مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک

نسخه‌ی کامل: طرزتهیه چلو گوشت سمنانی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
طرزتهیه چلو گوشت سمنانی





مواد لازم

* گردن گوسفند 1 عدد

* پیاز خرد شده 2 عدد متوسط

* رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

* ادویه ( دارچین و نمک و زعفران ) مقداری

* روغن برای سرخ کردن

طرز پخت :

پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم . گردن گوسفند را داخل پیاز سرخ می کنیم
بعد از کمی تفت دادن رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و سرخ می کنیم
. زعفران آب شده و نمک را به مواد اضافه می کنیم. آب داخل مواد می ریزیم
بعد از پخت گوشت مقداری دارچین به مواد اضافه می کنیم به مدت 10 دقیقه می
گذاریم با دارچین بپزد . این غذا با برنج سرو می شود .