مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک

نسخه‌ی کامل: شیرین پلو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
شیرین پلو با مرغ یکی از آن دسته غذاهای مجلسی و خوشمزه ای است که درست کردن آن کمی سخت و زمان بر است. اما اگر یک بار این غذای خوشمزه و اعیانی را در منزل تهیه کنید حتما عاشق آن خواهید شد. شیرین پلو را میتوانید برای وعده ناهار تهیه کرده و در مهمانی های ویژه و خاص برای مهمان های خود سرو نمایید. 
[تصویر:  %D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D9...00x376.jpg]
 
مواد لازم برای شیرین پلو با مرغ :
  • مرغ ۱٫۵ کیلو 

  • برنج ۱ کیلو 

  • زعفران سائیده ۱ قاشق مرباخوری 

  • پیاز متوسط خرد شده ۲ عدد 

  • خلال بادام ۱۰۰ گرم 

  • خلال پسته ۵۰ گرم 

  • خلال پرتقال ۵۰۰ گرم 

  • شکر ۱ کیلو 

  • روغن ۱۵۰ گرم 

  • نمک و زردچوبه
 
طرز تهیه شیرین پلو با مرغ:
برای درست کردن این غذای خوشمزه و مجلسی برنج را از قبل شسته و با آب بخیسانید.
پیاز را پوست گرفته و خرد کنید سپس با روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس نمک و زردچوبه را افزوده و مجدد تفت دهید تا رنگ دهد.
در ادامه مرغ را خرد کرده و با پیازها تفت دهید تا سرخ گردد سپس 1 لیوان آب را به مرغ ها اضافه کنید و بگذارید تا مرغ بپزد.
در این میان خلال های پوست پرتقال را آماده کرده و یکی دو بار در آب بجوشانید و سپس با آب سرد آبکشی کنید تا تلخی آن برود.
شکر را به همراه 3 لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید و اجازه دهید تا بجوشد سپس خلل پرتقال ها را داخل آن بریزید و اجازه دهید تا بجوشد و شیرین شود.
بعد از پخت مرغ آب مرغ را از صافی رد کنید تا یک آب بدون مواد تحویل بگیری و نصف لیوان از آن را با 2 قاشق روغن، یک ملاقه از آب خلال و زعفران سائیده شده مخلوط کنید.
استخوان های مرغ را جدا کنید و گوشت آن را قطعه قطعه برش بزنید. حال نوبت برنج است که آن را آبکشی کنید.
قابلمه پخت شیرین پلو را حاضر کنید و کف آن را 3 قاشق روغن به همراه 1/2 لیوان آب بریزید.
نصف برنج را داخل قابلمه بریزید و به ترتیب روی آن خلال پرتقال و نصف خلال بادام بریزید.
کمی برنج روی خلال ها ریخته و قطعات مرغ را که آماده کرده اید را روی آن ها قرار دهید. برنج باقی مانده را نیز روی مرغ ها بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
زمانی که برنج عرق کرد مخلوط آب مرغ آماده شده را روی برنجتان بریزید و برنج را دم کنید.
بعد از اینکه برنج دم کشید روی آن را با خلال پسته تزیین کرده و کمی کره ذوب شده روی آن قرار دهید تا طعم بهتری داشته باشد. همچنین از هویج هم می توانید استفاده کنید.