مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک

نسخه‌ی کامل: چجور جایی دم کنیم که نه غلیط بشه نه بی رنگ؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
خیلی مهمه که چجور و چند وقت چای ماسالا رو بزاریم آماده بشه
و آیا باید چیز دیگه بهش اضافه کنیم برای خوش طعم شدن؟ مثلا هل، دارچین و...
ممنون میشم دوستانی که در این زمینه تجربه دارند کمک کنند. :atamalek (17):
(۱۴۰۰-۵-۵، ۰۶:۴۴ عصر)isma_09 نوشته است: [ -> ]خیلی مهمه که چجور و چند وقت چای ماسالا رو بزاریم آماده بشه
و آیا باید چیز دیگه بهش اضافه کنیم برای خوش طعم شدن؟ مثلا هل، دارچین و...
ممنون میشم دوستانی که در این زمینه تجربه دارند کمک کنند. :atamalek (17):

چون خودم چند ماهی میشه که ماسالا میخورم نکات زیر رو عرض میکنم

ماسالا رو از جای معتبر و خوش نام بخرید تا در میکس مواد اولیه کوتاهی نکرده باشند خیلی جاها ماسالا خوردم ولی مزه تندی و زنجبیل زیادی داشت
مواد افزونی بیشتری نمی خواد چون موادی که فرمودید تو خود ماسالا هست.

برای دم کردن هم یک قاشق مربا خوری برای هر لیوان میریزم و تقریبا طولی نمیکشه تا تو لیوان ها دم بکشه