند. احتمالا، بسیاری از کارمندان بهره‌وری سابق خود را از دست دادند یا تمایل به کار در خانه و دورکاری دارند. باید بسترهای دورکاری فراهم کنند و به شکل جدیدی از مدیریت کارمندان و منابع انسانی روی بیاورند.
چون هیچ بعید نیست دوباره پس از چند ماه ویروس کرونا برگردد و دوباره دوران قرنطینه و فاصله‌گذاری اجتماعی شروع شود.
باهوش باشیم و به‌روز شویم
شیوع ویروس کرونا باعث تغییر در سبک کار کردن و توجه بیشتر به دورکاری و راه دور شد. مشاغل می‌توانند از این فرصت استفاده کنند و با تغییرات و ارتقاهایی، بالاترین انعطاف‌پذیری را برای کارمندان فراهم کنند تا چند روز در هفته بیرون از دفتر کار کنند.
موضوع دیگر، مجهز شدن شرکت‌ها و کسب‌وکارها به پروتکل‌های بهداشتی و سلامتی است. پس از هفته‌ها تعطیلی، به یک باره همه‌جا باز می‌شود و مردم به خیابان‌ها هجوم خواهند آورد. شرکت‌ها باید پروتکل‌های بهداشتی جدیدی برای مراقبت از سلامتی کارمندان خود ترتیب دهند و دائما روی علایم سلامتی آن‌ها نظارت داشته باشند.
شاید نیاز باشد اقلام بهداشتی خریداری شده و بین کارمندان تقسیم شود؛ دمای بدن آن‌ها دائما و روزانه گرفته شده و وضعیت سلامتی آن‌ها پایش شود. نحوه تعامل و ارتباط کارمندان با یکدیگر تغییر پیدا می‌کند؛ جلسات به شکل تازه‌ای برگزار می‌شود و مشتریان باید براساس پروتکل‌های جدیدی وارد شرکت شوند یا خدمات و محصولات را دریافت کنند.
حتی برای دانش‌جویان و دانش‌آموزان هم دوران پس از کرونا مانند سابق نخواهد بود و باید خودشان را برای وضعیت جدید آماده کنند.
همه نیاز دارید پس از دوران کرونا باهوش‌تر باشیم و براساس تجربه تازه‌ای که در دوران کرونا و قرنطینه به دست آوردیم؛ راهکارها و روش‌های جدیدی برای زندگی در پیش بگیریم. مهم‌تر از این‌ها، هر روز برای بازگشت دوباره ویروس کرونا یا ویروس‌های خطرناک‌تر آماده باشیم.

https://www.1pezeshk.com/archives/2020/0...demic.html