مشاوره خانواده رایگان عطاملک

نسخه‌ی کامل: طرز تهيه ته‌چین ماهی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
ته‌چین ماهی


ـ فیله ماهی متوسط: ۵ تکه
ـ آرد سوخاری یا آرد نخودچی یا آرد ذرت: به میزان لازم
ـ زعفران یا رنگ خوراکی
ـ روغن ذرت یا زیتون یا سویا
ـ آبلیمو، آب نارنج: یک فنجان
ـ پیاز: ۲ عدد متوسط
ـ تخم‌مرغ: یک عدد بزرگ
ـ مغز گردو: ۲ قاشق غذاخوری
ـ زیره: به میزان لازم
ـ برنج به مقدار کافی


▪ طرز تهیه:
برای درست کردن ته‌چین ماهی تعدادی ماهی گوشتی شبیه شیر، سنگسر یا ماهیان پرورشی تهیه کرده و آنها را به صورت فیله درآورده بعد مقداری آرد سوخاری یا آرد نخودچی یا آرد ذرت را در ظرفی بریزید. سپس به میزان لازم زعفران یا رنگ مجاز خوراکی، روغن ذرت یا زیتون یا سویا یا روغن مایع، یک فنجان آبلیمو یا آب نارنج، پیاز رنده شده، تخم‌مرغ که خوب زده شده باشد به نحوی که سفیدرنگ شده باشد، مغز گردوی کوبیده و مقداری زیره را درون ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید تا به صورت مایه‌ای تهیه شود. مایه را در جای خنک نگهداری کنید. سپس برنج را به صورت چلو تهیه کرده و در ظرف دیگر روغن بریزید و داغ ‌کنید و به اندازه یک انگشت روی روغن برنج ریخته و پهن کنید سپس فیله یا گوشت ماهی را روی برنج‌ها بچینید. اگر ماهی زیاد باشد، آنها را روی هم بگذارید. سپس مایه‌ای را که آماده کرده و کنار گذاشته‌اید، روی ماهی‌ها بریزید و بقیه برنج را داخل دیگ روی ماهی‌ها اضافه‌کنید و چلو ته‌چین ماهی را دم کنید و روی دیگ سرپوش و دمکش بگذارید تا در حرارت ملایمی دم بکشد. وقتی برنج دم کشید و آماده شد، آن را درون ظرف ریخته و سرسفره بیاورید.