مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه جعفری قورمه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
جعفری قورمه رو با قورمه ‌سبزی اشتباه نگیرید. این غذای خوشمزه، مخصوص گیلانی‌هاست.


[تصویر:  pc6e11e73074128cca7209c909caba7549_zimg_001_13.jpg]
مواد اولیه:
جعفری و تره 500 گرم
گوشت 250 گرم
لوبیا چشم‌بلبلی 100 گرم
رب گوجه‌فرنگی و آب‌غوره از هر کدام دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:
* ابتدا گوشت را خرد کرده و با لوبیا می‌گذاریم بپزد.
* سبزی را شسته پس از این که آب آن کشیده شد خرد می‌کنیم.
* سپس با روغن به آرامی سرخ کرده و هر چند دقیقه یک‌بار سبزی را هم می‌زنیم.
* نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه می‌کنیم.
* پس از این که سبزی سرخ شد رب گوجه‌فرنگی و آب‌غوره را داخل سبزی می‌ریزیم بعد همه مواد را به قابلمه گوشت اضافه کرده و می‌گذاریم به مدت 20 دقیقه غذا جا بیفتد.