مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک

نسخه‌ی کامل: پیش از نصب شبکه به این نکات توجه کنید!!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
حال که درباره مزایای استفاده از شبکه و همچنین عوامل تاثیرگذار بر [b]هزینه راه‌اندازی شبکه کامپیوتری[/b] صحبت کردیم، شاید بهتر باشد نکاتی را بررسی کنیم که باید پیش از استفاده از یک شبکه کامپیوتری در سازمان خود به آن‌ها توجه داشته باشید. پیش از هر چیز سعی کنید به سوالات زیر پاسخ دهید. پاسخ به این سوالات می‌تواند نیازهای شما را روشن کرده و مسیر بهتری برای راه‌اندازی شبکه برای شما ترسیم کند. همچنین با توجه این نکات می‌توانید تا حدودی قیمت نصب و راه اندازی شبکه را تخمین بزنید.
  • تعداد کامپیوتر‌ها، پرینترها، اسکنرها، و دیگر سخت‌افزارهایی که قرار است به شبکه متصل شوند چقدر است؟ آیا این تعداد در آینده افزایش خواهد داشت؟

  • کاربران این شبکه کامپیوتری به چه نرم‌افزارها و امکاناتی نیاز خواهند داشت؟

  • کاربران در این شبکه کامپیوتری چه نوع فایل‌هایی را به اشتراک می‌گذارند؟

  • آیا نیاز است که از فضای خارج شرکت به اطلاعات داخل شرکت دسترسی وجود داشته باشد؟

  • ساختار وایرلس شبکه باید تا چه شعاعی را به طور کامل پوشش دهد؟




 پشتیبانی شبکه ترازنت
[url=https://taraznet.com/network-support/][/url]




[تصویر:  Network-installation.jpg]
از شبکه سیم‌دار استفاده می‌کنید یا بی‌سیم؟
یکی دیگر از نکاتی که باید پیش از [b]راه‌اندازی شبکه[/b] به آن توجه ویژه‌ای داشته باشید، استفاده از شبکه‌های بی‌سیم یا سیمی است. هر یک از این شبکه‌ها مزایا و معایب مخصوص به خود را دارند. شبکه‌های سیم‌دار بسیار سریع‌تر عمل می‌کنند و ایمن‌تر نیز هستند اما نسبت به شبکه‌های بی‌سیم فرایند نصب و راه‌اندازی مشکل‌تری دارند؛ زیرا شما باید مکان تمام سخت‌افزارهای مورد نیاز در شبکه را در نظر داشته باشید تا بتوانید آن‌ها را به بهترین شکل ممکن در شبکه جای دهید. البته شما می‌توانید از ترکیبی از شبکه‌های سیمی و بی‌سیم نیز استفاده کنید.
به طور کلی اگر می‌خواهید از دردسرهای مربوط به سیم‌کشی خلاص شوید بهتر است از شبکه‌های بی‌سیم استفاده کنید. اما اگر امنیت و سرعت در شبکه کامپیوتری شما اولویت بیش‌تری دارد، استفاده از شبکه‌های با سیم گزینه بهتری خواهد بود. با توجه به قیمت نصب و راه اندازی شبکه، بهتر است در انتخاب نوع شبکه نیازهای بعدی شرکت خود را نیز در نظر داشته باشید تا در آینده نیازی به تغییر شبکه کامپیوتری خود پیدا نکنید.
هزینه متخصص شبکه دیگر عامل در تعیین هزینه‌ای است که شما برای نصب شبکه رایانه­ای برای شبکه باسیم پرداخت خواهید کرد. در حال حاضر، متوسط نرخ کار حدود 100 تا 200 هزار تومان در ساعت است. بسته به پیچیدگی، شبکه جدید یا شبکه موجود و سایر عوامل.
جدول زمانی فرآیند نصب متغیر است
زیرا شامل اجرای کابل­ها، نصب سخت افزار و لوازم جانبی لازم، پیکربندی شبکه، ایمن­سازی کابل­­ها و سایر عناصر است که از یک کار به کار دیگر به طور قابل توجهی متفاوت است. بنابراین، اگرچه یک پروژه فقط 30 ساعت طول می­کشد، زیرا اجزای شبکه از قبل موجود و آماده هستند، اما با توجه به کار اضافی، نصب وسایل جدید با همان مقیاس ممکن است 50 ساعت طول بکشد.
هزینه مکان شبکه‌ ­سازی
به خاطر داشته باشید جایی که شبکه مرکزی را نصب می­کنید، بر هزینه کلی پروژه نصب تاثیر می‌گذارد. نصب یک شبکه در مکانی نامناسب مثل کمدی کوچک، هزینه کار بیشتری خواهد داشت؛ زیرا دسترسی به منطقه و فعالیت تکنسین­ها دشوارتر است.
هزینه نصب شبکه رایانه­‌ای خانگی چقدر است؟
تاکنون، داشتن یک شبکه رایانه­ای خانگی اینقدر مهم نبوده است. چه کسب و کارتان را از خانه مدیریت می­کنید و چه اینکه خانوده­ای پر جمعیت هستید، داشتن یک شبکه رایانه­ای می­تواند اتصال شما را به اینترنت، ایمیل، چاپگر و سایر امکانات مشترک مانند پخش و ارسال پیام، صدا و فیلم راحت­تر کند.
صاحبان خانه معمولاً برای نصب شبکه رایانه­ای بین 2 تا 6 میلیون تومان هزینه می­کنند. هزینه متوسط 3 میلیون و 500 هزارتومان است. اگرچه استخدام یک متخصص رایانه برای آموزش و پشتیبانی رایانه هزینه بیشتری دارد. در برخی موارد، ارائه دهنده اینترنت شما ممکن است نصب سرویس را رایگان انجام دهید.
چه مواردی در تعرفه شبکه سازی رایانه‌­ای مهم است؟
وسایلی که در شبکه­سازی رایانه­ای شما تأثیر مستقیمی بر هزینه کلی این پروژه دارند، چند مورد هستند که عبارتند از:
قیمت سخت افزار
این هزینه جدا از رایانه­ها، شامل: چاپگرها، نمایشگرها، مودم­ها و روترهای شما است. یکی از بزرگترین مزایای راه اندازی شبکه این است که می­توانید همه کامپیوترها را برای چاپ، به یک چاپگر متصل کنید که باعث صرفه جویی در هزینه و فضا می­شود. قیمت چاپگرها به طور متوسط بین 1 میلیون تا 4 میلیون تومان است، در حالی که نمایشگرها به طور متوسط 4 تا 10 میلیون هستند. قیمت مودم 1 تا 5 میلیون تومان است.
هزینه کابل
کابل‌ها کمک می­کنند سیم­های مختلف گره نخورند و هزینه آن‌ها به طور متوسط 400 هزار تومان است. در صورتی که تمام قسمت­های مختلف شبکه شما بی­سیم باشد که هیچ، اگر قسمتی از شبکه احتیاج به سیم داشته باشند، حداقل چند کابل و سیم برق لازم خواهید داشت.
هزینه­‌های سخت افزارهای پشتیبان
این هزینه­ها شامل استفاده از دستگاه‌هایی مانند درایوهای USB، هارد دیسک­های اکسترنال و محافظ­های برق (برای جلوگیری از آسیب رساندن برق به وسایل شما) است.
هزینه امنیت شبکه رایانه‌­ای
اگر فکر کرده­اید که استفاده از نرم­افزارهای ضد ویروسی تنها راه مناسب برای پیشگیری از خطر است، در اشتباه هستید. حتی افراد متخصص در شرکت‌های بزرگ نیز نگران خطرات امنیتی هستند، بنابراین به هیچ وجه نباید خطر آسیب پذیری شبکه خانگی را نادیده گرفت. در اینجا چند نکته برای امنیت شبکه شما آورده شده است که برخی از آن‌ها هزینه بر و برخی نیز رایگان هستند:
  • برای بروز بودن تمام دستگاه‌ها و برای اینکه دستگاه‌ها با بررسی­های امنیتی کنترل شوند، این دو نرم­افزار رایگان را نصب کنبد:
الف) سرویس رایگان OPSWAT Gears.
ب) بازرس نرم افزار شخصی یا Secunia
  • فایروال را روشن نگه دارید یا یک فایروال خروجی نصب کنید، که می­تواند شما را از هر برنامه مخربی که می­خواهد به شبکه رایانه شما متصل شود، مطلع کند.