مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک

نسخه‌ی کامل: سوپ ذرت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
آشنایی با روش تهیه سوپ
سوپ ذرت
(سفره افطار)




مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ:

[تصویر:  9e85166db998dc28a469376476671309_a3nh.jpg]
دانه ذرت                                                                    200 گرم

نخود سبز                                                                   150 گرم

کرفس                                                                        1 عدد

پیاز                                                                            1 عدد

خامه                                                                         100 گرم

نمک و فلفل                                                                به مقدار لازم

آرد                                                                            2 قاشق سوپخوری



طرز تهیه سوپ ذرت:

نخود سبز را از پوست اول در آورده با کمی آب و نمک می گذاریم بپزد . ذرت را هم با مقداری آب می پزیم . برگهای کرفس را از آن جدا کرده ساقه های آن را خرد کرده می شوییم و آماده می کنیم . پیاز را خرد کرده و با 2 قاشق روغن تفت می دهیم . کرفس خرد شده را به پیاز اضافه می کنیم . سپس آرد را روی پیاز و کرفس می ریزیم و همه را یک تفت می دهیم 6 لیوان آب گوش یا مر را روی آنها می ریزیم کمی نمک و فلفل هم به آن زده، می گذاریم با حرارت ملایم چند جوش بزند تا سوپ غلیظ شود ذرت و نخود پخته را داخل سوپ می ریزیم و بعد از یکی دو جوش سوپ را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف می کشیم و خامه را روی آن می ریزیم.