خیلی مهمه که چجور و چند وقت چای ماسالا رو بزاریم آماده بشه
و آیا باید چیز دیگه بهش اضافه کنیم برای خوش طعم شدن؟ مثلا هل، دارچین و...
ممنون میشم دوستانی که در این زمینه تجربه دارند کمک کنند. :atamalek (17):
(۱۴۰۰-۵-۵، ۰۶:۴۴ عصر)isma_09 نوشته است: [ -> ]خیلی مهمه که چجور و چند وقت چای ماسالا رو بزاریم آماده بشه
و آیا باید چیز دیگه بهش اضافه کنیم برای خوش طعم شدن؟ مثلا هل، دارچین و...
ممنون میشم دوستانی که در این زمینه تجربه دارند کمک کنند. :atamalek (17):
چون خودم چند ماهی میشه که ماسالا میخورم نکات زیر رو عرض میکنم
ماسالا رو از جای معتبر و خوش نام بخرید تا در میکس مواد اولیه کوتاهی نکرده باشند خیلی جاها ماسالا خوردم ولی مزه تندی و زنجبیل زیادی داشت
مواد افزونی بیشتری نمی خواد چون موادی که فرمودید تو خود ماسالا هست.
برای دم کردن هم یک قاشق مربا خوری برای هر لیوان میریزم و تقریبا طولی نمیکشه تا تو لیوان ها دم بکشه