مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک

نسخه‌ی کامل: آیا احتمال تقلب در انتخابات آمریکا وجود دارد؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سخنان هفته گذشته رئیس‌جمهوری آمریکا نشان داد او نگران شکست در انتخابات است؛ از این رو در حال آماده‌سازی طرفدارانش برای تحولات پس از انتخابات و رویدادهای مهمی است که احتمال بروز آن زیاد است.
ترامپ که تنها راه شکست خوردن در انتخابات را تقلب دموکرات‌ها عنوان کرده با بسیج طرفداران خود و مقامات جمهوری‌خواه در ایالت‌ها و شهرهای مختلف از هم‌اکنون وارد فضای تنظیم شکایت‌های رسمی علیه روند برگزاری انتخابات زودهنگام و انتخابات پستی در آمریکا شده است.
تقلب در انتخابات آمریکا
تقلب در انتخابات آمریکا
این مجموعه شکایت‌ها در نهایت منجر به این خواهد شد که دادگاه عالی قضایی آمریکا به عنوان مرجع اصلی و نهایی این دادرسی وارد عمل شده و نقش خود را که در حال حاضر به دلیل ترکیب اکثریتی جمهوری‌خواهان در آن به بازوی قضایی این حزب مبدل شده ایفا کند؛
تجربه‌ای که سال ۲۰۰۰ و در جریان انتخابات آمریکا بین جورج واکر بوش و ال‌گور به کمک آنها آمد. این در حالی است که در آن زمان ترکیب دادگاه عالی قضایی ۵ به ۴ به نفع جمهوری‌خواهان بود و به احتمال خیلی زیاد در زمان انتخابات نوامبر این ترکیب ۶ به ۳ به نفع جناح جمهوری‌خواه خواهد بود.
استدلال ترامپ در جریان این شکایت‌ها تقلب‌های با بازه چند هزار رای در بعضی ایالت‌های اثرگذار است. از آنجا که سیستم فدرال در جریان انتخابات حکمفرما نیست، ترامپ می‌تواند شهرداران و فرمانداران ایالت‌های مهم بویژه آن دسته از شهرها و ایالت‌هایی را که توسط مقامات دموکرات اداره می‌شوند، متهم به تقلب در انتخابات آمریکا کند.
از آنجا که در سازوکار انتخابات آمریکا مرجع بی‌طرف وجود ندارد و مجریان انتخابات همیشه گرایش سیاسی خود را حفظ کرده‌اند احتمال بروز تقلب در انتخابات آمریکا بشدت وجود دارد.
احتمال تقلب در انتخابات آمریکا عطف به تجربه تاریخی ترامپ در انتخابات ۲۰۱۶ و انتخابات سال ۲۰۰۰ هم دارد. سال ۲۰۱۶ ترامپ در حالی که ۳ میلیون رای عمومی کمتر داشت اما با داشتن تنها ۷۸ رای بیشتر در سیستم الکترال کالج، رئیس‌جمهور شد.
سال ۲۰۰۰ هم جورج بوش با رای دیوان عالی قضایی آمریکا با تصاحب ۵۰۰ رای بیشتر در فلوریدا به پیروزی رسید. از این منظر می‌توان انتظار داشت ترامپ با عبور از صندوق‌های رای به دنبال پیروزی در روندهای قضایی است.

این یادداشت به قلم آقای دکتر فواد ایزدی (استاد دانشگاه و کارشناس مسائل سیاسی) روز شش مهر ۱۳۹۹ در روزنامه وطن امروز منتشر شده است.
احتمال تقلب و فساد در هر جایی که آدم وجود داشته باشد محتمل است! و روزی یا دفعه ای صد در صد صورت می گیرد. همچنین در تمام انتخابات سالم حتی در کشور خودمان تقلب رخ داده ولی چون ابعادش کم و غیر تاثیرگذاری بوده‌است انتخابات را سالم اعلام کرده اند.
آمریکا همیشه دارای تقلب است ولی گاهی با رسیدگی حل می‌شود و گاهی با چشم پوشی و گاهی با قلدری و دیکتاتوری!
هیچ انتخاباتی کاملاً بدون ریا نبوده است.