مشاوره خانواده رایگان عطاملک
16 روش افزایش مهارت زبان بدن - نسخه‌ی قابل چاپ

+- مشاوره خانواده رایگان عطاملک (https://atamalek.ir)
+-- انجمن: خانواده ایرانی (https://atamalek.ir/forum-14.html)
+--- انجمن: خانواده سبز (https://atamalek.ir/forum-18.html)
+--- موضوع: 16 روش افزایش مهارت زبان بدن (/thread-10496.html)



16 روش افزایش مهارت زبان بدن - ADMIN - ۱۳۹۸-۹-۱۳

با این 16 روش می‌توانید مهارت زبان بدن خود را افزایش دهید - یک پزشک
با این ۱۶ روش می‌توانید مهارت زبان بدن خود را افزایش دهید
  • توسط علیرضا مجیدی

  • ۱۲ خرداد ۱۳۹۶
[img=539x0]https://www.1pezeshk.com/wp-content/uploads/2018/06/6-2-2018-3-14-56-PM.jpg[/img]افزایش مـهارت زبـان بـدن شما می‌توان تفاوت چشمگیری در مهارت‌های مردمی، جذابیت و خلق و خوی کلی شما به وجود آورد.
در مورد چـگونگی به کارگیری زبان بدنتان راه کار خاصی وجود ندارد. آنچه که شما انجام مـی‌دهید ممکن است به تـعداد زیـادی روش مورد تفسیر واقع شود. در عین حالی که به محیط و مخاطب شما نیز بستگی دارد.
احتمالات شما زمانی که با رئیس‌تان در حال صحبت کردن هستید در مقایسه با وقتی که با فرد مورد عـلاقه‌تان صحبت می‌کنید قصد دارید که از زبان بدنتان به طرز متفاوتی استفاده کنید.
روش‌های زیر، تعدادی از تفسیرات رایج از زبان بدن و اغلب روش‌های تاثیرگذارتر است جهت ارتباط برقرار کردن با جسم شما.
در ابـتدا بـرای تغییر زبان بدن باید نسبت به آن هوشیار باشید. به طرز نشستن، ایستادن و چگونگی به کارگیری دستها و پاهایتان و آنچه که در حین مکالمه با فردی انجام می‌دهید دقت داشته باشید.
ممکن اسـت نـیاز به تمرین در برابر آینه داشته باشید که شاید در وهله اول این کار به نظر احمقانه بیاید ولی کسی شما را نخواهد دید. تمرین فوق به شما بازخورد مناسبی در مورد اینکه چگونه در مـقابل دیـگر اشخاص به نظر می‌رسید خواهد داد. هم‌چنین به شما این امکان را می‌دهد تا کمی قبل از رفتن به دنیای بیرون تمرینی داشته باشید.
روش دیگر این است که چشمانتان را ببندید و چگونگی ایـستادن و نـشستن را تـصور کنید تا حس اطمینان، صـراحت، تـمدد اعـصاب یا هرآنچه که شما برای گفتگو به آن نیازمندید در شما بوجود آید. همانند همان مدل (که در ذهن خود ساخته‌اید) خودتان را در حال حـرکت مـشاهده کـرده و سپس در محیط بیرون آن را اجرا کنید.
همچنین شاید بـخواهید دوسـتان، ستارگان سینما یا دیگر افرادیکه فکر می‌کنید از زبان بدن مناسبی استفاده می‌کنند را مشاهده کنید. آنچه را که آن‌ها انجام مـی‌دهند و شـما بـه کار نمی‌برید را ببینید. از افراد مختلف آنچه را که می‌پسندید کسب کـنید و برای به کارگیری آنچه که از آنان آموخته‌اید تلاش کنید.
تعدادی از این حالت‌ها ممکن است طوری به نظر بـرسد کـه انـگار شما آن‌ها را تظاهر می‌کنید. تظاهر کنید تا زمانی که بتوانید آنـها را بـه دست بیاورید. این روش مناسبی برای یاد گرفتن مهارت‌های جدید است و به خاطر داشته باشید که احـساسات نـیز در پس آن عـمل می‌کنند.
اگر کمی بیشتر لبخند بزنید احساس شادی بیشتری خواهید کرد. در صـورتی کـه صـاف بنشینید طبعا احساس انرژی و ابهت بیشتری خواهید نمود و اگر حرکاتتان را آهسته‌تر کنید احسس آرامـش بـیشتری بـه شما دست خواهد داد.
در حقیقت احساسات شما باعث تقویت عادات جدیدتان خواهد شد و احساسات دور پراکـنده مـی‌شود.
معمولا در ابتدا ممکن است در به کارگیری زبان بدنتان مبالغه کنید. شاید رد هنگام نـشستن پاهـایتان بـه طرز خنده‌داری دور از هم باشد یا در تمام لحظات یک موقعیت دشوار صاف بنشینید. مهم نـیست. مـردم آنقدرها که فکر می‌کنید شما را نگاه نمی‌کنند. آنها نگران مسایل شخصی خودشان هـستند.
۱- پاهـا ودسـتانتان را به حالت ضربدری قرار ندهید:
احتمالا شنیده‌اید که نبایست دست به سینه بایستید چرا کـه مـمکن است از شما ظاهری تدافعی یا محافظه‌کار ارائه دهد. این مساله در مورد پاهایتان نـیز صـدق مـی‌کند پس پاها و دست‌هایتان را بازتر قرار دهید.
۲- ارتباط چشمی داشته باشید اما خیره نشوید:
در میان افـرادی کـه مـخاطب شما هستند با همه آنها ارتباط چشمی داشته باشید تا رابطه بـهتری را بـه وجود آورده و متوجه شوید که آیا آنها به صحبت‌های شما گوش می‌دهند یا نه؟ البته برقرار کردن بـیش از حـد تماس چشمی ممکن است باعث ناراحتی افراد شود. همان‌طور که رابطه‌ای فـاقد آن مـی‌تواند ظاهر شما را نامطمئن جلوه دهد. اگر بـه ایـن نـوع ارتباط عادت نکرده‌اید، ممکن است که در ابـتدا در شـما ایجاد ترس کرده و مشکل به نظر بیاید اما با ادامه دادن آن دیـر یـا زود به این روش عادت خواهید کـرد.
۳-از بـه وجود آوردن مـقداری فـضا نـهراسید:
مقداری فضا دادن به مخاطب نـشانه اعـتماد به نفس شماست و نشانگر این است که شما فرد راحتی هستید. بـه‌طور مـثال هنگام ایستادن یا نشستن پاهایتان را کـمی با فاصله قرار دهـید.
۴- عـضلات شانه‌تان را شل کنید:
هنگامی کـه هـیجان‌زده هستید راه مناسب این است که شانه‌هایتان را از حالت انقباض رها کنید. ممکن اسـت کـه کمی به سمت جلو و بـالا تـکان بـخورند. سعی کنید کـه راحـت باشید و با مقداری حـرکت شـانه‌ها، عضلات آنها را شل کرده و سپس به آرامی آنها را به حالت اولیه برگردانید.
۵-هنگامی کـه دیـگران مشغول صحبت هستند، سرتان را به نـشانه تـایید تکان دهـید:
هـرچند دقـیقه یکبار سرتان را به نـشانه تایید حرکت داده تا نشان دهید که به سخنان طرف مقابل گوش می‌دهید. اما مواظب بـاشید کـه در انجام آن زیاده‌روی نکنید.
۶- خم نشوید، صـاف بـنشینید:
امـا در یـک حـالت آرام، نه بـه صـورت هیجان‌زده.
۷- کمی به سمت جلو متمایل شوید، البته نه خیلی زیاد:
اگر قصد دارید که عـلاقمندیتان را بـه سـخنان طرف مقابل نشان دهید، به طرف او کمی متمایل شوید. در صورتی که می‌خواهید نشان دهید که دارای اعتماد به نفس بوده و آرامش دارید کمی بـه سمت عقب متمایل شوید. توجه داشته باشید که بیش از حد به جلو خم نشوید چرا که ممکن است شما را مایوس و نیازمند برای جلب نظر دیگران نشان دهد. همین طور مـتمایل شـدن به عقب بیش از اندازه ممکن است از شما ظاهری مغرور و سرد جلوه دهد.
۸- لبخند بزنید-بخندید
شاد باشید و خیلی خودتان را جدی نگیرید. کمی آرام باشید و هنگامی که فردی مطلب خـنده‌داری بـیان می‌کند لبخند بزنید. اگر شما شخص مثبت‌اندیشی به نظر برسید مردم برای شنیدن صحبت‌های شما تمایل زیادی نشان خواهند داد. در عین حال اولین نـفری نـباشید که به لطیفه‌های خودتان مـی‌خندید کـه ممکن است شما را دستپاچه یا نیازمند جلوه دهد. هنگامی که به شخصی معرفی می‌شوید لبخندی هم بر لب داشته باشید. اما نه آن‌طور که لبـخند روی صـورت شما تصنعی باشد. ایـن بـاعث می‌شود که از شما ظاهری ریاکارانه بسازد.
۹- به صورتتان دست نزنید:
این حالت ممکن است موجب شود که دستپاچه به نظر برسید و برای مخاطبانتان ایجاد حواس‌پرتی می‌کند.
۱۰- سرتان را بالا نگه داریـد:
چـشمانتان را به زمین ندوزید. این حالت باعث می‌شود که شما نامطمئن یا کمی ناکام جلوه کنید. سر خود را به سمت بالا و صاف قرار داده و چشمهایتان را در (به تصویر صفحه مراجعه شود) مقابل افـق نـگه دارید.
۱۱- حـرکاتتان را کمی آرامتر کنید:
این نکته به چند دلیل حائز اهمیت است. آهسته‌تر راه رفتن نه تنها موجب مـی‌شود شما آرامتر و مطمئن‌تر به نظر برسید، که باعث آن خواهد شد احـساس تـنش کـمتری نیز داشته باشید. اگر فردی شما را مخاطب قرار داد، گردنتان را به‌طور ناگهانی به سمت او برنگردانید. در عوض با حـرکتی ‌ آهـسته‌تر گردنتان را به سمت او حرکت دهید.
۱۲- بی‌قراری نکنید:
از حرکاتی که نشانه بیقراری شما هـستند یـا تـیک‌های عصبی‌تان نظیر تکان دادن پاها یا با سرعت ضربه زدن انگشتان دست به میز بپرهیزید، به تـرتیب آن‌ها را کنار گذاشته یا به نوعی شکل آن را تغییر دهید. این باعث می‌شود هـنگامی که شما قصد داریـد مـطلبی را به شخصی برسانید عصبی و بی‌قرار جلوه کنید. در تمام موقعیت‌ها حرکاتتان را از بی‌نظمی رها کنید. سعی کنید آرام باشید و حرکاتتان را کندر کرده و بر روی آنها تمرکز کنید.
۱۳ -از دستانتان با اطمینان بیشتری استفاده کنید:
به جـای حرکت‌های عصبی توسط دستانتان یا دست کشیدن روی صورتتان، از آنها برای بوجود آوردن ارتباط با آنچه که قصد بیان آن را دارید استفاده کنید. دستانتان را جهت شرح موضوعی یا بیان اهمیت نکته‌ای که تـلاش مـی‌کنید تا آن را ارائه دهید بکار ببرید. اما توجه به این نکته ضروری است که استفاده بیش از حد از دست‌ها ممکن است باعث حواس‌پرتی شود. همچنین طوری دست‌ها را حرکت ندهید که غیرقابل کنترل بـه نـظر برسد.
۱۴ ‌-به فاصله خیلی نزدیک نایستید:
یکی از مواردی که آموخته‌ایم این است که هنگامی که شخصی با یک گوینده با فاصله کم مواجه می‌شود، احساس خوشایندی ندارد. اجازه دهـید کـه افراد حریم خصوصی‌شان را داشته باشند. به حریم شخصی دیگران وارد نشوید.
۱۵ ‌-انعکاس
اغلب هنگامی که شما روابط خوبی با یک فرد دارید و هر دو شما داری یک وابستگی به یکدیگر هـستید، نـاخودآگاه شـروع به انعکاس رفتارهای یکدیگر مـی‌کنید. بـدین مـعنی که شما کمی از زبان بدن شخص مقابلتان را عینا تکرار می‌کنید. اگر آن فرد به سمت جلو متمایل شود شما نیز احتمالا بـه جـلو خـم می‌شوید. در صورتی که او دست‌هایش را روی پاهایش قرار دهد مـمکن اسـت شما مشابه او رفتار کنید. دقت داشته باشید که فورا عکس العمل نشان ندهید و هر تغییری که در زبان بدن او بـه وجـود آمـد را منعکس نکنید. به این ترتیب حس نزدیکی به وجود خـواهد آمد.
۱۶-نگرش مثبت داشته باشید:
آخرین نکته از حیث ترتیب، این است که دیدگاهی راحت، باز و مثبت داشته بـاشید. آنـچه شـما احساس می‌کنید بر روی زبان بدنتان جاری می‌شود و می‌تواند باعث تفاوت عـمده‌ای شـود.
شما قادر خواهید بود که زبان بدنتان را تغییر دهید اما این نیز همانند تمامی عادت‌های جـدید زمـان‌بر اسـت. خصوصا اگر شما روزهای زیادی را به نگاه کردن به سمت پایین صـرف کـرده بـودید ممکن است مواردی نظیر بالا نگه داشتن سرتان زمان زیادی ببرد تا صحیح شـود. در ضـمن اگـر یکباره برای تغییر دادن بسیاری از موارد تلاش کنید ممکن است گیج‌کننده و طاقت‌فرسا بشود.
یکی دو نـمونه از ایـن روش‌های زبان بدن را انتخاب کرده و هر روز به مدت ۳ تا ۴ هفته بر روی آن تمرین کـنید. از آنـ بـه بعد آن موارد می‌بایست در عادات جدید شما و مواردی که شما حتی بدون فکر کردن قـادر بـه انجام آن هستید ایجاد شود.
در غیر این صورت تا زمانی که آنها جزیی از عـادات شـما شـوند، به تمرین ادامه دهید. سپس دو مورد دیگر که علاقه دارید تا تغییرشان دهید را انتخاب کـرده و بـر روی آن‌ها تمرین کنید.
  • [img=30x0]https://www.1pezeshk.com/wp-content/plugins/reza-share-button//images/facebook.jpg[/img]