مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه خورشت به و آلو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
خورش به آلو یکی از خورش های اصیل ایرانی است که علاوه بر طعم و عطر بسیار خوبی که دارد از خواص زیادی هم برخوردار است. از آنجایی که به تازه فقط در پاییز موجود است این خورش یکی از خورش های فصلی محسوب میشود.
[تصویر:  1913942-555.jpg]
 
مواد لازم برای خورشت به و آلو :
  • آلو خورشتی: 10 عدد

  • به: ۲ عدد متوسط

  • گوشت خورشتی: ۳۰۰ گرم

  • پیاز درشت: ۱ عدد

  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری

  • زعفران دم کرده: به میزان لازم

  • نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

  • روغن: به میزان لازم

  • آبلیمو:  به میزان لازم
 
طرز تهیه خورشت به و آلو:
 
ابتدا گوشت را خرد کرده و بشویید سپس در قابلمه مورد نظر بریزید ، پیاز را پوست گرفته و بعد از شستن روی گوشت خرد کنید و کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا با هم تفت بخورند.
گوشت و پیاز را حسابی با هم تفت دهید تا سرخ شوند سپس نمک، فلفل و زردچوبه را افزوده و مجدد تفت دهیدتا ادویه ها به خورد گوشت بروند و در ادامه دو قاشق رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید.
حالا چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا گوشت با حرارت متوسط برای دو ساعت بپزد.
در این فاصله به را شسته و پوست آن را بگیرید، سپس آن را خرد کرده و کمی تفت دهید تا موقع پختن داخل قابلمه له نشوند.
هنگامی که گوشت پخت، به تفت داده شده را به همراه آلو خورشتی های آماده شده را  به قابلمه اضافه کنید و به مدت نیم ساعت دیگر صبر کنید تا به و آلو خورشتی هم بپزد.
در 10 دقیقه آخر پخت، زعفرانی که دم کرده اید را به همراه دو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه اضافه کنید و هم بزنید.
نمک خورشت را دوباره تست کنید و بعدش بگذارید تا خورشت با حرارت ملایم به خوبی بپزد و به غلظت خوبی برسد. امیدواریم از خوردن این خورشت به و آلو خوشمزه لذت ببرید