قرارگاه سایبری عطاملک

نسخه‌ی کامل: کشمش پلو اردبیلی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
  • مواد لازم
برنج پنج پيمانه
شير چهار پيمانه
آب سه پيمانه
كشمش 200 گرم
نمك و روغن به ميزان لازم
[تصویر:  ax637453.jpg]
  • طرز تهیه
ابتدا برنج را مي‌شوييم، بعد شير و آب را در قابلمه روي برنج ريخته، نمك و روغن را به اندازه لازم به آن اضافه مي‌كنيم و قابلمه را روي شعله گاز مي‌گذاريم تا آب و شير بخار شوند. قبل از اين كه برنج را دم كنيم، كشمش‌ها را روي سطح آن مي‌ريزيم تا با بخار برنج بپزند. دقت داشته باشيد كه حتما حرارت زير قابلمه كم باشد، چون شير خيلي زود مي‌سوزد و برنج را مي‌سوزاند.